cate sanse sunt sa fi ramas gravida? acum ma obsedeaza acest gand...

21-06-2010
ginny_gin
Nu este medic/terapeut
ginny_gin
am avut mai multe contacte sexuale neprotejate. s-a retras insa cu destul timp inainte sa ejaculeze. in afara de asta, de cate ori curgea ceva, el se retragea. eu am fost virgina, iar contactele sexuale au avut loc cam in a15a zi dintre menstre. mai am de asteptat insa vreo 2 saptamani pana cand ar trebui sa imi vina ciclul menstrual. cate sanse sunt sa fi ramas gravida? acum ma obsedeaza acest gand si parca simt si o umflatura in dreptul ovarelor. are vreo legatura?
6 comentarii
0
21-06-2010, ora 16:44
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Metoda coitului intrerupt este destul de nesigură, pentru că pot exista spermatozoizi rămaşi de la o ejaculare anterioară. În plus, ziua a 15-a poate fi considerată în perioada fertilă. Sugestia mea este să mergeţi fie la un medic pentru un consult, fie să efectuaţi un test de sarcină la minim 7 zile de la contactul neprotejat.
0
21-06-2010, ora 17:28
ginny_gin
Nu este medic/terapeut
ginny_gin
la contactul cu aerul spermatozoizii nu mor?
0
21-06-2010, ora 17:48
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
ginny_gin, pe viitor ar trebui sa folositi metode de contraceptie, eu v-as sfatui sa folositi prezervativ de buna calitate pus bineinteles de la inceput, pt ca in timpul actului sexual, penisul elimina un lichid, se numeste lichid seminal sau pre-ejaculator, iar acesta contine spermatozoizi si o eventuala sarcina nedorita ar putea sa apara.De obicei testul de sarcina se face cam la 21 de zile de la contactul sexual neprotejat.Si de preferat ar fi sa il faci dimineata la prima urina, pt ca este mai concentrata, chiar daca testul se face la orice ora din zi!
0
21-06-2010, ora 19:00
ginny_gin
Nu este medic/terapeut
ginny_gin
da. ms mult pt sfat. adevarul e ca nici eu nu stiu unde mi-a fost capul. sper doar sa fi fost norocosi. mai e ceva pana trec cele 21 de zile. deci o sa mai stau cu frica-n san o vreme :-s poate fi vreo legatura intre faptul ca ma simt "umflata" si o eventuala sarcina?
0
22-06-2010, ora 15:31
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
O sarcina are urmatoarele simptome: greata in special dimineata, sanii foarte fierbinti si tari, usoare dureri abdominale(ai impresia ca trebuie sa iti vina menstruatia), secretia mai abundenta si in unele cazuri isi schimba culoarea in prima luna de sarcina.Eu am avut toate aceste simptome cand am ramas insarcinata, insa sunt persoane care nu au niciun fel de simptom.
0
23-06-2010, ora 14:40
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Există teste care pot detecta sarcina şi de la 7-10 zile de la contactul presupus, trebuie să întrebi la farmacie, preferabil făcut cu prima urină de dimineaţa, deci mai devreme ca să poţi sta liniştită.
Faptul că te simţi umflată, poate aveea cu totul altă cauză legată de frică sau alimentaţie, nu e neapărat nevoie să te gândeşti la o sarcină.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •