Candida recomandare Gynofort... cand pot sa am bebe?

24-08-2007
cristina_ndr
Nu este medic/terapeut
cristina_ndr
Ma numesc Cristina, am 28 de ani: la un control mi s-a spus ca am candida si mi s-a recomandat gynofort...l-am folosit ieri, adica vineri, ma simt OK iar intrebarea mea e dupa cat timp pot sa fac dragoste neprotejata pt. a concepe un bebe? Afecteaza cumva aceasta crema ovulul in caz ca raman gravida? Multumesc
5 comentarii
0
06-09-2007, ora 00:00
rocsyutza
Nu este medic/terapeut
rocsyutza
O data ce folosesti Gynofort, nu trebuie sa intretii relatii sexuale neprotejate timp de o saptamana. Poti sa faci dragoste protejat, dar doctorul recomanda ca in aceasta perioada sa faci un repaus.
0
09-01-2008, ora 00:00
sim_z
Nu este medic/terapeut
sim_z
buna. am 16 ani sunt virgina si am candidoza:| am incercat sa o tratez cu lomexin si cu pastile de nistatina parca..am citit pe internet ca ar fi bun gynofort. il pot folsi daca sunt virgina? si cam in cate zile ar trebui sa treaca cu acest tratament? ajuuuttttoooorrr
0
10-01-2008, ora 00:00
rocsyutza
Nu este medic/terapeut
rocsyutza
il poti folosi chiar daca esti virgina. Un alt tratament care a functionat la mine a fost cu Miconal Ecobi (uz vaginal); este mult mai ieftin, dar trebuie sa-l folosesti zilnic timp de o saptamana cel putin.
Totusi te sfatuiesc sa mergi la un medic mai intai
0
20-01-2008, ora 00:00
angel_simona
Nu este medic/terapeut
angel_simona
am inceput tratamentul cu gynofort acum 5 zile..concomitent cu nizoral 200mg*2 pe zi..toate bune si frumoase pana azi dimineata cand mi-a venit stopul..desi nu trebuia sa-mi vina decat peste vreo 2 saptamani. mie mi-au fost recomandate 2 tuburi de gynofort..ce fac?? astept sa-mi treaca menstra si aplic si al doile a tub???
0
12-06-2011, ora 06:52
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
pentru angel_simona
medicii spun ca se intrerupe in timpul menstrelor, dar parerea mea este sa nu intrerupi pentru ca sigur candida se duce in sange prin peretii uterului si vulve, dar asteapta poate raspunde un medic, oricum intrerupt nu mai are acelasi efect ca atunci cand tratamentul este continuu, dereglarea de ciclu este de la candida si eu patesc lafel, cand am candida se deregleaza. sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  •