care este probabilitatea ca un test de sarcina sa aiba un rezultat gresit?

16-06-2007
crazykiss
Nu este medic/terapeut
crazykiss
care este probabilitatea ca un test de sarcina sa aiba un rezultat gresit?mentionez ca mi am facut unul din cele noi aparute, fara recoltare de urina ci direct cu folia absorbanta in urina iar pe acel test se mentiona ca e 99%valabil inca din prima zi de intarziere.problema e ca am un ciclu neregulat, luna trecuta am avut 3 contacte neprotejate folosind coit intrerupt si mi e foarte frica pt ca, fiind un ciclu neregulat(dar niciodata cu intarziere mai mult de 4 zile)n am cum sa calculez perioada de ovulatie.astazi este a 8 a zi de intarziere iar acum 3 zile mi am facut acel test care a iesi negativ.ce sanse sunt sa fiu insarcinata daca a iesit negativ??
3 comentarii
0
17-06-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu există suficiente elemente pentru a calcula probabilitatea preciziei testului. Daca insa aveti un istoric al datelor e venire a menstruaţiei macar in ultimele 6 luni, exista o metoda.
0
17-06-2007, ora 00:00
crazykiss
Nu este medic/terapeut
crazykiss
pai astazi mi-am facut al doilea test de sarcina, un altfel de test decat primul.(acesta este surecheck).a iesit negativ.dar sunt in continuare ft ingrijorata pentru ca este a 9 a zi de intarziere.ce poate fi!!pt ca nu cred ca tb sa mi mai fac griji de o eventuala sarcina daca 2 teste au iesit negativ nu???
0
24-06-2007, ora 00:00
ofi_r
Nu este medic/terapeut
ofi_r
eu stiu ca testele de sarcina ies pozitice si rezultatele sunt sigure la 2 saptamani de la intarziere. Mai asteapta cateva zile si mai fa un test. Si apoi mergi si la un ginecolog. Daca iese pozitiv testul tu decizi ce urmeaza sa faci. Dar daca iese negativ si la test si la consultul ginecologic atunci incearca si ia niste contraceptive din prima zi a menstruatiei. Au rolul nu numai de a preveni conceptia unui fat dar si de a regla menstruatia prin corectarea unor eventuale dezechilibre hormonale. Si in al treilea rand si actul sexual ar fi mai placut fara rija unai sarcini.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: