cascatul excesiv

09-08-2010
roxana_corina1974
Nu este medic/terapeut
roxana_corina1974
De ceva vreme casc in exces si nu stiu de la ce poate fi.Casc din dorinta de a intra cat mai mult aer in plamani, simt ca nu se oxigeneaza bine plamani dar totodata si ametesc cand ma chinui sa respir mai adanc.Dupa ce casc de aproximativ 20/30 de ori la rand incep sa-mi revin dar ma ingrijoreaza aceste stari.Precizez ca mi-am facut EKG si nu am nimic la inima si recent am facut si radiografie la plamani si lafel nu am nimic.Cer ajutor celor care au trecut prin aceste stari si au reusit sa gaseasca cauza si li s-au amieliorat sau le-au trecut starile astea.multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.
2 comentarii
0
13-08-2010, ora 13:43
roxana_corina1974
Nu este medic/terapeut
roxana_corina1974
Am fost la un medic pneumolog si mi-a facut spirometria care nu a iesit foarte bine, adica nu intra suficient aer si mi-a mai dat sa fac un set de analize care vor iesi in 10 zile.Mi-a facut si EKG si a zis ca este o problema si la inima, nu foarte grava dar trebuie tratata.Nu m-am gandit ca, cascatul acesta ascunde o problema care poate fi grava in cativa ani daca este netratata.asa ca cei care aveti aceleasi simtome nu neglijati mergeti si faceti control medical.Este pacat sa nu tratam la timp daca se poate.Am sa revin dupa rezultatul analizelor.Va doresc tuturor multa sanatate.
0
18-11-2012, ora 12:45
adikaa
Nu este medic/terapeut
adikaa
buna roxana, uite si eu si mama avem pbl asta dar cauze diferite. Eu patesc asa ori cand ma enervez ori cand am nevoie de calciu sau cand am tensiunea mai mica sau mai mare. Mama are pbl asta pt ca are o boala care se numeste miastenia gravis. Vezi intai ce iti iese la analize.. In general daka stau aplecata sau intr.o parte pot respira mai bn in mom alea. Pot fi si plamanii afectati..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce e contagios căscatul?
  • Căscatul frecvent
  •