Cat timp poti sta fara sex?

15-06-2017
Luisa19
Nu este medic/terapeut
Luisa19
Am 23 de ani si sunt mămica a 2 baietei gemeni de 9 luni, inainte cu 2 saptamani sa nasc tatal copiilor a plecat si nu s-a mai întors ( din cauza neînțelegerilor si a frici de responsabilități). De cand ne-am despartit nu am mai întreținut relati sexuale cu nimeni, dupa nastere am rămas cu burta, sâni lăsați etc, in mare parte nu sunt multumita de aspectul meu fizic pt a ma dezbracă in fata unui barbat, in plus de asta sunt foarte ocupată cu cei mici, sint non-stop cu ei, nu as avea timp nici pt o partida de sex.. In total sunt cam 11 luni decand nu mai întrețin niciun fel de relatie sexuală, întrebarea este ma afectează acest lucru? Pt ca ma simt si foarte nervoasa dar acum nu stiu e datorită stresului si oboselii cu copii sau e datorită lipsei de sex..va multumesc anticipat pt raspunsuri
4 comentarii
2
16-06-2017, ora 07:59
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, starea Dumneavoastra este explicabila in primul rand prin suprasolicitarea fizica. Este important sa intelegeti ca, indiferent cat va iubiti copii sunteti o persoana care are si ea nevoi, sanatate, dorinte, si deci trebuie sa gasiti mici momente pentru ele. Abia apoi incepe discutia despre sex si nevoile sexuale. Sunteti tanara si organismul Dumneavoastra functioneaza, cu tot ceea ce inseamna asta. Mai mult decat atat sexul inseamna nu doar actiunea in sine, ci si relaxare, placere, bucurie, implinire.
Este probabil ca sarcina si-a pus amprenta asupra corpului dar exista nenumarate solutii pentru a le remedia, totul este sa va ocupati de asta, si aici revenim la primele randuri scrise: inseamna sa va vedeti ca o persoana de care trebuie sa va ocupati, pe care trebuie sa o ingrijiti. Daca nu veti face asta nu veti mai putea avea grija de copii, caci oboseala si neingrijirea va pot imbolnavi.
1
16-06-2017, ora 13:56
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Buna ziua!
Cine are copii, poate sa va inteleaga foarte bine, cat de greu este sa te imparti si cat timp ramane si pentru dumneavoastra sa va odihniti.
Legat de sex, va recomand un mic indrumar scris de Arsenie Boca, un indrumar in care explica de ce organismul femeii are nevoie de sperma barbatului:

----*

Sa va traiasca copiii si sa va bucurati de ei.

(*modificat de admin)
0
16-06-2017, ora 16:56
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Vad ca a fost sters link-ul de catre admin. Indrumarul respectiv se numeste Ridicarea casatoriei la inaltimea de Taina si poate fi gasit foarte usor pe Google in format pdf.
0
16-06-2017, ora 22:00
Luisa19
Nu este medic/terapeut
Luisa19
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: