cat poate intarzia menstruatia?

11-07-2012
faqq
Nu este medic/terapeut
faqq
Am avut partr cu prietena de niste jocuri...ea e inca virgina si am ejaculat.amandoi purtam lenjerie...s.a format o mica pata pe pat si avea putina sperma pe coapsa...ea era uscata nu umeda si nu avea deloc sperma la vagin sau pe lenjetie.dupa 2 sapt de la act am efectuat 3 teste de sarcina in 3 zile diferite care au iesit toate negative...totusi ciclul ii intarzie de 5 zile...in ziua in care trb sa.i vin au durut.o sanii si burta ca si cum i.ar trb s vina dar n.a venit.de atunc o mai dor putin sanii si cateodata burta.in astea 2 sapt a fost extrem de stresata! De abia manca tremura...a baut vreo 4 zile cafea..frappe mai precis.a tremurat o perioada si inca e stresata si speriata ca de ce nu ii vine.din ce cauz poate fi intarzierea?? Insarcinata n.are cum dupa efectuarea a 3 teste de la 2 sapt de la actuk sexual...cat ii mai poate intazia si din ce cauza?? Ii e frica de medic deoarece se teme ca ai ei ar putea crede ca a ramas daca le.ar propuune...asa c am dori niste pareri sfaturi.multumim anticilat...toate cele bune!
13 comentarii
0
11-07-2012, ora 22:11
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
In mod evident, nu este insarcinata. Ideea ca ar putea exista sarcina la virgine face parte din folclorul urban, asa cum e, de exemplu, ideea cu crocodilii din sistemul de canalizare.
Menstruatia poate intarzia din multe cauze, iar stressul este una dintre ele. Ca regula generala, intarzieri de pana la 10 zile fac parte din normalitate. Pe de alta parte, daca depaseste aceasta perioada si sangele tot nu se arata, o vizita la doctor si, probabil, o ecografie ar fi indicate.
0
11-07-2012, ora 22:45
faqq
Nu este medic/terapeut
faqq
Multumesc mult domnu doctor! Ce sa.i spun ca sa se calmeze? Nu are stare deloc!e tot timpul in stare de depresie...de abia rade si doar la asta se gandeste..are 16 ani...se gandeste ca daca nu ii vie toata luna..se poate intampla aceasta? Multumesc de raspuns domnu doctor
0
11-07-2012, ora 23:27
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un cadou ieftin si binevenit: un test de sarcina.
0
12-07-2012, ora 01:08
faqq
Nu este medic/terapeut
faqq
A facut 3 cu cateva zile in urma..in zile diferite...le.a facut dimineafa si toate au iesit negative. Au trecut mai mult de 2 sapt de la actul propriu zis...deci nu poate fi insarcinata nu? Ea se gandeste ca daca se poatr intampla ca sa nu ii vina ciclul deloc.se poate intampla acest lucru.si totusi daca s.ar calma i.ar putea veni ciclul mai repede? Nu stiu ce s zic..si ea e muuuuult prea speriata.sincer habar nu am cum sa o mai linistesc..exista riscul sa nu.i vina deloc in aceasta luna? Si cu aceste 3 teste mai e posibilitatea s fie insarcinata? Pe ea inca o mai dor putin sanii si seara o doare mai tare burta.cand ii va veni va avea simptomele de menstruatie din nou? Sau ii va veni direct? Multumesc foarte mult de sfaturi domnule doctor...ne.ati mai calmat putin...asteptam viitoare replicide la dumneavoastra.multumim inca o data... Ne.am mai calmat..toate cele bune!
0
13-07-2012, ora 18:47
irina_v2009
Nu este medic/terapeut
irina_v2009
poate fi o dereglare hormonala, o raceala, anexita...
o vizita la un medic ar rezolva situatia
sau fa-i cadou o cutie de Femicur, din care sa ia cate o pastila pe zi. nu numai ca ii va regla menstruatia, dar va scapa si de durerile de burta, sani si PMS. ce zici :)
ps: ideal ar fi sa ia macar 3 luni tratamentul.
2
22-08-2018, ora 10:51
Lau123
Nu este medic/terapeut
Lau123
Buna ziua, eu si iubitul meu ne "jucam" putin stand dezbaracati amândoi, eu fiind virgina nu am vrut sa facem nimic, el statea pe mine si a ejaculat exact in zona mea intima, este posibil sa fiu însărcinată?
Mentionez ca mi.a intarziat menstruatia 3 zile si sunt foarte speriata
0
24-08-2018, ora 13:05
Jo.steve
Nu este medic/terapeut
Jo.steve
Sunt exact in aceeasi situatie.. nu ti-a venit inca menstruatia? Lau123
0
24-11-2018, ora 00:53
Durca
Nu este medic/terapeut
Durca
Buna seara!
Imi întârzie menstruatia de 6 zile si ma doare burta, pus de asta si cand urinez ma ustura. Ma dor sanii, spatele in zona lombara si capul.
Dar pe data de 4 Noiembrie am avut act sexual neprotejat, dar și-a dat drumul in palma. Am doar 16 ani, sunt foarte speriată, nu vreau sa fiu de pe acum însărcinată. Va rog să ma ajutați!
0
24-11-2018, ora 11:06
Nicoleta98
Nu este medic/terapeut
Nicoleta98
Nu esti insarcinata, dar ar fi ok daca ti ai face un test de sarcina pt linistea ta. Cel mai probabil iti întârzie de la o răceală de acolo si usturimea când urinezi. Mergi si la un medic ginecolog pt ati stabili un tratament! Sănătate
0
24-11-2018, ora 12:01
Durca
Nu este medic/terapeut
Durca
O să-mi fac!
Multumesc mult!
0
24-11-2018, ora 12:06
Durca
Nu este medic/terapeut
Durca
Imi curge si un lichid alb, dar nu miroase.
Si tot odata ma doare jos, am simptome de menstruatie dar nu-mi vine ! :(
0
18-01-2019, ora 20:48
Macedonia
Nu este medic/terapeut
Macedonia
Buna seara, am avut contact sexual neprotejat de 2 ori și acum mi-a întârziat menstruația cu 2 zile dar am dureri mici de burta de spate și urinez foarte des și chiar fără să simt. Credeți că a-și putea fi însărcinată? Sau ar putea fi o răceală ? Și sunt proaspăt mămică de 7 luni de zile. Va mulțumesc. Ajutați mă cu niște răspunsuri. O seara buna
0
19-01-2019, ora 14:13
Mielusel
Nu este medic/terapeut
Mielusel
Bună ziuă am si eu o intrebare (întrețin relații sexuale cu iubitul meu de 3 ani si un pic neprotejati, ciclul nu este regulat, luna trecută mi-a întârziat mai mult cu 4 zile decat ma asteptam, în prima zi de intarziere mi-a apărut o pata rozalie (tin sa mentionez ca pana acum nu mi sa mai intamplat sa imi apara acea pată rozalie, si dupa ce mi-a apărut prima dată până în ziua de azi nu mia mai curs. luna aceasta ciclul iar întârzie, deja întârzie de vreo 4 zile si nu stiu daca va mai veni, ca simptome am greturi(am avut in prima luna vreo 2 sapt greturi, au încetat si mi-au reapărut chiar azi ), sanii ma door si ii simt foarte umflați, Msensibilitate la miros, apetit variabil, 2 teste negative luna trecută) Si acum întrebarea Sunt sau nu sunt ? ( aaa si burtica mi se pare rotunjoara dar nu o iau în calcul pt ca sunt putin mai dolofana. M-ar ajuta foarte mult un răspuns ! MULȚUMESC
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: