care ar putea fi cauza crampelor abdominale?

26-04-2010
emol
Nu este medic/terapeut
emol
As dori sa intreb care ar putea fi cauza crampelor abdominala dupa fiecare masa la care consum legume precum :rosii, castraveti, vinete?Mentionez ca am fost diagnosticata cu gastrita acum 4 ani, pentru care am urmat un tratament
cu Nexium.
3 comentarii
0
26-04-2010, ora 21:25
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nexium nu vindeca nimic. Nu ai fost vindecata, inca mai ai ceva, ori acelasi lucru ori simptome noi cauzate de medicamentul luat.
Pt. cultura generala: vinetele, cartofii, ardeii si rosiile sunt plante toxice inrudite cu tutunul care contin niste alcaloizi toxici. Nimeni nu ar trebui sa mancance astfel de legume, dar noi facem cam totul pe dos.. Dintre acestea cele mai rele pt. stomac si ficat sunt vinetele. Nu este diti, si nu este mirare deci ca iti fac rau,
Castravetii cruzi iar nu sunt sanatosi. Rosiile si ardeii mai merge, dar depinde de stomac.
Daca mananci si tu ceva sanatos (dovleac, dovlecei, etc), gatite, si nu crude, caci nu sunt bune legumele curde la bolnavii de stomac, iti va face mai bine la stomac.
Ar trebui sa-ti repari stomacul cu un tratament homeopat si dieta sanatoasa, caci altfel faci o gramada de alte boli.
0
27-04-2010, ora 09:28
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Motivele pot fi mai multe- dar în principal legumele, fructele pot produce un fel de fermentaţie în timpul digestie şi ceea ce simţiţi precum crampe- pot fi date de trecerea acestor gaze şi produşi prin intestine- dvs fiind sensibilă la mişcările intestinale.
Cum sunt crampele? Unde sunt localizate? Ce le face să treacă? Cât de mare este durerea?
0
27-04-2010, ora 13:25
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Perfect de acord cu tot ce a mentionat scarface, insa de fapt tot ce poti sa faci este sa consideri solanaceele niste alimente imperfecte, ce trebuie consumate cu moderatie (relativ rar). Adica hai totusi sa fim realisti.

In rest stau si ma intreb daca poti consuma castravetele altfel decat crud. Poate copt :)))

Nexium este un inhibitor de pompa de protoni si impreuna cu ce antacide mai sunt blocheaza detoxifierea (are 2 faze, sunt niste lucruri deja riguros demonstrate), pe termen lung pune probleme serioase in digestia optima a proteinelor, functionarea intestinului.

Nu neglijati deci varza (are glutamina) si argila (testat personal!), ceaiul verde, + acest versatil aminoacid numit glutamina si rolul ei protector pt sist digestiv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  •