Cantitate in loc de calitate

01-06-2017
eva25
Nu este medic/terapeut
eva25
Buna,
Viata mea sexuala alaturi de actualul prieten nu este deloc satisfacatoare si nu stiu ce abordare as putea sa mai am. Suntem impreuna de 8 luni, timp in care am facut sex constant, de 2-3 ori pe saptamana, el avand orgasm de fiecare data si eu niciodata. Nu este deschis si nu accepta sugestii, chiar daca e foarte evident ca nu reuseste sa ma satisfaca. Are probleme si cu erectia din cand in cand si nu pot sa spun ca dimensiunile lui sunt nici macar medii.
Nu am mai avut genul asta de probleme cu fostii partereri, care reuseau sa ma duca la orgasm aproape de fiecare data, deci stiu sigur ca nu am vreo problema medicala care sa ma impiedice.
Cum pot sa il fac sa fie mai deschis la minte si sa accepte sugestii?
Multumesc!
1 comentarii
0
04-06-2017, ora 18:36
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Mai devreme sau mai tarziu problemele din viata sexuala vor duce la probleme in relatie. Nu lasati sa treaca timpul caci lucrurile nu se vor rezolva de la sine. Incercati sa vorbiti cu el si sa-i spuneti exact asta: ca este cazul sa faceti ceva acum si nu cand lucrurile se vor fi agravat deja.
Daca nu este dispus aveti deja raspunsul pentru ce aveti de facut. Un barbat care nu este interesat de ceea ce simte (sau nu simte) "femeia" lui nu este un partener de incredere pe termen lung.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici