Care o fi cauza pt. care apar aceste scurgeri?

12-12-2005
Florina
Nu este medic/terapeut
Florina
Spuneti-mi va rog, daca e cazul sau nu sa ma impacientez avand in vedere faptul ca sufar de mai multi ani de scurgeri vaginale pe care evident le-am tratat de fiecare data dupa prescriptia medicului.In prezent aceste scurgeri nu mai sunt abundente dar exista, sunt acolo.Nu au miros, nu-mi provoaca disconfort sexual si nici usturimi.Problema e ca de multe ori simt cum se scurge pe chilot in timpul zilei atunci cand sunt activa(la serviciu), si port haine mai stramte.Care o fi cauza pt. care apar aceste scurgeri?Sa fie mucoasa vaginala distrusa? Mentionez ca folosesc demult timp sapun pt. igiena intima cu ph. neutru.Nu pot purta nici o lenjerie mai mult de o zi ca se si pateaza.Poate fi si o infectie urinara, intrucat urinez mai des in ultimul timp?Va rog sa ma lamuriti.mentionez ca in urma cu ceva timp am luat ovule si tratament pe gura, simultan, a fost bine o perioada, dar tot am ramas cu scurgerea asta insistenta si usor alb-galbui.Va rog un sfat sau recomandare.Multumesc.
3 comentarii
0
19-12-2005, ora 00:00
Dr.Anca Zbranca
Nu este medic/terapeut
Dr.Anca Zbranca
Este important SA NU FACETI SPALATURI VAGINALE si sa lasati flora normala sa se dezvolte in vagin.
Daca nu aveti microbi la examenul bacteriologic inseamna ca aceasta este secretia normala a dumnevoastra si nu trebuie sa va impacientati.

Cu consideratie, prof.dr.Anca Zbranca
0
19-03-2010, ora 00:29
onlyme
Nu este medic/terapeut
onlyme
buna, am si eu o intrebare... nu am mai avut contacte sexuale de vreo 4-5 ani..vaginul se stramteaza la loc? ?sau nu este nici o diferenta?..
0
19-03-2010, ora 20:43
silvia20
Nu este medic/terapeut
silvia20
Buna, am o ingrijorare legata de faptul ca de ceva vreme am scurgeri abundente si, din cand in cand, mancarimi care imi produc un foarte mare disconfort. Mentionez ca am facut ceva tratamente cu ovule dar se pare ca nu mi-au fost de f mare ajutor. Luni as vrea sa fac un consult poate primesc un alt tratament. As dori recomandari in special pt problema mancarimilor. Va multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •