Candida - nu stiu cum sa scap de ea | Forumul Medical ROmedic

Candida - nu stiu cum sa scap de ea

23-04-2010
Mona Oana
Nu este medic/terapeut
Mona Oana
Buna!Stiu ca poate este banal subiectu dar nu stiu ce sa mai fac ca sa scap de ea..De prin februarie o am, am fost la medic de 10 ori, la fel si multe tratamente si bani aruncati si nimic.Am facut tratament cu Klion, feminella C(2 luni), ginforte, cervugid(restu nu mai stiu)...si tot nu am scapat de ea.A facut si parteneru tratament nu ca as mai lua de la el...Va rog, astept un raspuns.Multumesc!
3 comentarii
0
23-04-2010, ora 19:25
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai nu ai cum sa scapi de ea cu medicamente. E imposibil. Cine imcearca asa ceva nu va reusi in veci. Trebuie sa mergi la un medic homeopat. Numai homeopatia te poate vindeca. Mergi la un medic homeopat bun.
Daca nu sti pe nimeni scrie pe mess si te ajut gratuit (da un click pe id-ul meu).
0
23-04-2010, ora 20:38
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Dupa ani de zile, cu de toate, cum spuneai si tu, am scapat intr-o singura luna cu spalaturi cu apa in care se dizolva argila alba. Dar esential este ca si partenerul sa se vindece, altfel, chiar cu prezervativ, sporii de candida tot te vor reinfecta. Atentie, si lenjeria se fierbe si se calca bine pentru dezinfectare! Conteaza si un regim fara dulciuri si paste fainoase si cat mai sanatos.
Numai Bine!
0
25-04-2010, ora 22:50
Mona Oana
Nu este medic/terapeut
Mona Oana
Am mai incercat si cu musetel, si era bine pentru moment dar nu am reusit sa ma tin prea mult de acesta sa vad daca chiar m-ar fi scapat de tot.As incerca si eu cu argila alba, cum m-ai sfatuit sa vad daca merge...E suficient daca partenerul utilizeaza o crema pt candida ?...mersi pt sfat..sper sa scap..:D
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: