cand incepem actul sexual am niste eliminari transparente.. e normal?

22-10-2009
tania09
Nu este medic/terapeut
tania09
Buna!!!am si eu o intrebare!!!!
sunt cu prietenul meu mai bine de un an!!!am inceput viata sexuala abia cu el si eu am 20 de ani...pe cind el are 24!!!!el a fost primul meu baiat.el e si normal ca a mai avut relatii sexuale si pina la mine!!!!cind ma atinge sau in momentul in care incepem a avea actul sexual eu am niste eliminari transaprente de parca mas umezi.e normala asa?si plus la toate nicioadta nu am avut orgasm.pe cind el il are regulat.nustiu ce sa ma fac si ce trebuie sa incerc.as dori sa ma ajutati.
4 comentarii
0
29-10-2009, ora 14:45
raula89irl
Nu este medic/terapeut
raula89irl
Draga mea nu te sperie pur si simplu, iti curge pt ca esti foarte., si eu patesc asa in momentul cand ma atinge, nu te speria nu ai de ce.si pt a avea orgasm gasesteti pozitia, spunei prietenului tau sa fie tandru, sa te iubeasca, sa fie mai pasional cu tine.el e si normal sa il aiba, alfel nu e barbata.incearca sfaturile mele, sper sa-ti fie de ajutor succes.
0
29-10-2009, ora 15:32
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
.barbata????.Mai bine ai pune numai puncte peste tot, ca si asa fiecare intelege. ce vrea.iti curge pentru ca esti foarte.racita sau ce?.:))
0
29-10-2009, ora 15:43
raula89irl
Nu este medic/terapeut
raula89irl
Mai geniule ii curge pt ca e in caldurisau a excitat prea tare sau ce ti-ai schimbat cunva sexul si le sti tu pe ale femeilor.nu zau si pun cate pucte vreau eu, racita, cand esti racita in jos daca tot ai adus vb te ustura si meri la baie des geniule.
0
02-11-2009, ora 11:34
tania09
Nu este medic/terapeut
tania09
Raula mersi mult.am sa tin cont de sfaturile tale.ceea ce tine de florynel.imi este ft interesant ce cauta un barbat pe aici...nu cumva ai careva probleme?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •