Cat de grav este, mai ales daca ar fi HPV? Poate sa fie cancer?

29-07-2010
Hochvater
Nu este medic/terapeut
Hochvater
Buna ziua, am o mare nelamurire, si, posibil, o mare problema. Cine ar putea sa ma ajute cu niste informatii sau sfaturi, sa fie binecuvantat. Acum cateva luni am sesizat ca din anus incep sa-mi iasa niste extremitati. Initial, nu m-am speriat, intrucat am crezut ca sunt hemoroizi externi. Am incercat sa ma documentez un pic pe internet, si eram sigur ca printr-o simpla operatie voi scapa usor. Dar, am rugat pe cineva sa se uite mai atent, si in oglinda, ne-am dat seama ca au o forma de conopida. Cercetand si mai mult pe internet, imi este tare frica sa nu carecumva sa fi contactat HPV. Nu prezint toate simptomele. Aceste excrecente sunt de o culoare alba galbuie, in forma de conopida, de dimensiuni, relativ mici...zic eu...au o marime de aproximativ un diametru de 1 cm...nu iese puroi, nu iese sange, nu ma deranjeaza in nici un fel la defecare...ci pur si simplu sunt niste chestii ce-mi ies din anus. Eu, momentan lucrez la negru ca au-pair in strainatate si nu o duc stralucit financiar, si din acest motiv mi-a fost frica sa ma duc la un consult aici. Din acest motiv nu stiu exact ce ar putea fi, si nu am de unde sa stiu exact, decat din ceea ce am citit. Ce-mi este si mai frica este faptul ca, din ceea ce am citit, este foarte usor transmisibil si sexul protejat nu ajuta prea mult. Imi este tare frica sa nu carecumva sa infectez familia la care lucrez. De aceea realizez ca trebuie sa ma tratez de urgenta. Voi veni in tara, acum, in august si mi-am strans ceva bani pentru o consultatie si o eventuala operatie si tratament. As dori sa ma ajutati, cel mai mult cu informatii. Ce altceva ar putea fi? Cat de grav este, mai ales daca ar fi HPV? Poate sa fie cancer? In Bucuresti, la ce clinica si la ce doctor as putea apela, pentru ca imi este tare frica de spitale, si nu doresc sa ma trezesc cu alte probleme medicale in plus? Cat de repede as putea rezolva, daca este HPV, pentru ca nu pot sta mai mult de 2-3 saptamani in tara si nu doresc sa-mi pierd singura sursa de venit...la ce costuri ar trebui sa ma astept, pentru ca provin dintr-o familie nevoiasa si nu o duc stralucit cu banii...VA ROG AJUTATI-MA...orice informatie si orice contact este binevenit...sunt disperat...VA MULTUMESC!!!
3 comentarii
0
29-07-2010, ora 20:06
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Ti-am trimis mesaj privat
0
29-07-2010, ora 22:34
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Un medic dermatolog vă poate ajuta în ţară, e posibil să fie HPV, cancer nu are cum. UN dermatolog vă va ajuta, cauteriza, face analize plus dat tratament imunostimulant dacă este nevoie- singura metodă de tratare este cauterizarea chimică sau cu laser- dar fără sistem imunitar nu este 100% garantat că vă vor dispărea definitiv. Dacă aveţi medic de familie cu trimitere ar fi mai în regulă, dar aşa la clinici private poate să ajungă să vă coste şi 500 RON. în ce oraş locuiţi?
0
30-07-2010, ora 00:55
Hochvater
Nu este medic/terapeut
Hochvater
In Bucuresti. Numai ca nu mai stiu daca mai sunt inscris la medicul de familie sau nu. Nu eu eram cel ce se ocupa de astfel de lucruri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.