Acid Urina

244 subiecte 1 2 34 5 Înainte ›
1 mesaje
3129 vizite
copil cu febra moderata continua
Ultimul răspuns: 31-07-2012, ora 19:38, postat de the_artivist

....analize (sange si sumar de urina). rezultatul analizei a scos la ....le mai trec. glicemia este 77, urina: hematii negativ; leucocite 1-2; sediment- ....de acid uric; in rest urina e ok. copilul ia de pe ....

7 mesaje
417 vizite
Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
Ultimul răspuns: 29-04-2015, ora 19:46, postat de doina m

"acidul benzoic, din care se face ....homeopatic benzoicum acidum este un acid care se regăseşte în multe ....hidrocarburi aromatice. sarea sodică de acid benzoic este utilizată ca şi ....are indicaţii principale în infecţii urinare, în care urina este tulbure, închisă la culoare, ....amoniacal extrem de intens (precum "urina de cal"). această caracteristică a ....care pot alterna cu cele urinare. acestea includ dureri reumatice migratoare, ....

0 mesaje
25 vizite
probleme renale?
Postat la data: 17-09-2015, ora 16:33

....1, 24mg?dl (max. 0, 87), acid uric seric 8, 4mg/dl (max. ....163 mg?dl (max.150). in plus, in urina, s-au semnalat proteine. cat de ....

1 mesaje
1632 vizite
analize medicale COMPLET
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....meu (7 ani si jumatate) sumar urina aspect galben glucoza norm bilirubina ....neg corpi cetonici 15mg/dl densitate urinara 1.020 eritrocite neg ph 6 ....neg urobilinogen neg nitriti pos acid ascorbic neg leucocite neg rare celule, rare ....

0 mesaje
783 vizite
interpretare analize medicale
Postat la data: 05-04-2011, ora 16:30

....0.22 latimea distributiei trombocitare 15.1 biochimie glucoza 104 biochimie urinara examen sumar de urina acid ascorbic - negativ bilirubina - negativ corpi ....negativ ph 6 proteine 30 urobilinogen - normal sediment urinar - prezente celule epiteliale pav. gr ....

1 mesaje
2731 vizite
prostatita cronica
Ultimul răspuns: 17-07-2013, ora 11:11, postat de anonimz

....niste dureri abdominale usoare si urinari dese si am mers la ....urologi si un sumar de urina si un masaj prostatic.rezultatele de ....sumar;bilirubina, proteine, nitriti, corpi cetonici, acid asorbic, hematii, leucocit, glucoza-toate absenti, ....aceleasi dureri pelviene usoare si urinari dese mai ales cind este ....

1 mesaje
1487 vizite
interpretare rezultate analize la un copil de 7 ani si jumatate!
Ultimul răspuns: 08-07-2012, ora 20:21, postat de c.dana

....pt varsta lui(normal=380), creatinina=0.45, sideremie=19.93, acid uric=2.83, proteina c reactiva=30..., astea ....tgp=24.44, aslo200, ex. complet de urina normal iar ex. faringian normal. ma ....

3 mesaje
3192 vizite
copil de 8 ani
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....35, 3;eritrocite 4400000;calciu 8'3;aslo 400;in urina rare leucocite si rar acid ....

0 mesaje
2240 vizite
raspuns la urmat analize si rez UROLOGIE
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....proteina c lipsa creatinina 1 acid uric 5, 3 calciu 8, ....calcul linear 0, 6 vezica urinara cu pereti simplki pelvis liber ....pe ml rog raspuns incontinenta urinara la efort, operata recent de ....

1 mesaje
2061 vizite
sarcina dupa avort
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....iau in continuare vitamine si acid folic la recomandarea medicului(ea a ....am facut papanicolau, lama, sange, urina si virusi- toate ok)

1 mesaje
1643 vizite
sarcina dupa avort
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....iau in continuare vitamine si acid folic la recomandarea medicului(ea a ....am facut papanicolau, lama, sange, urina si virusi- toate ok)

0 mesaje
1032 vizite
Rezultat analize medicale (nu pot sa ma ingras)
Postat la data: 26-09-2009, ora 13:17

....nor. 8.4-10.2) colesterol 123 (val. nor. 106-240) acid uric 4.4 (val. nor. 2.5-8.5) proteine ....(val. nor. 3.60-5.20) examen sumar de urina: ph 5.5 densitate 1030 g/l albumina: absent glucoza: ....

0 mesaje
1319 vizite
Corpi cetonici
Postat la data: 14-02-2013, ora 10:57

....ani. prezenta corpilor cetonici in urina, cu valoarea de 5 mg/dl ....hemoleucograma buna, colesterol, ldl, hdl, acid uric, bilirubina totala, tgo, tgp, ....

3 mesaje
1135 vizite
buna ziua !
Ultimul răspuns: 08-11-2013, ora 10:38, postat de BVeronica

....1 eritrocite neg sediment urinar -frecvente epitelii, relativ frecvente leucocite, .... biseptol s norfloxacin s fortum s acid nalidixic s colistin r ....

0 mesaje
1172 vizite
vsh si pcr
Postat la data: 23-01-2012, ora 14:46

....fier, glucoza, trigliceride, uree, creatinina, acid uric, tgp, tgo, fosfataza alcalina, ....amilaza, bilirubina, proteine totale, sumar urina, factor reumatoid, iga si igm, ....

2 mesaje
6222 vizite
Buletin de analize medicale!Va rog sa ma ajutati !
Ultimul răspuns: 07-05-2010, ora 18:52, postat de josephyne_b

....inseamna analizele la sange si urina a lui mami meu, are ....30-60 ldl colesterol 246.2 0-100 trigliceride 474 1-200 acid uric seric 18 2.4-7.5 uree 442 ....care inca nu este gata!sap.viitoare. -biochimie urinara examen sumar de urina realizata bilirubina negativ corpi cetonici ....

0 mesaje
1532 vizite
citire analize medicale va rog
Postat la data: 26-12-2009, ora 21:45

....-fibrinogen 399mg%.iar mare. -mcv 76, 6 -acid uric-3, 50mg% -mchc 37, 3 -creatinina-0, ....25, 6 -tgo 24..iar anterioare 13ui/l -urina...rare leucocite si -tgp 28..anterioare..10ui/l va multumesc ....

0 mesaje
1119 vizite
interpretare analize medicale
Postat la data: 10-02-2009, ora 15:44

....niciun semn al bolii. examen urina: ph 5; densitate 1024; albumina ....corpi cetonici absent; nitriti absenti sediment urinar: rare celule epiteliale plate, 4-5 ....leucocite vsh: 11 (1h) - 22 (2h) acid uric: 4, 1 creatinina: 0, 78; ....

3 mesaje
16947 vizite
Apendicita?
Ultimul răspuns: 13-12-2013, ora 22:38, postat de Redviper2100

....si indirecta putin marite si acid uric seric putin marit, am ....ca avea culoarea usor maronie urina si rezultatul a fost ca ....pierd proteine si bilirubina prin urina. am facut o ecografie abdominala ....

2 mesaje
981 vizite
AJUTOR
Ultimul răspuns: 24-11-2010, ora 15:04, postat de Eclectica

....ma doare deloc, nu am acid, nimic..nici greata..absolut nimic..nu ma stiu ....efectiv sunt disperata.sa am infectie urinara sau o infectie cu giardia.???am ....buna voie un ex de urina si de scaun..nici un medic ....

1 mesaje
1791 vizite
infectia urinara cu proteus
Ultimul răspuns: 21-01-2010, ora 23:36, postat de Dr. Ana-Maria Slanin

....proteus sensibil la ceftriaxon, ceftamil, acid nalidixic, gentamicina.ar trebui sa-i incep ....

4 mesaje
2532 vizite
Set analize interpretare
Ultimul răspuns: 27-02-2014, ora 17:27, postat de dr Petre Muresan

....1.2 (normal 0.4-6.2) examen complet de urina citrin clar bilirubina absent urobilinogen norm corpi cetonici absent acid ....

2 mesaje
6396 vizite
proteina c reactiva si vsh mari - oare de ce?
Ultimul răspuns: 24-01-2012, ora 00:12, postat de tema

....fier, glucoza, trigliceride, uree, creatinina, acid uric, tgp, tgo, fosfataza alcalina, ....amilaza, bilirubina, proteine totale, sumar urina, factor reumatoid, iga si igm, ....

2 mesaje
4435 vizite
Aslo, proteina c si fosfataza alcalina valori mai mari
Ultimul răspuns: 06-03-2009, ora 18:31, postat de ARISA

....vsh, fibrinogen, glicemie, uree serica, acid uric seric, tgp, tgo, bilirubina ....calciu ionic, magneziu, sideremie, sumar urina+sediment, urocultura +antibiograma ) dar aslo ....

0 mesaje
1341 vizite
ce am
Postat la data: 31-05-2009, ora 13:15

....am facut niste analize unde urina nu mi-a iesit bine acid ....

2 mesaje
1721 vizite
interpretare rezultate analize, rog
Ultimul răspuns: 13-10-2009, ora 22:19, postat de luiza c

....-11% volum trombocitar mediu -4.9 fl sediment urinar: acid uric -frecvent mucus-frecvent multumesc mult

0 mesaje
1234 vizite
Infectie urinara
Postat la data: 02-09-2010, ora 11:40

pentru infectie urinara care din urmatoarele medicamente afisate ....mie vreun tratament impotriva infectiei urinare. va multumesc!

3 mesaje
2013 vizite
Va rog frumos sa imi spuneti ce probleme reies din urmatoarele analize!!!
Ultimul răspuns: 30-09-2013, ora 20:07, postat de maria 123

....zis ca am o infectie urinara si este un fel de ....125 70 ani: 20 - 160 biochimie urina de dim - densitate 1025 1003.00 ....normal - bilirubina negativ mg/dl negativ sediment urina de dim - sediment urina celule epiteliale ....

2 mesaje
578 vizite
Interpretare analize!!!Ajutor.
Ultimul răspuns: 10-03-2016, ora 12:20, postat de AlenTao

....analize medicale de sange si urina si sunt unele valori crescute ....si mai iau si spirulina putin. elementele: acid uric:5, 72(crescut putin) calciu ionic :4, ....

1 mesaje
68 vizite
febra, frisoane, varsaturi, bilubirina marita
Ultimul răspuns: 17-02-2013, ora 19:12, postat de Casa drhouse

....fara sange si fara miros acid penetrant sau ranced. volumul varsaturilor ....lab. 2 - 30) - normal urina - normala despre ce ar putea ....

0 mesaje
4048 vizite
Guta
Postat la data: 11-05-2009, ora 18:41

....23, trigliceridele 105, glucoza 85, acid uric 5, 4, creatinina 0, ....ureea serica 43, vsh 24 - urina (proteine negativ, ph 7, densitate ....medicale, eu am constatat ca acidul uric are valoare crescuta, la ....

6 mesaje
254 vizite
Gastrita, inflamatii, scadere greutate
Ultimul răspuns: 30-01-2016, ora 13:37, postat de clara_p

....ex am avut prostatita neinfectioasa, urinam f greu, rinita, acum e ....in sange doar ureea crescuta, urina cu sediment pronuntat de acid ....

0 mesaje
5197 vizite
Hidronefroza grad 2
Postat la data: 19-08-2009, ora 18:52

....ca la examenul primar de urina am avut urmatoarele rezultate: 12.leucocite-frecvente, ....epiteliale-rare 13. hematii rare, 21 acid uric-frecvente, eritrocite-10. dupa efectuarea unei urografii ....

5 mesaje
2418 vizite
Va rog sa ma ajutati. Ce trebuie sa fac?
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....facut analize la sange si urina si au iesit in regula.am ....ca am o hipersecretie de acid gastric. am 17 ani, cam 1.74 ....

0 mesaje
713 vizite
rugaminte interpretare analize medicale proaspata mamica
Postat la data: 10-08-2011, ora 14:11

....8 % biochimie test rezultat int. referinta metoda acid uric 1.6 6.0 mg/dl chimie ....rezultat int. referinta metoda sumar de urina glu absenta pro absenta bil absenta uro normal ph 5.5 bld ....absente ket absenti nit absenti leu absente densitate 1.021 sediment urinar: absente leucocite, absenta flora bacteriana glucoza:6 mmol/l proteine: ....

1 mesaje
1621 vizite
Nelamurire analize medicale
Ultimul răspuns: 20-12-2012, ora 12:36, postat de anna-maria20

....-1.2 / mg /dl) ex. sumar urina ph : 7 (5-7 um) densitate ....: neg mg/dl (negativ / mg/dl) acid ascorbic : neg mg/dl (negativ ....

1 mesaje
1515 vizite
Rog interpretare: analize hemoleucograma si altele
Ultimul răspuns: 28-06-2011, ora 14:12, postat de hipocrat

....totala 1.2 0.2 - 1.20 mg/dl chimie umeda acid uric 5.1 7.2 mg/dl chimie umeda creatinina .... interval de referinta metoda sumar de urina densitate: 1020 ph: 6 proteinurie: absent glicozurie: absent corpi cetonici: ....normal bilirubina: absent nitriti: absent leucocite: absente hematii: absente sediment urinar: rare celule epiteliale plate, 1-2 ....

0 mesaje
2578 vizite
INTERPRETARE ANALIZE PT SARCINA
Postat la data: 21-11-2009, ora 00:38

....r.p.r : negativ biochimie - urina : ph 5, nitriti negativ, ....pozitiv, densitate 1030, proteine negativ, biliburina negativ, urobilinogen normal corpi cetonici ....

0 mesaje
1442 vizite
ANALIZE FACUTE INAINTEA SARCINII
Postat la data: 20-11-2009, ora 23:53

....: r.p.r : negativ biochimie - urina : ph 5, nitriti negativ, ....pozitiv, densitate 1030, proteine negativ, biliburina negativ, urobilinogen normal corpi cetonici : ....

0 mesaje
911 vizite
Interpretare hemoleucograma
Postat la data: 02-09-2011, ora 19:54

....colesterol, glicemie, calciu, fier, magneziu, acid uric, uree serica sunt in ....94 u/l...0-100 u/l. examentul complet de urina a iesit in valori normale. mentionez ....

5 mesaje
3650 vizite
ANALIZE DUPA INFECTIA URINARA, PENTRU SARCINA
Ultimul răspuns: 27-11-2009, ora 20:23, postat de simonacuvuliuc

....r.p.r : negativ biochimie - urina : ph 5, nitriti negativ, ....pozitiv, densitate 1030, proteine negativ, biliburina negativ, urobilinogen normal corpi cetonici ....

5 mesaje
31 vizite
Interpretarea analizelor pt. dna. dr. I.F.
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....; trigliceride 156.00 marit aslo negativ examen urina: bilirubina + ; urobilinogen 2mg ....; corpi cetonici absenti ; acid ascorbic absent ; glucoza absenta ....; nitriti absenti ; sediment urinar: foarte rare epitelii poligonale mucus ....

1 mesaje
2555 vizite
sarcina si medicamentele
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....a debutat cu o infectie urinara.in luna a 2 a mi ....

0 mesaje
860 vizite
ROG INTERPRETARE ANALIZE COPIL 5ANI
Postat la data: 04-08-2009, ora 20:57

....0.84 mchc-conc medie hemoglobina eritrocitara 35.7 rdw-sd 35.9 acid ascorbic 0.2 densitate urinara 1.025 proteine 0.3 leucocite rare epitelii plate rare filamente ....

0 mesaje
24 vizite
Explicatii analize medicale
Postat la data: 11-09-2015, ora 21:03

....= 148.3; leucocite in sedimentul urinar = rare; celule epiteliale scuamoase ....

1 mesaje
2104 vizite
Transaminazele au crescut constant in ultimele luni -2-
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....= 24, 56 mg/l - acid uric = 5, 6 mg/dl ....= 7, 65 g/dl. analize de urina: densitate >1, 030 -ph = ....

1 mesaje
1395 vizite
Buna ziua am facut de curand niste analize
Ultimul răspuns: 22-12-2013, ora 15:39, postat de dr Petre Muresan

....(got/asat/ast) 10.8 38.00 ui/l acid uric seric 4.15 7.00 .... 137 0.00 - 110.00 mg/dl sumar urina (cu sediment) densitate 1035 1010.00 - ....

0 mesaje
43 vizite
Ajutor interpretare analize, urgent
Postat la data: 25-02-2015, ora 20:35

.... tgo(asat) 46 u/l urobilinogen - + acid ascorbic - negativ sed urinar -leucocite/camp - rare sed. urinar saruri amorfe - frecvente restul analizelor ....

7 mesaje
4262 vizite
traumatism genunchi drept?
Ultimul răspuns: 22-03-2014, ora 16:26, postat de Dr. Marius Uscatu

....: 9, 710; examen sumar urina :ph (concentratia ionilor de hidrogen) ....5; sg (densitate) : 1010; vc(acidul ascorbic vitamina c) : pozitiv ....1o mm/h(pranz); vsh: 8 mm/h(seara); acid uric: 2, 9 mg/dl;calciu ionic: ....34, 6 mg/dl; examen sumar urina: ph(concentratla ionilor de hidrogen):7; sg ....

0 mesaje
39 vizite
usturimi vaginale
Postat la data: 23-09-2014, ora 21:08

....(care imi creau un disconfort acid, as spune.).si nu menstruatie la ....tot timpul, nu doar la urinat sau la contact sexual?

244 subiecte 1 2 34 5 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK