Candidoza bucala - tratament

24-05-2006
silv
Nu este medic/terapeut
silv
imi puteti spune un tratament eficient pentru candidoza bucala (faringiana). multumesc
9 comentarii
0
24-05-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
De regula tratamentul cu Stamicin pastile si badijonarile locale cu glicerina boraxata cu stamicin rezolva problema
0
25-05-2006, ora 00:00
madina
Nu este medic/terapeut
madina
Cred ca nu e rau sa incerci produsele americane pe baza de aloe vera si anume pasta de dinti si first care se pot gasii si in Romania la distribuitorii autorizati.
0
08-06-2006, ora 00:00
DR
Nu este medic/terapeut
DR
am incercat tratamentul cu stamicin si cu glicerina boraxata, nici un rezultat. revine dupa un timp. am incercat si diflucan, bicarbonat de sodiu, solutii locale naturiste, diverse geluri straine (pansoral) sau ape de gura (tantum verde, propolis), nu mai vorbim de solutia pentru afte bucale din comert, care mai mult rau imi face. prin urmare, nici un rezultat, rabd cu stoicism si cel mult ma ameliorez cu apa de gura sau spalaturi cu apa cu bicarbonat. am auzit ca exista un vaccin al institutului cantacuzino impotrva candidei. este eficient si pentru candidoza bucala?
Ii rog pe medicii care dau peste acest mesaj sa-mi dea un sfat. mai exista vreo cale de tratament?
0
04-11-2009, ora 19:39
alina00
Nu este medic/terapeut
alina00
imi puteti spune va rog cum poate lua barbatul candidoza ? doar prin contact sexual sau si din cauza antibioticelor?
0
10-03-2010, ora 21:45
Beyby
Nu este medic/terapeut
Beyby
Vreau ca cineva sa imi dee niste sfaturi in legatura cu candida la penis ce unguent ar fii cel mai bun si ce pastile sunt indicate? sunt la faza incepatoare 1-2 saptamani de cand am niste simptome asemanatoare cu candida va rog un raspuns serios!
0
10-03-2010, ora 21:52
Beyby
Nu este medic/terapeut
Beyby
Pana akuma ma-am uns cu crema de galbenele dar nush dack e asa bun...doar imi reduce mancarimiile si usturimea...iar jumatate din gland poate si mai mult mi sa inrosit foarte tare iar pielea e foarte sensibila si subtire unpic inflamata...
0
10-03-2010, ora 23:47
rinocel
Nu este medic/terapeut
rinocel
te duci la farmacie si ceri NIDOFLOR unguent, si mai baiatule apucate si dati cu el...pe timp ce ti dai cu el nu faci sex.vre o 7 zile...vizi ca ti reapare...o retransmiti partenerei...daca ai una...daca nu, nu ti face ca-i dai si ei. Ai facut o de la prea multe antibiotice, sau ai luat o de la o fata buna.
Nu arunca cu banii in vant ca-i dai degeaba.
0
11-03-2010, ora 18:48
Beyby
Nu este medic/terapeut
Beyby
Rinocel am iubita de 2 ani si jumatate niciodata nu am avut probelme sexuale inca din contra o faceam foarte des pana akum 2 luni de zile cand iubita mea a inceput sa o usture la vulva vaginului...eu prost si ea proasta nu prea am bagat de seama crezand ca e doar o banala iritatie de la cum sa barbierit...in fine am tot continuat sa facem sex la insistentzele mele ca...ea tot se urla ca o ustura si o doare desi eu am observat ca labiile vaginului ei erau ciudat de inflamate rosu asa aprins...tot nu am bagat de seama pana cand am muscato si io de m-am trezit cu simptome, inflamati, usturimi, etc...simptomele care am inceput sa le am au fost akuma 3-4 zile...m-am tot dat cu galbenele si e destul de eficent zic eu, si azi am luat de la farmacie clotrimazol sper sa imi treaca desii chiar farmacista m-i la indicat, , , relatii sexuale nu am mai avut de cand am aceste simptome si nici dack as vrea numai am o erectie pentru ca si penisul meu e speriat si suparat zic eu:))in fine sper sa treaca si iubita mea face tratament de asemenea. scz ca te-am plictisit cu povestea mea...si ms oricum pentru sfat...dack nu isi face efect clotrimazonul, o sa incerc cu ce miai recomandat tu...ms mult!
0
19-01-2011, ora 00:53
Broken Angel
Nu este medic/terapeut
Broken Angel
Pt tratarea candidozei genitale se da cu Canesten cream ce contine ca substanta activa Clotrimazol sau Pimafucort crema sau Lamisil crema si trebuie sa isi faca efectul macar una din aceste medicamente antifungice iar tratamentul se face in functie de severitatea candidozei genitale, la barbat vreo 1-2 luni de cate 2 ori pe zi, se da pe glandul penisului si se maseaza usor pana intra in piele si cam atat. Sanatate si succes in tratarea candidozei genitale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum să te ferești de candidoză
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Candidoza pe limbă - cum o recunoști și tratezi
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •