cateva venisoare pe nas si pe fata de cateva luni

12-11-2008
c.camelia
Nu este medic/terapeut
c.camelia
Buna de vreo cateva luni mi-a aparut cateva venisoare pe nas si pe fata. La inceput ma ustura pielea si mi se inrosea, iar cu timpul au ramas doar venisoarele. Sunt foarte inestetice si nu stiu ce anume as putea folosi mai ales ca urmeaza si sezonul rece ceea ce imi irita si mai mult fata din cauza frigului. Tin sa mentionez ca meseria imi este de asa natura incat nu am cum sa evit temperaturile scazute de afara. Multumesc mult...
3 comentarii
0
14-11-2008, ora 08:18
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Exista in farmacii creme de noapte si de zi cu castana de India;Mai sunt apreciate cremele din linia pentru cuperoza de la Avene sau Macon [Germania].Trebuie sa stai de vorba cu o cosmeticiana si cu un dermatolog.Trebuie sa te speli pe fata nu cu apa rece sau prea fierbinte, ci cu ceai caldut de musetel, menta sau albastrele.Nu ai voie sa te demachiezi si sa te cureti pe fata cu produse gen scrub sau gommage;Scade numarul de cafele, nu fuma, consumul de alcool sa fie decent, nu cosuma ciocolata, salamuri, conserve, nu manca prea picant.Anxietatea, stress-ul, vantul, soarele, frigul, menopauza etc.. pot favoriza aparitia si mentinerea cuperozei.Numai bine!
0
07-12-2008, ora 15:50
costachemihaela
Identitate neconfirmată
costachemihaela
Leziunile vasculare pe care le descrii pot fi tratate cu laserul vascular.
0
12-03-2010, ora 16:55
ct25
Nu este medic/terapeut
ct25
buna ziua!
As dori sa va intreb si eu despre aceasta inrosire.
La mine au aparut pete pe gat, la inceput mai mici, iar apoi s-au unit intre ele.
Am fost la dematolog si mi-a prescric un tratament cu Medrol 18 si un unguent Advantan milk diagnosticul fiind "Complexul p si apoi cateva litere indescifrabile! Am revenit la medic si mi-a prescris un inguent facut in farmacia domniei sale, insa nici cu asta nu-mi trece.
Stau nebarbierit de 2 saptamani mi se-nroseste gatul cam dupa ora 11-12 si incep sa am mancarimi. Mai nou de 2 zile mi-au aparut mici bubite rosii si pe maini intre cot si palma si in zona inghinala.
Ce sfat puteti sa-mi dati, va rog!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: