CANDIDA !!!

29-10-2009
POPARODICA
Nu este medic/terapeut
POPARODICA
Sufar din cauza candidozei de ani de zile, am facut toate tratamentele posibile, atat eu cat si sotul meu.Fac tratament si sunt bine dupa el pana in momentul in care am contact sexual cu sotul meu.Precizez ca el niciodata nu a acuzat nici o afectiune, a facut analize la urina, la sange, la el nu apare nimic nicaieri si nici nu are nici un fel de secretie...Cat despre mine trebuie sa spun ca nu iau antibiotice, nu ma spal intravaginal, am o igiena foarte buna si evident nu am contact decat cu sotul meu.Atunci care poate fi problema, de ce apare candida mereu imediat dupa contactul sexual? Am citit un articol in care scria ca sperma este acida si ca poate provoca candida...daca este adevarat, atunci ce-i de facut? Nu mai pot avea viata sexuala decat protejat?
1 comentarii
0
30-10-2009, ora 15:13
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Homeopatia tratează candidoza vaginală cu un remediu obţinut chiar din Candida albicans. Tratamentul se numeşte Candida sau Manilia albicans şi este disponibil sub mai multe forme de diluţii, existând sub concentraţii diferite. În funcţie de severitatea candidozei acest remediu se administrează în diluţiile respective fie într-o singură doză, fie progresiv în formele cu recidive frecvente.
Diluţiile sunt: Candida CH5, CH9, CH15, CH30. În diluţiile progresive se începe cu Candida CH5 şi se administrează 3-5 granule o dată pe zi (sublingual), timp de 2-3 săptămâni. La dvs. simptomatologia persistă sau candidoza recidivează, aşa că vă recomand să continuaţi tratamentul cu diluţiile Candida CH7 sub aceeaşi formă de administrare ca mai sus şi apoi diluţia CH9.


ATENŢIE: Foarte important!

""" Granulele nu se ating cu mâna, se pun din flacon în capac şi cu capacul se pun sub limbă. Se iau pe stomacul gol sau la o oră de la masă, 30 de minute înainte şi după ele nu se pune nimic în gură. Pe toată perioada tratamentului şi încă o perioadă de timp după ce acesta a încetat (până la vindecare) este interzis consumul de: cacao, ciocolată, cafea, mentă, muşeţel, tei, oţet, ceai negru şi verde, coca cola, pepsi, condimente. Aceste produse consumate, vor anula efectul remediului homeopat, de aceea sunt interzise până la vindecare.
""" În acelaşi timp se va urmări întărirea nespecifică a imunităţii printr-un regim de viaţă echilibrat, cu mese regulate, somn suficient, înlăturarea pe cât posibil a stresului. Din alimentaţie este necesar să se elimine pe o perioadă de timp produsele lactate. Se poate consuma un ceai de sunătoare, busuioc, roiniţă şi salvie în părţi egale din care se va face un macerat la rece de 6 ore cu 2 linguriţe la cană, se beau 2-3 căni pe zi.

Post Scriptum - Un supliment alimentar cu probiotice v-ar ajuta foarte mult! Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!



În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.