candidoza bucala sau streptococ?...Multumesc

22-10-2009
iulia_tmm
Nu este medic/terapeut
iulia_tmm
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati...am limba cam incarcata de vreo patru luni...e albicioasa si de la jumatate spre gat are o depunere galbena, apoasa.am facut intre timp doua examene de exudat faringian la care nu mi-a iesit nimic si doua examene de exudat lingual, la ultimul mi-a iesit streptococ beta hemolitic grupa A. Am fost si la Orl si mi-a spus ca pare a fi candidoza bucala.nu stiu ce sa mai fac...nu am luat nimic pentru ca nu stiu ce sa iau...decat m-am clatit cu apa de gura de la farmacie, dar nimic...E posibil sa fie candidoza? Ce sa fac? Si daca e candidoza trebuie sa ia tratament si sotul meu chiar daca nu are nici un simptom? Va multumesc din suflet! Sanatate multa!
5 comentarii
0
22-10-2009, ora 17:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cel mai probabil este o infecţie fungică îmbinată cu una bacteriană situată pe amigdale (Streptococcus pyogenes). Vă scriu mai jos câteva remedii foarte utile pentru candidoza oro-faringiană (au şi proprietăţi antibacteriene):

[[[ Se face gargară şi se clăteşte gura de 2-3 ori / zi cu ceai de gălbenele, coada şoricelului şi salvie, în care s-au adăugat 15-20 de picături de tinctură de propolis. După clătire şi gargară se aruncă ceaiul din gură. Se tamponează zona afectată cu tifon steril îmbibat în tinctură de propolis nediluată (acest remediu se foloseşte până la vindecare şi minim 2 săptămâni după vindecare);

[[[ 3 căni pe zi de ceai de ciuboţica cucului (Primula veris, Primula acaulis), administrate înainte de cele 3 mese principale (Ciuboţica cucului are acţiune antifungică, fiind foarte eficientă contra candidei, în special specia albicans!);

[[[ Apă cu argint coloidal Dr Juice - 20 ppm

Argintul Coloidal 20 ppm este o soluţie complet omogenă de particule microscopice foarte fine de argint, care este obţinută dintr-o bucată mai mare de argint pur, aşa numitul argint quadrat, şi din apă ultra curată, bidistilată, prin procesul de electroliză, în condiţii de laborator şi cu aparate electrice specifice procesului. La o concetraţie de 10 ppm (parts per million) are deja o putere de nimicire a bacteriilor mai mare decat majoritatea antibioticelor din comerţ, ce pot fi găsite sub formă de medicament. Până azi studiile cunosc 650 de specii de bacterii, ciuperci şi viruşi pe care Argintul coloidal le distruge eficient. (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie).

În condiţii de laborator, într-un interval de 6 minute, Argintul coloidal distruge orice germen patogen. În acest timp nimiceşte şi renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscută sub denumirea de, , bacteria spitalelor".
Argintul coloidal 20 ppm poate fi consumat în siguranţă pe toată durata vieţii, cel puţin acesta, care este avizat de Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc ( Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr. 0386/11.06.2009 ). Doza zilnică recomandată (DZR) a fost stabilită de către EPA (Environmental Protection Agency, U.S.A.), a cărei unitate de măsură a fost numită doză de referinţă, adică DR. DR=5x10-3 mg/kg/zi, ceea ce înseamnă că doza zilnică recomandată este egală cu greutatea corpului în kilograme înmulţită cu 0, 005 mg.
Mai multe detalii găsiţi pe prospectul produsului sau pe site-ul pe care vi l-am recomandat!

[[[ C-Free - un preparat homeopat care conţine Candida Albicans-30 C HPUS etc. etc. etc.

P.S. Toate produsele recomandate sunt doar simple sugestii, nu vă sunt impuse, decizia vă aparţine în totalitate! Consultaţi medicul homeopat, fitoterapeut etc.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
22-10-2009, ora 17:52
iulia_tmm
Nu este medic/terapeut
iulia_tmm
Trebuie sa faca si sotul meu odata cu mine tratament?
Multumesc din suflet! Sanatate multa!
Cu respect,
Iulia
0
22-10-2009, ora 20:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Da, ar fi indicat să facă şi dânsul un tratament, este binevenit şi fără reacţii adverse!
Toate cele bune ;)))
0
23-10-2009, ora 09:06
iulia_tmm
Nu este medic/terapeut
iulia_tmm
Multumim din suflet!
Cu deosebit de multa recunostinta,
Iulia
0
23-10-2009, ora 17:35
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: