Capul penisului rosu

11-06-2007
plapandul
Nu este medic/terapeut
plapandul
Buna ziua...poate ma indruma careva cu ceva sfaturi. Am si eu o problema, acu vreo 5 zile mi'au aparut pe capul penisului bubitze rosii cu mancarimi, acu..vad ca incepe sa ma si usture iar capul penisului e rosu. Oare ce poate fii??? Sper sa nu am ceva grav. Multumesc anticipat pentru sfaturi.
Mentionez ca nu m'am tratat cu nimic pana acuma.
14 comentarii
0
11-06-2007, ora 00:00
plapandul
Nu este medic/terapeut
plapandul
Am uitat sa mentionez..inainte cu o zi sa apara bubitzele am avut contact sexual neprotejat, partenera nu are nici o problema.
0
11-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil ai facut o candidoza. Mergi la un medic dermatolog pentru tratament.
0
04-05-2009, ora 23:15
robi33
Nu este medic/terapeut
robi33
Buna seara domn.doctor.Si eu am o problema numai ca la mine capul penisului e rosu, acum vreo 2 luni am avut ceva bubite rosii dar mi-a trecut si a ramas capul penisului rosu.Am mancarime pe brate si ma scarpini si in 2 minut imi trece.Ajutatimi va rog
0
09-05-2009, ora 16:43
BobyZ
Nu este medic/terapeut
BobyZ
Buna Ziua domn doctor am o problema care ma macina si as dori daca se poate un raspuns acum 1 luna mi-au aparut niste pete rosi mici pe penis foarte putine au disparut dar insa a ramas incontinu pielea penisu lui rosie.Acum se inroseste din cand in cand la fel si capul penisului, tin sa mentionez ca nu am mai avut un contact sexual de 2ani, de cand mi-a aparut aceasta problem a am dat cu 2 unguente un antibiotic si o alifie naturista si momentan i-au antibiotice e o problema care ma macina foarte mult pentru ca pana acum nu-am mai avut nici o problema de acest gen va multumesc anticipat.
0
09-05-2009, ora 16:46
BobyZ
Nu este medic/terapeut
BobyZ
Am uitat sa mentionez ca urinez foarte des.
0
12-05-2009, ora 20:07
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru BobyZ:
Ar trebui sa va controlati glicemia.
0
01-11-2009, ora 15:47
vasy_sibiu
Nu este medic/terapeut
vasy_sibiu
buna ziiua !! tuturor..am o poveste ceva mai lunga..acum vreo 2 saptamani am avut niste bubie pe capul penisului si pe pielita, si capul era rosu si mi se lua pielea...acum miau trecut..dar de atunci..trebuie sa ma spal mai des ptr ca mi se na cum sa zic mie putin rusine..dar sunt om..se produce mult mi multa branzica..:D...si acum 2 zile mia spus prietena mea ca ee insarcinata..si inca o bomba mia spus ca are si virusul HPV dar il are de ceva timp..1 an chear...domnule doctor imi puteti da niste detali ceva? va multumesc si sper sa nu avem o problema grava..
0
02-11-2009, ora 17:47
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Imi pare rau, dar nu am detalii despre prietena dvs !!!
0
06-09-2010, ora 09:39
etto
Nu este medic/terapeut
etto
Buna ziua Domnule doctor, as avea si eu o intrebare. In urmă cu o luna si ceva mi-a apărut în jurul pielii preputului niste bubite, apoi pe preput doar in doua locuri. Nu imi provoaca mancarimi sau usturimi insa nu imi dispar. Tin sa mentionez ca nu am avut contact sexual de un an. Va multumesc anticipat.
0
16-09-2010, ora 16:05
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu imi dau seama ce inseamna "bubite"!
Sunt rosii, sunt de culoarea pielii, ce dimensiuni au ??
0
22-09-2010, ora 11:26
dane31
Nu este medic/terapeut
dane31
buna ziua! in urma cu o luna am avut un contact neprotejat (mi s-a facut un oral) si am observat ca farful penisului e putin rosu si uneori am impresia de o foarte usoara usturime.. am facut analize de sange hiv, sifilis, hepatita b.si mi-au iesit toate negative. medicul de familie m-a examinat si mi-a zis ca nu am nimic e doar temerea mea sa nu fii luat vreo boala. totusi orificiul de la varf e putin rosu si din cate stiu eu nu era asa inainte. ati putea sa imi dati vreun sfat dc ar putea fii veca veneric sau eventual o iritatie? multumesc
0
22-09-2010, ora 11:42
etto
Nu este medic/terapeut
etto
Bună ziua, domnule doctor
bubiţele sunt de diferite forme şi văd că mi s-au extins pe toată pielea prepuţului, iar pe capul penisului am doar două bubiţe într-o parte, şi două în cealaltă parte. Spuneam că au diferite forme, unele sunt ca nişte bulinuţe de mărimea unui vârf de ac, iar celelalte sunt lunguieţe de culoare albă. Cum am mai spus nu îmi provoacă mâncărimi. Contact sexual nu am avut şi am o igienă personală foarte bună.
Vă mulţumesc.
0
22-09-2010, ora 16:37
dane31
Nu este medic/terapeut
dane31
trebuie sa mai specific ca am observat ca mi s-au facut si niste bubitze albe pe pielea de la penis...nu ma doare, nu miroase..nu e nici o scurgere..dar sigur e ceva. puteti sa imi spuneti ce ati banui ca e pana ajung la dermatolog? multumesc
0
05-11-2017, ora 20:49
Seaman
Nu este medic/terapeut
Seaman
Buna ziua!
in urma cu aprox o luna am urmat un tratament cu antibiotice:
1)amoxicilina+clavulanato de potasio 875mg+125mg
2)Metronidazole 400mg
Cate una din fiecare la 12 ore timp de o saptamana, pentru o afectiune pe colon.
Dupa acest tratamentla cateva zile am observat ca penisul era cam rosu si ma ustura putin la urinare.Mi sa indicat Clotrimazol dar fiind ambarcat pe o nava comerciala nu am avut la dispozitie in farmacia navei decat Betametasona+Clotrimazol+Neomicina0, 04g+1, 0g+0, 5g crema.
am aplicat-o o saptamana de 3 ori pe zi dupa ce ma spalam si ma uscam in strat subtire.Mia trecut si era totul ok.
Acum 2 zile am observat 2 pete rosu sangeriu cu diametrul ca 3 mm.Am mentinut igiena si supravegherea.Fara sa ma dau cu nimic.Azi am pus degetul usor pe una dintre ele si mia ramas putin sange pe deget.
Va rog sa imi recomandati ce sa fac deoarece am plecat din SUA spre Las Palmas si pana acolo facem cam 3 saptamani.Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •