capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni

2533 comentarii 1 23 ..... 84 85 Înainte ›
0
17-09-2008, ora 00:00
krisztina72
Nu este medic/terapeut
krisztina72
Buna,

Stie cineva ceva despre pastilele pentru reducerea poftei de mancare Hoodia Gordoni sau Hoodia Rush ?
0
17-09-2008, ora 00:00
nmgs4
Nu este medic/terapeut
nmgs4
eu am luat trei luni de zile aceste capsule de slabit ARP FARM 100% naturale si am slabit 10 kg. Am intrerupt de 2 luni de zile dar incerc sa mananc sanatos cat se poate. Sincer am luat in greutate 1 1/2 kg dar retin apa (sigur ) si pe deasupra am mai mancat si ce nu trebuie (prajituri, pizza, shaorma). Daca cineva a mai folosit aceste capsule as dorii sa stiu cum a reactionat la ele.
0
17-09-2008, ora 00:00
cecilia_nalbaru
Nu este medic/terapeut
cecilia_nalbaru
buna fetelor, am terminat luna, am slabit 5 kg, vreau sa mai iau o luna, vreau sa va anunt ca am facut analizele la singe, hematologie si biochimie, toate analizele au iesit perfect, verisoara mea care lucreaza la laborator mi-a spus ca pot face 1000 de teste aceste substante nu sunt detectabile in singe, deoarece nu contin o cantitate foarte mare, si mai sunt si eliminate o parte cu pipilica, deci trebuie dusa tableta la laborator, apropo censiunea 11.6
0
17-09-2008, ora 00:00
ana2012
Nu este medic/terapeut
ana2012
BUNA, la toata lumea.Am luat capsula miraculoasa de 2 sapatamani si am slabit 3 kg, dar si eu ca si voi am avut o parte din acele simtome, este foarte adevarat dupa cum au spus mai multe persoane de pe forum ca in acele zile delicate m-am simtit f.f. rau nu am putut sa ma ridic din pat stateam si priveam intr-un punct fix de parca eram cretina incercam sa -mi relaxez creirul dar imi era imposibil, nu aveam niciun fel de trairi eram ca o leguma indifernta total la ce se intampla in jurul meu, atunci am hotarat sa intrerup pt 2 zile dupa care am reluat. Acum nu mai simt nici unul din efectele secundare. Sotul meu care are 128 kg si 1.90 m a hotarat sa incerce si el acest tratament ;in prima zi a fost leguma toate refelexele ii erau paralizate, in cea de a 2 zi ametea f.f. rau incat a dormit 6 ore, iar astazi in cea de a3 zi se simtea foarte obosit si tot asa avea putine ameteli. ESTE FOARTE CLAR CA ACEST PRODUS NU ESTE 100% NATURAL. Are actiune asupra sistemului nervos central. eu am luat dupa cum am mai scris Reductil - totul OK fara reactii dar si fara rezultate, Regenon - stare de energie pozitiva, senzatie de sete - 5 kg in 2 luni- acceptabil de tolerat, dar aceste pastile contin substante care actioneaza clar fara dubii ca un sedativ al sistemul nervos central. Astep rezultatul in 5 zile de la un laborator din Otopeni. Mentionez ca si eu si sotul meu suntem 2 pers.foate active care munceam 12-14 ore pe zi fara probleme, acum nici putere de concentrare nu mai avem am devenit ca doi pensionari sedentari care isi deapana amintirtile de o viata( nu avem varsta 35 - 40 ani), dar intr-o zi vom fi cu cateva kg in minus fara sa stim cu ce pret. Va doresc o seara cat mai minunata!
0
18-09-2008, ora 00:00
Kosta
Nu este medic/terapeut
Kosta
Salutare, am inceput sa ma interesez de aceste capsule dupa ce am intrat in "contact" cu ele, cam de 1 saptamana.

Vreau sa va zic ca nu am probleme supraponderale, am 1, 83m si 87kg, ci e doar o dorinta de-a mea de a da jos in jur de 7 kg. Dat fiind faptul ca nu depun foarte mult efort fizic prin munca pe care o am si nu dispun de timp pentru a merge la sala si a arde calorii am decis sa iau aceste pastile.

Dupa 1 saptamana de "medicatie", eu ma regasesc doar in cateva din simtomele pe care le-ati avut voi. Dar sunt constient ca tine foarte mult de organismul si metabolismul fiecaruia.

Am cautat putin despre extractele din plantele/fructele respective si nu am gasit nici o legatura cu compusii care sunt actionati direct de amfetamina sau sibutramina. Nu stimuleaza nici dopamina nici serotonina (neurotransmitatori).

Pe site-ul "Capsulei de slabit" (http://arpfarm.uv.ro/slabit.html) apar urmatorii compusi ai pastilei minune:

Nuca koncing (Juglans regia) 18% - (pe romaneste NUCA) (http://en.wikipedia.org/wiki/Juglans_regia). M-am uitat in special dupa compusi ce in excess mi s-au parut ca pot fi periculosi, dupa parerea mea de ne-expert in domeniu.

Thiamina sau vitamina B1(http://en.wikipedia.org/wiki/Thiamin) pe scurt iti poate rupe ficatii in excess (nu cred ca este cazul)
Vitamina B6 (http://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_B6#Toxicity) in excess poate da stari de amorteala a membrelor.

Pe langa "lucrurile periculoase" nuca este bogata in fosfor, magneziu, zinc dar si acid folic care este bun la prevenirea problemelor cardiace, a cancerului, stimuleaza memoria si este foarte bun pentru fertilitate.

Fruct de Garcinia morella 13% (http://en.wikipedia.org/wiki/Mangosteen#Nutrient_content_and_antioxidant_strength). Face parte din categoria "SuperFructelor" (http://en.wikipedia.org/wiki/Superfruit); se fac suplimente nutritive din planta respectiva si nu pare sa aiba nimic "rau" in compozitia ei, ci chiar din contra.

Cateva link-uri cu informatii despre beneficiile consumului acestei plante
http://en.wikipedia.org/wiki/Polyphenol#Health_benefits
http://www.npicenter.com/anm/templates/newsATemp.aspx?articleid=17613&zoneid=43

Mere 16% (http://en.wikipedia.org/wiki/Apple#Health_benefits)
Periculos in compozitie sunt Quercetina (http://en.wikipedia.org/wiki/Quercetin) cantitatea gasita intr-un mar este infima pentru a produce vre-o paguba (sper)...

Kiwi (Actinidia chinensis) 13% (http://en.wikipedia.org/wiki/Kiwifruit#Food_value). Am observat ca este un extras natural ce subtiaza densitatea sangelui. (problema cu sangele din nas si cu menstruatia mentionate mai sus).

Glucomanani 12% (http://en.wikipedia.org/wiki/Konjac).Am gasit un articol despre planta respectiva (http://www.news.ucdavis.edu/special_reports/titan/emerson4.lasso) in care cel ce a sris articolul respectiv zice ca planta contine cristale de oxalat de calciu (http://en.wikipedia.org/wiki/Calcium_oxalate#Effects_of_ingestion) dar este "mortal" de periculoasa in cantitati destul de mari (aici chiar sper sa nu fie cazul). :)
Oricum planta gatita neutralizeaza compusii periculosi. Asiaticii consuma planta de ani de zile si uitati-va cati sunt :).

Dar totusi am gasit ca ingredientul magic al capsulei este compusul benefic al acestei plante numit Glucomannan (http://en.wikipedia.org/wiki/Lipozene#Potential_health_benefits)... scade colesterolul, este un bun laxativ si este bun contra obezitatii, absoarband apa transformand-o intr-o materie vascoasa ce se elimina ulterior foarte usor.

Helianthus tuberosus 16% (http://en.wikipedia.org/wiki/Helianthus_tuberosus). Tot ce da extrasul din planta asta este Inulina (http://en.wikipedia.org/wiki/Inulin#Health_effects). Este un polimer bun pentru organism si se gaseste de asemenea in usturoi considerat un bun intaritor al metabolismului.

Dioscorea esculenta 12% (sau cartoful dulce http://en.wikipedia.org/wiki/Yam_(vegetable) ...). Nimic toxic in cartofi ci doar valori nutritive.

Imi dau seama ca efectele produse de aceste capsule sunt asemanatoare cu efectele amfetaminei (http://en.wikipedia.org/wiki/Amphetamine#Effects) dar de asemenea sunt multe alte substante (naturale), plante ce iti pot crea simtome asemanatoare.

Luand pastilele respective am observat ca nu imi mai este foame si mananc foarte putin. Organismul fortat la infometare iti provoaca stari de anemie, stari de lesin, dureri de cap, amorteala a membrelor.
De asemenea, probabil, ca la orice supliment nutritiv, organismul trebuie sa se obisnuiasca cu surplusul de vitamina indus in corp ceea ce duce la creerea de disconfort, stari de insomnii, iritatii la nivelul membrelor, etc. Toate sunt simtome pe care le avem deja de cand luam capsulele acestea.

Daca compozitia de pe cutia oferita de cei de la ArpFarm este adevarata atunci nu avem de ce sa ne facem griji... nu? :)
Trebuie doar sa avem grija sa nu uitam sa bem foarte multe lichide pentru a ne hidrata (recomandat la orice cura de slabire) si cat de cat alimente ce pot oferi compusi nutritivi de baza (fructe, legume) si ceva carne (macar de peste).

Daca compozitia de pe cutia oferita de cei de la ArpFarm nu este adevarata si contine substante ce ataca sistemul nervos central, ca sibutramina sau amfetamina, atunci este o mare problema caci aceste pastile sunt libere spre comercializare fara prescriptie medicala.

Problema majora in consumul acestor substante ar fi ca pot crea dependenta. Starile pe care le ai dupa ce te lasi de aceste "droguri" sunt groaznice si de aici nevoia de dependenta.
Sunt de parere ca daca ai un caracter puternic poti razbi prin orice.

Pe site-ul producatorului/importatorului, exista un document de la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarilor rurale, prin Institutul de bioresurse alimentare prin care decid ca respectivul produs poate fi procesat si comercializat ca supliment alimentar.
http://arpfarm.uv.ro/image/aviz/Aviz_Notificare_Capsula_de_slabit.jpg

Apoi mai este atasat un certificat de analiza, in care sunt sterse datele celor ce au emis respectiva hartie, in care produsul este numit Super Slim cu componenta aproximativ asemanatoare cu capsulele de slabit
http://arpfarm.uv.ro/images/aviz/Certificat_de_Analiza_pt_Capsula_de_slabit.jpg.


Am trimis link-ul catre acest forum si site-ul producatorului catre cineva din ProTv pentru a face un articol si a analiza compozitia acestor capsule. Sper ca voi avea un feedback pozitiv cat mai curand.

Pana atunci eu voi continua in a lua aceste capsule caci chiar imi doresc sa dau jos repede niste kilograme. Ca o parere personala, v-as recomanda ca in cazul in care veti continua si voi sa luati aceste capsule sa incercati sa va detasati de tot ce s-a scris pe acest forum ca sa nu creeze un efect placebo asupra dumneavoastra si sa nu se ajunga apoi intr-o noua "Teorie a conspiratiei" sau "Cum doresc sa cucereasca lumea cei de la ArpFarm" :)...

Va doresc o slabire placuta... :)
0
18-09-2008, ora 00:00
nmgs4
Nu este medic/terapeut
nmgs4
Merci Kosta pentru raspunsul foarte detaliat asupra compozitiei pastilelor de slabit ARP FARM pe care le-am folosit si eu. Astept si eu cu nerabdare raspunsul sper pozitiv pentru aceste capsule. Eu una am fost foarte multumita de ele si sper sa nu aiba nici un efect nedorit.
Iti doresc slabire placuta . in continuare
0
18-09-2008, ora 00:00
mikutza_aly
Nu este medic/terapeut
mikutza_aly
dragele mele. eu chiar azi miam cumparat capsula de slabit...si avand in vedere ca nu mia mers netul de vreo trei sapt...nu mam informat decat de la farmacie despre ele...dar voi...m-ati cam speriat.maine trebuie sa le incep si deja am indoieli cu toate ca mie mi lea recomandat o asistenta de la spital.acum nu stiu daca e bine ce fac... dar din cate am inteles..depinde de organismul fiecaruia.daca vor fi probleme ma voi opri...dar mai bine sa nu fie...ca tre sa dau jos vreo 10 kile.
Nu ma incurajeaza nimeni?Oricum...o sa postez un comentariu dupa vreo sapt sa va zic ce sa intamplat si care va fi parerea mea pe atunci.
0
18-09-2008, ora 00:00
TTTasha
Nu este medic/terapeut
TTTasha
Salutare,
M-am inscris tocmai pentru a putea impartasi putin din experienta mea cu aceste pastile de slabit. Luna trecuta am luat capsula de slabit de la ARPFARM (mi-a trimis cineva o cutie din Timisoara, pt ca in Bucuresti nu am gasit in farmacii) si recunosc ca mi-a fost oarece teama inainte sa ma apuc: citisem, pe forumuri, diverse pareri si stiam de toate simptomele descrise si in posturile de mai sus. Totusi, m-am riscat si sincera sa fiu nu imi pare rau deloc: m-am simtit rau doar in prima zi, in sensul ca am avut ameteli si am transpirat f tare - dar era si o zi ingrozitor de caniculara. De a doua zi nu am mai avut niciun fel de problema, am mancat mult mai putin, am baut f multa apa, etc.intr-o luna nu am slabit decat 3 sau 4 kg, dar tocmai de unde trebuie, adica se vede diferenta la solduri si abdomen. Sunt oarecum multumita de rezultat, desi auzisem de persoane care au slabit mult mai mult. Dar poate e mai bine asa, nu prea mult dintr-o data. Oricum, cel mai mare beneficiu al acestor pastile a fost ca am scapat de balonari si dureri abdominale. Dupa ce am fost si la gastroenterolog si mi-a zis ca nu am nimic, doar colon iritabil, dupa ce am incercat mai multe pastile si am renuntat la anumite alimente, tot nu reuseam sa scap de acea stare de disconfort: cam 5 zile din 7 eram balonata, mai ales dupa multe ore de stat la birou. Intr-o luna de zile cat am luat capsula de slabit, nu am mai avut probleme nici macar o zi: cred ca a fost cea mai buna luna din ultimii 7 ani :)))
Abia dupa ce m-am apucat de capsula de slabit m-am intalnit cu o prietenta, care luase Super Slim: slabise 8kg in cca o luna si jumatate. Era atat de slaba fata de cum o stiam...De asemenea, alte cel putin 6 persoane (femei si barbati) au mai luat odata cu ea si toate s-au simtit foarte bine si au slabit. Pe langa slabire, si ele au observat si acea rezolvare a problemei cu balonarea, dar si imbunatatirea aspectului tenului. In plus, unei fete care ramasese insarcinate, medicul i-a spus sa nu isi faca probleme (ea era ingrijorata: era in doua luni, din care o luna luase superslim) si daca doreste, mai poate lua pastilele inca o luna.
De luna aceasta am trecut si eu de la capsula de slabit la Super Slim: astept sa vad rezultatele :)
Nu am postat pentru a incuraja consumul de pastile, Doamne fereste! Vroiam doar sa va spun ca mie mi-au facut foarte bine. Iar de efectul de yoyo incep sa nu ma mai tem: am citit pe un forum de cineva care, dupa ce a luat Super Slim, s-a ingrasat doar 1 kg intr-un an si jumatate...deci incerc sa raman optimista.
Ce sa va urez? Multa bafta, dar si mai multa sanatate!
0
19-09-2008, ora 00:00
mikutza_aly
Nu este medic/terapeut
mikutza_aly
Salutare la tata lumea.Azi este prima zi in care am luat capsula de slabit...si...sincer nu am nici unul din simmptomele descrise de voi...putina durere de cap dar asta o aveam si inainte sa o iau.Sunt curioasa...cam in cat timp apare senzatia aia de sete pe care am vazuto cam la toata lumea?Ca eu una nu simt nici o modificare si au trecut...cam 3 ore de cand am luato.Nu stiu va intreb pe voi...care ziceti ca din prima zi ati simtita asta.La cat timp dupa ce ati luato va fost ssete ?
ast rasp daca aveti vreme
0
19-09-2008, ora 00:00
marlyn_leto
Nu este medic/terapeut
marlyn_leto
mikutza_aly..eu sunt in a 5a zi de capsula de slabit si nu am nici un simptom negativ..nu stiu probabil ca depinde de organism..senzatia de foame o mai am inca dar nu atat de accentuata ca inainte..iti doresc la cat mai putine kg!tine-ma la curent cu evolutia curei sunt curioasa..spor la slabit!
0
19-09-2008, ora 00:00
mikutza_aly
Nu este medic/terapeut
mikutza_aly
marlyn_leto... uite e seara deja si..ce pot sa zic am simtit si eu o atenuare a poftei de mancare la pranz... pt ca nu am f in stare sa mananc o farfurie de cioarba intreaga si sincer asta ma bucurat... dar nu pot sa beau apa pt ca nu mie sete.Tie intr-un final ti s-a facut sete de la ele?
azi toata ziua am baut o cana de apa si cat despre gura uscata...momentan nici vb.O sa te tin la curent.Sa mi spui si tu cum mai evolueaza.Daca esti in a 5 zi de trat ar trebui sa fi dat jos vreun kil sau na un pic acolo 500 de grame.. :) Ia zi-mi sa intamplat asta?Teai cantarit?Sau astepti sa treaca mai mult timp?AR
0
20-09-2008, ora 00:00
lavy_18
Nu este medic/terapeut
lavy_18
buna seara fetelor!sunt la a 3 zi din miraculoasa "cura de slabit" si c pot sa va zic k tot asa k unele dintre voi am senzatia d uskciune a gurii, ameteala, moleseala si insomnii usoare dar deja am dat jos 2 kg!sunt un pic in dubiu vizavi d ele citind tot c a patit fiekre dintre voi dar nu m-as lasa d ele pt k am vazut rezultate p anumite persoane, kre l iau d cel putin 2-3 luni si nu am auzit sa li s intample cva ata d grav cum sa scris mai sus!nu contrazic p nimeni pt k intr-adevar fiekre organism e unic.eu d exemplu am slabit anul trecut tinand o cura kteva luni 14 kg, am 1.65 iar aqm greutatea mea este 61kg, nu prea mult peste limita normala dar as vrea totusi sa ajung p la 56kg-57kg si d cure m-am saturat, e greu, incerc makr si poate vor disparea si simptomele astea foarte urate!!aaaa, am uitat sa va spun am mai incerkt si cura 309 si p langa faptul k e un pic mai scumpa k aceasta capsula nu am obtinut nici un rezultat, bani arunkti degeaba.bafta la toate si mai vb!
0
20-09-2008, ora 00:00
marlyn_leto
Nu este medic/terapeut
marlyn_leto
mikutza_aly...eu am slabit in astea 5 zile doar un kg dar am baut si cola..de ieri m-am lasat de cola si sper ca peste o spatamana cand ma cantaresc iar sa fi dat jos mai mult..mie nu mi-e foarte sete doar putin mai mult decat de obicei dar o sa beau 2litri /zi ca face bine sa bei apa, am decat o usoara insomnie si gura uscata decat de dimineata..te tin la curent..bafta in continuare!
0
20-09-2008, ora 00:00
sun_15
Nu este medic/terapeut
sun_15
s-au implinit 3 luni de zile de cand iau aceasta capsula de la Arp Farm, am luat-o stiind toate inconvenientele si citind toate parerile pro si contra in legatura cu ele. Nu am spus nimanui ca le iau...le-am luat pe proprie raspundere..si...stand la "pândă", cu toate simturile ascutite am asteptat sa regasesc simptomele si consecintele negative ale acestor capsule asupra organismului meu.sa le simt pe propria piele si sa decid singura daca sa le mai iau sa nu !!!!
As minti daca as afirma ca, nu am avut nici un semn de stare proasta sau daca nu proasta macar diferita...da..am avut ceva semne de cefalee, uscaciune a gurii, sete pronuntata (la inceput)...dar toate s-au estompat in timp.incat am si uitat de ele.singura care a ramas e inapetenta (mult dorita!!).si rareori (dimineata cred) o usoara presiune asupra capului (in zona cefei cred) de care uit in scut timp..dupa ce ajung la servici si uit sa ma mai studiez.Despre celelalte complicatii pe care le-am citit aici pe forum si pe altele (despre acelasi subiect).nici vorba!!! chira nu mi s-a intamplat (pana acum cel putin ) nimic rau...si dupa cum v-am mai spus ma asteptam la ce-i mai rau din ce am citit aici.
Am slabit 15 kg!!!! de la 86kg la o inaltime de 1, 70 am ajuns la 71 kg.si sunt f. f. multumita...e un record pe care nu l-am atins pana acum...nu stiu inca cu ce pret,.pentru ca..totusi am convingerea ca e ceva in neregula cu pastilele astea, ca nu au cum sa fie naturale si ca actioneaza asupra creierului dand aceasta inapetenta.
Singurul aspect de care as putea spune ca nu sunt tocmai multumita, este acela ca, daca inainte faceam f. mult sport (tot pentru a slabi..binenteles sau macar pentru a nu ma mai ingrasa), era o obisnuinta de a ma duce la sala macar de 2 ori pe saptamana, acum dupa ce am slabit m-as fi dus la sala pentru a ma tonifia deoarece am impresia ca am o consistenta cam moale a carnatiei...dar...nu fac fata...obosesc f repede si nu mai tin piept la o ora de aerobic!!! cam asta ar fi...
Acum sunt la faza in care iau o pastila / 2 zile si cred ca le voi mai lua o luna...si daca vreti va voi tine la curent cu evolutia mea!!!
Ideea e ca eu (deocamdata) sunt f multumita de rezultate, de cum arat, de felul in care ma privesc cei din jur,.le voi lua in continuare,.dar nu le recomand la nimeni!!!!!
Mi-a mai dat o speranta ca nu ar fi tocmai atat de nocive (pe cat gandeam eu)...ceea ce a postat Kostas pe acest site.
0
20-09-2008, ora 00:00
Kosta
Nu este medic/terapeut
Kosta
Sun_15... felicitari pentru cele 15kg :)... si la cat mai multe in minus... daca asta iti doresti... Te felicit pentru vointa pe care o ai si iti recomand sa te tii de mersul la sala, chit ca obosesti repede. Incearca exercitii mai simple, incearca alergatul pe banda, cu reprize de viteza alternate cu mers si sigur prin exercitiu vei ajunge la forma pe care o aveai.

Cat despre ceea ce am postat eu este doar un simplu "research" a ceea ce este scris pe cutie.

Daca capsula minune chiar are compozitia specificata... nu poate fi decat foarte imbucurator pentru toti.

Daca contine "chimicale"... atunci nu inseamna decat ca am fost mintiti... si ca nu suntem decat niste "weight junkies" :) (glumesc)...

Oricare ar fi varianta fiecare ne-am asumat riscul de a folosi capsulele respective... Daca reusesti sa dai kilograme jos cu ajutorul lor, deci iti atingi telul, fara a-ti pune sanatatea in pericol atunci e formidabil.
Daca simti ca respectiva capsula iti face mai mult rau decat bine, atunci n-o mai folosi. Este foarte simplu... :)

Eu am facut deja 1 saptamana si 3 zile de capsule... si sunt foarte ok. Mi-a ramas setea si perioada scurta de somn de care am nevoie pe noapte (sa n-o numim insomnie :P... ), dar nu ma simt mai obosit decat inainte sa le iau... Deci nu ma plang.
Nu m-am cantarit exact inainte de pilule dar stiu ca aveam undeva pe la 87kg, dar stiu la cat trebuie sa ajung. Acum am 84 de kg si am observat ca pantalonii pe care mi i-am luat acum 1 luna si imi veneau fix (putin stramti chiar in jurul taliei), acum imi sunt putin cam largi :). A trebuit sa mai strang o gaura la curea. Am dat jos acolo unde trebuia si unde simteam eu ca am nevoie :). (la burta)

Am mai gasit pe net un articol in care vorbeste despre "drogurile" din pastilele de slabit dar si despre variantele alternative din plante naturale.

Se vorbeste si despre Garcinia (mangosteen) unul din ingredientele folosite in capsula noastra, dar spun ca nu s-au facut teste concludente pentru a vedea daca existe efecte secundare in consumul acestui fruct...

http://www.chasefreedom.com/drugs.html

Articolul este in engleza... iar concluzia este foarte interesanta:

Toate aceste pastile minune pe termen lung au efecte secundare. O data ce intrerupi dieta, poate exista un efect yo-yo si riscul ca kilogramele sa revina la loc.
Intrebarea este, de ce aceste pastile nu sunt vandute de marile companii farmaceutice daca sunt atat de bune? Ar avea castiguri foarte mari pe o piata de consum ca America in care obezitatea este "un sport" national...

Parerea mea este ca nu doar pilulele de slabit pot avea un efect yo-yo ci chiar orice tip de dieta (mancatul disociat, etc). Intreruperea lor te poate da peste cap total daca nu esti atent.


Pentru mine aceasta modalitate de regim este doar "doza de soc" pentru a ma ajuta sa dau cateva kg jos si prin aceasta semi-infometare (caci nu prea imi este foame.. si nu mananc foarte mult) sa mi se micsoreze dimensiunea stomacului, iar dupa ce fac 1 luna de capsule, ma voi apuca numai de sport si de mancat sanatos... pentru intretinere.

Este nevoie de ceva vointa in toata treaba asta.
Trebuie sa realizezi ca este nevoie de un pic mai mult decat "the magic pill" pentru a slabi... Abstinenta de la mancarea grasa, carbohidrati, bauturi acidulate, multe dulciuri, mancatul la ore tarzii este foarte importanta in primul rand pentru sanatatea ta iar apoi pentru reducerea "dimensiunilor" :P...
Cand voi termina luna (de pastile), am de gand sa merg si la un nutritionist pentru a ma sfatui ce este recomandat sa mananc si cum si sigur imi voi reinnoi abonamentul la sala :)...

Asa ca... totul tine de vointa fiecaruia...

Va salut,
Succes la dat jos kile...
0
20-09-2008, ora 00:00
sun_15
Nu este medic/terapeut
sun_15
salut..Kostas...si tuturor celor care sunteti interesati de ceea ce se posteaza pe acest site!
citind cele de mai sus postate de Kostas mi-am amintit niste aspecte petrecute de-a lungul celor 3 luni de cand iau capsulele astea: dupa prima luna sau chiar mai putin (3 sapt) de cand luam capsulele zi de zi, dupa primele rezultate pe care eu le-am gasit spectaculoase (3 spt si -6-7 kg pierdute).bineinteles ca m-am culcat pe laurii victoriei si am inceput sa mananc, chiar daca nu-mi era foame.! La acest aspect s-a mai adaugat si faptul ca a "venit" si concediul multasteptat (deja slabisem si ma simteam bine in pielea mea), concediu pe care l-am petrecut in strainatate la un hotel.ALL INCLUSIVE !!!! (ghinion sau fatalitate???)..unde (firesc pentru felul meu de a fi) m-am infruptat fara nici o limita din toate grozaviile..si la orice ora!!!!
Ceea ce suna si mai aiurea este faptul ca, chiar daca nu am avut nici o retinere la mancare, obiceiul de a lua capsula dimineata nu l-am abandonat..(sunt de "rasul curcilor")!!! ca pentru ce mai luam capsula din moment ce eu mancam cot la cot cu subnutritii, nu stiu?!
Unde vreau sa ajung? la faptul ca in aceasta perioada (care a tinut 3 saptamani) am pus la loc 1kg!!! (in alte conditii cred ca puneam vreo 5kg. (dupa cum mi s-a mai intamplat restul concediilor cu oferte all inclusiv)
Inca un aspect pe care l-am considerat extrem de interesant dar si intrigant : aceeasi capsula care-ti da inapetenta, rezistenta sau mai bine zis nepasarea in fata tentatiilor (culinare) si-n conditiile in care tu nu mananci decat cand ti-e foame (adica f. rar si foarte putin),.ei bine, aceeasi capsula, in conditiile in care tu mananci (chiar daca nu ti- foame).NU MAI ARE NICI UN EFECT!!!!! adica am observat ca mancand, ii anulezi toate efectele benefice care au dus la slabire: chiar si cu capsula luata, foamea revine fara nici o jena, apetitul nu e nicidecum capricios, si te tenteaza iar toate bunatatile(pe care pana mai cu putin timp in urma nici nu le vedeai) nu ai nici o senzatie de sete, uscaciune a gurii, bineinteles ca apa nu mai bei.si uite asa ajungi de unde ai plecat.
chestia cu micsorarea dimensiunilor stomacului pe care o asteapta Kostas, o sper si eu, dar nu stiu daca va tine...de aceea singurul lucru de care ma tem cel mai mult este ca o data cu terminarea curei (adica pe la 67 de kg, pe care sigur le voi atinge in ritmul asta,...cu toate ca acum la 71 kg. toti cunoscutii imi spun sa ma opresc ptr ca e mai mult decat suficient!!!). revin in forta...si apetitul, si foamea din ora in ora, si poftele de tot felul la orice delicatesa culinara.Dar mai e timp.
0
22-09-2008, ora 00:00
crazyalexa
Nu este medic/terapeut
crazyalexa
buna, sunt noua pe aici.de azi am inceput sa iau capsula de slabit, si am vazut ca majoritatea au avut multe reactii adverse, eu sincer am avut putine ameteli si imi este sete incontinuu, dar acum dupa ce am citit pe forum imi este frica sa le mai iau ce ma sfatuiti?eu vreu neaparat sa slabesc si am incercat foarte multe regimuri, pastile dar am o vecina care a slabit 3 kg in 5 zile si farmacista de unde am luat pastilele a avut o fata care avea 120 de kg si a slabit foarte mult ce ma sfatuiti sa fac?
0
22-09-2008, ora 00:00
crazyalexa
Nu este medic/terapeut
crazyalexa
nu mai am ameteli acum dar a o durere usoara de cap, am vb cu vecina mea si asa se intampla in primele zile, ea a luat 10 pastile si a slabit 6 kg, dupaia a intrerupt si deazi a inceput iar.in tot acest timp cand nu a mai luat pastilele nu sa ingrasat deloc ba chiar a mancat si nu a pus nici 100g sper sa dea rezultate si merg mai departe.
0
22-09-2008, ora 00:00
alinacraciun
Nu este medic/terapeut
alinacraciun
buna! Si eu sunt noua pe aici si cu toate ca mesajele anterioare m-au speriat un pic eu continui sa iau capsula de slabit (le iau de 5 zile). Adevarat ca in prima zi mi-a fost rau dar acum in afara de o usoara senzatie de sete si insomnie nu am nimic. Am o intrebare: Am vazut ca majoritatea din voi care au afirmat ca aveati insomnie spuneati ca va prinde ore tarzii (chiar si 6 dimineata) in schimb eu ma culc la ora obisnuita pe care o aveam inainte (21.00-22.00) dar ma trezesc la 1.00 cel mult ora 2.00 dimineata. Este normal? A mai patit cineva asa??? Mama mea (40 ani) a luat aceasta tableta o luna si a slabit 7 kg. Nu a avut reactii adverse violente cum sunt descrise mai sus iar noi doua avem metabolismul asemanator. Imi poate raspunde cineva???
0
22-09-2008, ora 00:00
crazyalexa
Nu este medic/terapeut
crazyalexa
depinde de organismul fiecaruia, poti sa ai reactii adverse poti sa nu ai, ai slabit ceva de cand le ei?
0
22-09-2008, ora 00:00
alinacraciun
Nu este medic/terapeut
alinacraciun
da!!! am dat "jos" aproape 2 kg. Joi, 18 septembrie, a fost ziua mea si mama mea stie ca vreau sa imi revin dupa sarcina si mi-a facut cadou o cutie de capsule. ea mi le-a recomandat pentru ca le-a probat o luna si a vazut ca da rezultate. azi este luni, a 5-a zi de cand le iau si in afara de un somn teribil pe care il am pentru ca m-am trezit la 1 azi noapte nu simt nici un efect advers. prima zi mi-a fost rau ca si tie dar acum zic ca este mai bine. incearca daca poti si vrei sa iei macar o saptamana si daca iti mai este rau sfatul meu este sa te opresti. eu la 1.67 m am avut joi (chiar m-am cantarit) 81 kg iar acum am 79. eu zic ca este o diferenta destul de mare in timp scurt. succes!!!
0
22-09-2008, ora 00:00
crazyalexa
Nu este medic/terapeut
crazyalexa
si eu tot de ziua mea l-am primit de la bunica mea :D sper sa dea rezultate si multe kg in minussss
0
23-09-2008, ora 00:00
lavy_18
Nu este medic/terapeut
lavy_18
buna seara fetelor, crazy si alina!si in 5 zile am dat 3 kg snt f multumita, mi-a mai trecut din simptome dar acum dupa ce mananc imi este rau, voi patiti asa?ma bucurk ca imi lipseste senzatia de foame si sper cu timpul sa mi se micsoreze stomacul!apropo de dormit, doar in prima seara am avut o insomnie usoara dar dupa in celelalte seri, mi-a revenit la normal insa imi persista in gura mai tot timpul un gust amar si park tot c mananc nu are gust iar apa nu pot sa beau mai deloc, dak reusesc o kna cel muuult 2 p zi!
0
23-09-2008, ora 00:00
lavy_18
Nu este medic/terapeut
lavy_18
iar astazi knd am fost la farmacie sa-mi iau pastilutele miraculoase am avut surpriza sa aflu k si farmacista lua astfel d pastile si ea k si noi era inkntata d ele, i-am povestit c am citit aici p site, k s-ar putea sa contina cva amfetamina si mi-a zis k s-ar putea d la frunzele d nuca sa n fie rau, acum cine stie, cert e ca dau randament, indiferent c or contine, nu?
0
23-09-2008, ora 00:00
alinacraciun
Nu este medic/terapeut
alinacraciun
neata fetelor! aseara, dupa 5 capsule luate, am dormit in sfarsit bine pana la 7 dimineata!!! din pacate ieri am cam abuzat de prajiturele si se pare ca al meu cantar le-a bagat in seama si nu a vrut ca azi sa arate mai putin. deci lavi_18 esti norocoasa, eu am dat doar 2 kg in 5 zile. eu senzatie de foame nu am dar atunci cand am platoul de prajituri in fata nu refuz. eu nu simt acel "dop in gat" sau nu am senzatia ca au un gust rau. si eu mai am o problema: poate voi spuneti ca de ce cumpar dulciuri dar eu nu vreau ca familia mea (sotul, fetita) sa tina si ei cura de slabire doar pentru faptul ca tin eu. asa ca eu o sa am "tentatia" la nas si poate nu o slabesc cat celelalte. oricum sunt multumita: 2 kg in 5 zile!!! am vazut mai sus o fata care a dat 10 kg in 3 luni. Fiecare cu metabolismul sau... succes mai departe si multe kg in minus!!!
0
23-09-2008, ora 00:00
krisztina72
Nu este medic/terapeut
krisztina72
Buna!

Pentru cine intelege engleza, as indica un articol care se gaseste la adresa: http://english.pravda.ru/society/2003/03/07/44160.html. Nu eu am descoperit acest articol, am gasit aceasta adresa pe un forum de discutii din America, referitoare la SS.

Fara alte comentarii.
0
23-09-2008, ora 00:00
mikutza_aly
Nu este medic/terapeut
mikutza_aly
Salutare la toata lumea!
Azi e a 5 zi de cand iau aceste capsule si...m-am urcat pe cantar azi dimineata.Spre bucuria mea am constatat ca am slabit cam 2 kg jumate..:) ceea ce ma bucurat.Intradevar dau rezultate dar am citit articolul despre SS pe adresa postata de tine..titika..si...la fel ca unele dintre voi ma intreb acum.oare SS si Capsula de slabit sunt cam acelasi lucru?. pt ca acolo nu se recomanda aceste pasile(Super Slim)..deoarec sau facut cercetari in rusia din cate am inteles si au fost interzise avand in vedere ca tot la a treia femeie care a luat aceste pasile au aparut...in timp..diferite efecte secundare printre care... boli de inima, caderea parului si altele.Iar acesti cercetatori spuneau ca desi au fost interzisa comercializarea lor, pedepsindu-i pe cei care se ocupau de ele cu inchisoarea, aceste pastile au intrat din nou pe piata dar sub alta denumire.
Hmm. ma bucur ca nu am luat SS dar oare Capsula de slabit nu are cam aceeasi compozitie...?
Este cineva printre voi care a luat pastila timp de 2, 3 luni..si sa fi trecut macar jumate de an de atunci..ca sa ne spuna cum au evoluat lucrurile pe tot parcursu asta?As fi foarte curioasa sa stiu.
Momentan eu sunt multumita de rezultate..ca de majoritatea dintre voi si sincer nu le voi intrerupe. La fel cum a mai spus cineva...sper sa nu fie prea mare pretul pe care il vom plati dupa un tim mai indelungat..pentru aceste kg pierdute.
0
23-09-2008, ora 00:00
mikutza_aly
Nu este medic/terapeut
mikutza_aly
Tot eu sunt.
trebuie sa va mai intreb ceva(sa zicem mai..intim)..:P
Cum stati voi cu iesitul la lipsa mare si mica?Pt ca eu am observat ca la cea mica merg f des...probabil pt ca am inceput sa beau 1, 5-2 l de apa pe zi (cu toate ca la inceput mie nu mia fost sete...dar din a patra zi m-am fortat sa beau macar 1.5 l si acum se pare ca deja a inceput sa-mi ceara organismul apa si am inceput si eu sa simt acea senzatie de uscaciune a gurii( dar usoara intradevar)
In schimb la..cea mare...merg cam rar.E normal oare pt ca mananc mai putin?Voi ce ziceti?Am vaz ca unel au avut diaree.La mine parca din contra...doua zile nu am iesit deloc.Abia a treia zi...
Astept raspunsuri daca aveti timp.
Spor la slabit... :)
0
23-09-2008, ora 00:00
krisztina72
Nu este medic/terapeut
krisztina72
Eu, sincera sa fiu, cum am citit ieri seara acest articol am aruncat cutia de SS, am consumat pana acum "doar" 7 pastile... Dupa cate am inteles eu, s-au constatat reactii adverse chiar peste 1-2 ani, la persoanele care au consumat produsul timp de 2 saptamani (stiu ca reactiile adverse depind de fiecare organism in parte, dar cu asta ma consolez). Pana acum s-a dat cu presupusul ca ar contine amfetamina, ceea ce nici nu ar fi fost asa de grav... Pe mine acest articol m-a convins. Cred ca nu voi mai bea un timp, nici ceaiuri chinezesti, nu mai am incredere in produsele provenite din China. Am postat adresa acestui articol (nu am reusit sa pun direct link-ul), pentru ca urmaresc de un timp acest forum si m-ar fi apasat constiinta daca nu o faceam. Stiu ca nu se vor imbolnavi toate persoanele care consuma aceste capsule, dar eu m-am hotarat sa nu risc, caci am doi copii de crescut. Numai bine pentru toti!
0
23-09-2008, ora 00:00
A.M
Nu este medic/terapeut
A.M
foarte interesant acest forum, trebuie sa recunosc.ma bucur ca am dat peste el. am inceput sa iau capsula de slabit acum 7 zile si chiar din prima zi am avut senzatia de uscaciune exagerata a gurii...eu care nu ma omor cu apa de obicei, nu stiam cum sa beau mai multa apa ca sa scap de acea senzatie ciudata.pana acum nu am avut probleme cu transpiratia excesiva insa sunt ametita tot timpul si imi este greu sa ma concentrez cand vorbesc cu cineva.dorm bine insa ma trezesc fara energie.pofta de mancare a disparut toatl insa ma fortez sa mananc pt ca realizez ca daca o tin tot asa nu e bine. inainte sa incep sa iau capsula cantaream 65.5 kg. ieri, dupa 6 zile cantaream 63.5 ( motiv de bucurie), insa am decis sa ma cantaresc si astazi si spre surpriza mea neplacuta am descoperit ca am ajuns la 61.7????!!!!????? credeti-ma...cantarul este nou de tip electronic.. functioneaza perfect pt ca l-am incercat de cateva ori cu diverse greutati pt a ma asigura ca arata gramele la perfectie...cum este posibil sa slabesc aproape 2 kg peste noapte?? nu mi se pare ceva normal.oricum eram in dubiu in legatura cu ametelile pe care le am...imaginati-va cum ma simt acum. imi doresc foarte mult sa mai slabesc cateva kg dar parca imi doresc mai mult sa merg dreapta pe strada fara sa mi se incruciseze vederea...am incetat de azi sa le mai iau si acum astept sa vad cat de repede imi revin.sunt multumita cu 4 kg pierdute.am sa incerc yoga sau pilates pt ca la sala nu pot merge pt ca sufar de o boala genetica care ma impiedica sa supun coloana vertebrala la efort prea mare. oricum, eu am fost mai mereu o sensibila, cu tot felul de carentze asa ca poate este de vina organismul meu...mult succes celor care au decis sa continue folosirea capsulei, insa aveti mare grija!!! ascultati-va corpul si instinctul.
Adaugă un comentariu / răspuns
2533 comentarii 1 23 ..... 84 85 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.