cat de eficiente sunt peliculele contraceptive?

14-05-2006
ruxandra
Nu este medic/terapeut
ruxandra
stiu multe persoane care folosesc pelicule contraceptive si sunt foarte eficiente.eu am 18ani si am o relatie de 2ani cu un baiat.de un an si jumatate folosim prezervativul si eu as vrea sa incep sa folosesc aceste pelicule, dar nu am gasit prea multe informatii despre folosirea si eficienta lor.tot ce stiu este ce am auzit de la persoanele care le folosesc, dar as avea nevoie de o parere avizata.
eu si prietenul meu avem toate analizele bune, asa ca riscul transmiterii unei bolii este aproape nul, tinand cont de faptul ca nici unul din noi nu intretine relatii sexuale in afara relatiei.
va multumesc
2 comentarii
0
15-05-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
eficienta foitelor contraceptive este aproximativ 65% deci mult mai scazuta decit a prezervativului. De ce nu te gindesti, mai bine, la contraceptive orale?
0
26-07-2008, ora 00:00
Ottilia69
Nu este medic/terapeut
Ottilia69
eu folosesc numai pelicula contraceptiva mai bine de 13 ani, si pot spune ca din punctul meu de vedere sunt eficiente, daca folosesti cum trebuie. ceea ce stiu eu despre cum se folosesc, stiu de la farmacista de la care am cumparat prima data, dupa aceea mereu am tinut cont de instructiunile date de ea. dupa ce introduci bine filmul facut gilma, asteapta cca. 20-30 minute sa se aseze, numai dupa aceea incepeti actul sexual. In cazul meu, nu am avut probleme si am 39 ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • O metodă contraceptivă pentru bărbați având la bază un hidrogel
 • Contraceptivul on-off pentru bărbați
 • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
 • Contraceptivele hormonale pot diminua simptomele premenstruale?
 • Contraceptiv masculin sub formă de gel eficient la maimuțe
 • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
 • Pilula contraceptivă masculină este sigură și eficientă (Studiu)
 • Aplicația Activ (by ROmedic)
  Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

  Accesează gratuit Aplicația
  Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK