cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit

21-12-2012
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Buna ziua
Am 38 de ani. Am inceput sa-mi fac dantura acum 6 luni si de atunci am niste dureri groaznice la musculatura obrazului, la articulatie, mandibula, durere de cap pe dreapta, in urechea dreapta si gat.Medicul nu mai stie ce sa-mi faca.Mi-a luat jos lucrarea (de pe maxilar) si mi-a facut niste provizorii, fiindca s-ar putea ca problema sa fie de la muscatura, dar si asa am dureri dar numai pe partea dreapta- cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit..Simt durere in urechea dreapta, amigdala dreapta si undeva sub urechea dreapta, daca ma palpez, simt ceva tare, ca un nodul(insa acest nodul il simt de vreo 3 ani acolo si nu ma doare).Am facut multe radiografii dar nu se vede nimic. Ce sa mai fac?Voi ramane mereu cu aceasta durere? Ma tem sa nu ajung la operatie?E cazul sa ma vada si un orl-ist?Durerea nu cedeaza decat foarte putin la analgezice.De ce nu mi se retrage nodulul sau e vreun ganglion inflamat?
Multumesc.
4 comentarii
0
21-12-2012, ora 16:42
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
e necesar un consult la Orl... si un consult la Maxilo-facial... sunt lucruri care ii depasesc pe unii stomatologi
0
27-12-2012, ora 11:51
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Multumesc.M-am programat la orl si am sa-mi caut un medic la maxilo facial pentru ca am dureri destul de mari de articulatie, ureche, tampla, gat si cap.
0
04-01-2013, ora 02:31
vic87
Nu este medic/terapeut
vic87
buna seara..am si eu cateva intrebari daca poate sa ma ajute careva..si...am avut o durere in gat sub maxilar partea stanga...cam sub dintele canin si inca o mai am.de vreo 2 luni..ma tinut o sapt..ma lasat. etc.la efort la sala d forta cand alerg simt ceva acolo...dar parca acum simt ceva mai mare..am 27 de ani...am servit des bauturi acidulate de ceva 3 4 an(2007-2010)lucarnd barman de meserie...si des, , bere...apa minerata.. din iunie tin un regim ca am avut colesterol 236...pana astazi...si culmea...dupa ce ma-m linisiti si eu ca zic asa d juma de an...acum nu ma lasa durerea asta.u nod..o umflatura...dar..cand palpez..nu simt nimic.unflat...cand apas parca..respir mai greu am gura uscata, , , beau des apa..si parca scz ca zic..nu beau acidulat dar imi vine pe gat. sa fie de la prea multe greffe..am mancat si cate 2 pe zi.repet nu manac prafit...nu porc..numai ton si piet pui...oua fierte..supe..etc.si imi vine des sa mananc...insa facand sport..nu servesc nimic dupa 6 seara...sa fie oare tiroida???...am ff stresat pe motiv cu munca..chiar si momente de panica sa zic..dar stiu sale controlez..lucrez in anglia..doctorii de aiici mi-au dat sa fac gargara cu aspirina.duminica am un nou control...cica daca i stresez...sau sa insist mai mult... poate ma trimit la analize..sau ceva video..mi-a zis asistenta. astazi.fiind romanca. d altfel..ce as putea sa le cer..loor???ca analize???sau???sa vin eu vreo idee cum ar fi sa imi fara vreo verfcare interioaara a gatului ceva video???sau ei vor fi in masura..sa isi dea seama de simptomele mele..oare ce am????..va rog frumos...
0
04-01-2013, ora 08:37
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 e nevoie de un consult la Stomatolog sa nu fie o problema la radacina dintelui
2 daca nu e stomatologica problema inseamna ca e din cauza refluxului gastric ( poate provocat de tab pentru colesterol.. citestei atent prospectul )
cred ca e mai simpluy sa tii un regim alimentar corect decat sa bei pastile aiurea care dauneaza mult organismului)
3 citeste pe forum tot ce sa postat la faringite si reflux..si o sa intelegi de ce nu tre sa mai bei acidulate sa mananci grefe s.a
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Celulele stem din mandibulă ar putea repara articulațiile
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Tratament inovativ pentru disfuncția articulației temporomandibulare
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •