Caut stomatolog

03-03-2018
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Port proteza dentara totala si din mai multe motive nu pot apela la implant -din pacate, medicul stomatolog la care mergeam a parasit tara.Am incercat, ptr o noua proteza, la alte doua cabinete, din care unul chiar considerat, , de fite ‘’, gandidu-ma ca au aparatura, materiale si cel mai important technician ff bun.Ghinion, foarte prost confectionate si nu o data ci de doua ori, cu mari eforturi, insistente – nu a reusit deloc sa o calibreze, mi-a schimbat fizionomia si singura ei solutie era sa fac implant fara sa tina cont de motivele care ma impiedicau sa fac implant.
Daca nu as fi purtat pana acum proteza as fi crezut ca e normala adaptarea dar din pacate nu e cazul , nu am reusit cat am incercat si am realizat asta inca din cabinet.
Aveti cunostiinta de un cabinet stomatologic, de un medic stomatolog care sa nu sara direct la Fast&Fix?/ care sa confectioneze proteze dentare clasice ??si acestea pot fi confectionate dpdv estetic si functional daca gasesti medicul potrivit - din pacate eu inca caut, poate aveti un sfat, o sugestie.
Mentionez ca sunt din Bucuresti.
3 comentarii
1
03-03-2018, ora 09:34
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,

Stabilitatea si mentinerea protezelor dentare pe campul protetic depind de mai multi factori. Cel mai important factor este campul protetic al pacientului( creasta edentata, bolta palatina, cantitatea de mucoasa care captuseste creasta si bolta palatina).
La purtatorii vechi de proteze, resorbtia ososa este foarte avansata, mai ales la mandibula, de aceea sunt situatii clinice cand creasta osoasa dispare iar proteza nu mai are pe ce sa stea. In aceste situatii sunt indicate minim 2 implanturi dentare de care se va ancora proteza dentara.
La maxilar sunt mai multe sanse sa stea proteza deoarece intre baza protezei si bolta palatina se creaza un vid care impiedica proteza sa se desprinda.
1
03-03-2018, ora 11:52
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
exista varianta si de proteza din material flexibil. Confectionarea protezei depinde foarte mult si de tehnician si deexperienta lui in a confectiona proteze precum si de exieprienta medicului in a conduce un plan de tratament pentru proteze totale, indiferent de materialul din care este confectionat.
Noi suntem tot in Bucuresti, daca vreti sa ne faceti o vizita macar sa stam de vorba, decizia de a face ceva si unde sa faceti oricum va partine. Va asteptam cu drag.
O zi buna!
0
03-03-2018, ora 23:43
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Multumesc mult ptr raspunsuri.
Sunt constienta de problemele care apar, o data cu trecerea anilor - cea de pe maxilaru superior, desi are 8 ani , nu am avu si nu am cu ea nici o problema, vorbesc, rad, mananc fara nici o problema , dar am considerat ca a trecut vremea si e timpul ptr una noua - abia cea noua m-a nenorocit iar la maxilarul inferior plecam din cabinet, cu o substanta pusa de medic, care sa o faca sa stea cat de cat - profesionala de data asta, cu gust si miros de, , dentist '' mult diferita de corega.- a fost refacuta de trei ori.
Dna dr.Miu - daca puteam , acum apelam la implanturi dar nu pot - nu am motive de ordin material - ci cu timpul de sangerare , mi s-a schimbat tratamentul, dar medicul insista ca pana spre sfarsitul anului sa nu fac.
Multumesc mult dna dr.Andra Custura ptr raspuns - da, am sa vin sa stam de vorba, poate reusesc sa depasesc obstacolul acesta, un adevarat cosmar ptr mine

Inca o data, doamnelor doctor, mii de multumiri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul