candidoza sau alt fel de ciuperca | Forumul Medical ROmedic

candidoza sau alt fel de ciuperca

24-09-2006
Arnold
Nu este medic/terapeut
Arnold
Am 22 de ani, mi-a aparut iritatia asta chiar in zonele unde scrotul atinge coapsele(in stanga si in dreapta lui) exact acolo unde transpir, poate un pic si pe scrot si sub el, daca imi pastrez zona uscata si reusesc asta de ceva vreme, nu am nici o problema si ma mananca rar, cam o data pe zi dar nu ma scarpin pt ca nu ma mai pot opri. Am folosit clotrimazol unguent timp de 2 saptamani dar nu a trecut, daca zona nu e iritata si nu am transpirat aproape ca nici nu se vede pata, e doar putin mai rosu decat culoarea pielii, iar cand ma scarpin zona se decoloreaza si devine ca si culoarea pielii, apoi revine rapid la un rosu aprins.Noaptea am un pic de senzatie de mancarime, probabil de la transpiratie. Pata este clar delimitata si nu si-a schimbat forma sau marimea de cand a aparut.Nu am scurgeri si nici alte probleme cu penisul. Nu stiu ce creme sa mai incerc, ce ar putea fi??
M-am gandit ca ar putea fi candidoza, am luat perioade indelungate antibiotice puternice pentru probleme ORL, si oricum organismul mi-e destul de slabit, sunt si ectomorf, la 1.87m am 68kg, uneori am mancarimi in zona anusului, nu pot dormi bine, dimineata ma trezesc cu dureri in burta, senzatie de oboseala, mancarimi ale pleoapelor sau ochilor, cam o data la 2 saptamani, dar simptomele astea le am dinainte sa-mi apara iritatia. Mi-e frica sa nu am si diabet. Mentionez ca am fost la strand toata vara destul de des, poate ca am luat de acolo ciuperca, mai ales ca uneori ramaneam cu slipul pe mine fara sa ma usuc. Inca ceva, nu am avut contact sexual. Nu pot sa ma duc la medic inca, va rog ajutati-ma, nu mai suport!
1 comentarii
0
26-09-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Din nefericire, fara o vizita la dermatolog, pentru un diagnostic precis, nu vi se poate recomanda un tratament. Este intr-adevar posibil sa fi luat ceva de la strand.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: