care este timpul de refacere dupa esuarea unui implant dentar?

07-12-2011
viki90
Nu este medic/terapeut
viki90
Buna ziua!As dori si eu un raspuns la ceea ce mi se intampla.
Cu 5 saptamani inainte am facut 4 implanturi dentare, care s-au dovedit a fi un esec.dupa doar 3 zile mi le-a scos, dar, in continuare, nu am sensibilitate pe partea de jos a gurii.mi s-a confirmat ca mi-a fost afectat nervul si de aceea am ramas asa.eu as dori sa stiu care sunt sansele de refacere si dupa cat timp.astept un raspuns.va multumesc!
5 comentarii
0
10-12-2011, ora 00:24
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
buna ziua! perioada de refacere a nervului alveolar inferior depinde foarte mult de cat de tare a fost lezat acest nerv. poate fi vorba de saptamani sau chiar luni de zile.
Milgamma ( contine vit B) ajuta la refacerea nervului. vorbiti cu medicul dvs chirurg despre posibilitatea administrarii si, daca la dvs nu exista contraindicatii, puteti sa il folositi pentru inceput timp de o luna. sanatate multa!
0
11-12-2011, ora 18:33
viki90
Nu este medic/terapeut
viki90
Buna seara!Va multumesc mult ptr raspunsul dv.Pe langa faptul ca nu am sensibilitate am si dureri, 4 saptamaini am avut dureri groaznice acum simt intepaturi si furnicaturi am luat 12 zile vitamina b si e si dupa aceea am incercat milgama dar doar dupa 2 m-am simtit foarte rau imi provoaca diaree si stari de lesin am intrerupt orice tratament am ajuns sa-mi pierd speranta ca ma voi reface niciodata nu mi-am imaginat ca un dentest te poate nenoroci pe viata, acum cateva zile am facut o tomografie in timisoara si domnul doctor Bratu mi-a citit-o si mi-a spus ca doua dintre ele au fost pe traiectul nervului manibular iar un altul a iesit in afara osului am avut saptamani in care ramaneam fara saliva si gura mi se incleste nu pot descrie in cuvinte durerile mele.Va rog din suflet sa=mi raspundeti care este parerea dv, daca simt intepaturi si durerile nu mai sunt asa de mari am sanse sa-mi revin?Va multumesc!
0
13-12-2011, ora 11:08
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
buna ziua!
daca observati o ameliorare a simplomatologiei, este un semn bun. vindecarea este in curs. in ce masura se va reface nervul si in cat timp, repet, este imposibil de estimat.
0
16-12-2011, ora 14:54
viki90
Nu este medic/terapeut
viki90
Buna ziua! Multumesc ptr raspuns, astazi am 7 saptamani de cand am facut interventia ptr 4 implanturi toate in partea de jos, le-am dat afara dupa 3 zile, 5 saptamani durerile au fost groaznice, acum tot timpul ma inteapa si ma furnica sper sa fie un semn bun ptr vindecare, nu iau nici-un fel de tratamet milgamma n imi provoaca diaree si voma, incerc sa completez vitamina b natural, nustiu daca exista un alt tratament ptr refacerea nervului, vreau sa am sensibilitate.vreau sa fiu sanatoasa nustiu ce sa fac ca sa rezist si sa lept cu aceata boala, astept raspunsuri daca ma poate ajuta cineva, multumesc!
0
09-01-2012, ora 23:48
laviniab17
Nu este medic/terapeut
laviniab17
Bună, am 34 ani şi au început să mi se tocească dinţii din faţă, ceea ce mă determină să fac ceva. Sunt intersantă de dinţii de porţelan. Dar nu ştiu nimic despre ei, sau îmbrăcarea în poţelan. Vreau să ştiu dacă e obligatoriu să scot nervii? Adică, aş vrea o lucrare la toată dantura, adică o schimbare întreagă, cu toată dantura din porţelan (dantura mea s-a cam îngălbenit...).
De aceea, dacă cineva m-ar putea ajuta cu ceva informaţii despre dantura din poţelan şi, MAI ALES, dezavantajele unei asemenea lucrări.
Mulţumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •