candida bucala?

19-05-2015
alexia84
Nu este medic/terapeut
alexia84
Buna Ziua,

De vreo doua saptamani ma confrunt cu o problema. Limba mea este alba. Am avut ceva Probleme la stomac, ragaiam foarte mult si aveam dureri. Eu locuiesc in Germania iar medicul de aici mi-a recomandat pantoprazol. Dupa cateva zile de la inceperea tratamentului am observat aceasta limba alba. Nu este dureroasa iar Din cand in cand mai apare cate o pata rosie, ca si cand un zona respectiva limba ar reveni la culoarea normală, ca si cand acel strat alb s-ar curata. Tin sa mentionez ca pana acum nu m-am mai confruntat cu asa ceva iar intrebarea mea este poate acel medicament sa-mi fi provocat asta? Am vazut poze pe internet si seamana cu o candidoza bucala, in schimb nu am dureri si nici nu este extinsă pe obraji, gingii sau pe palat. Ar trebui sa fac investigatii? Si ce tratament ar trebui sa iau? Va multumesc.
1 comentarii
0
19-05-2015, ora 21:55
alexia84
Nu este medic/terapeut
alexia84
Am uitat sa precizez ca am fost diagnosticata cu anemie si sunt in tratament cu fier. Din cauza acestui fier sufar aproape zilnic de constipatie. Nu stiu daca toate acestea pot avea vreo importanta, dar cred ca e bine sa prezint tot tabloul clinic. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: