Analize Gusa

57 subiecte 12 Înainte ›
1 mesaje
6217 vizite
gusa polinodulara
Ultimul răspuns: 02-03-2013, ora 23:21, postat de nicoleta74

....s-a spus ca as avea gusa polinodulara, urmand ca azi sa ....

0 mesaje
2748 vizite
gusa nodulara ltd
Postat la data: 16-09-2012, ora 18:42

....avut probleme cu inima, dupa analize si investigatii mi sa descoperit ....intradevar am fost depistata cu gusa nodulara cu nodul de 2x2, ....

0 mesaje
1620 vizite
gusa polinodulara
Postat la data: 07-10-2010, ora 09:26

....periferie.istm de 1mm.am facut si analize hormonale :tsh 1, 839, t3 ....4-6 luni. mama are tot gusa si ia acelasi tratament dar ....

1 mesaje
3185 vizite
gusa multinodulara
Ultimul răspuns: 30-09-2009, ora 19:23, postat de dumi.maia

....anul trecut mi-am descoperit la analize colesterol 290 si trigliceride marite.cum ....aloe vera gel am refacut analizele in ian si am schimbat ....raspundeti daca diagnosticul e de gusa multinodulara si daca e grav ....

0 mesaje
1317 vizite
gusa nudulara
Postat la data: 10-01-2010, ora 20:50

am fost diagnosticata cu gusa nodulara avind o formatiune nodulara ....adenopatii latero cervicale de dimensiuni patologice.analizele au iesit astfel:ft4 1, 80 ....

2 mesaje
2888 vizite
gusa polinodulara
Ultimul răspuns: 17-02-2009, ora 15:00, postat de jojo77

....de cca 7 ani cu gusa polinodulara, hipodiroidism si mi-a fost ....(ingrijorata fiind) am facut periodic analizele hormonale, eco, nu se modifica ....

0 mesaje
2606 vizite
gusa polinodulara
Postat la data: 25-08-2010, ora 23:37

....parhon la control. am facut analize de sange- toate au iesit ....malign. am fost diagnosticata cu gusa polinodulara de catre dl-ul prof. ....atunci. acum tocmai am refacut analizele si am fost din nou ....

3 mesaje
4298 vizite
gusa modulara
Ultimul răspuns: 23-06-2012, ora 21:35, postat de abyy-ela

....luni i-am descoperit , , gusa modulara, , am fost cu ....de 10 august 2009. iar analizele i-au iesi ft4=0, 90, tsh=2, ....medic si am facut alte analize tsh3=1, 96 ecografia ce urmeaza. ecografie ....

5 mesaje
4774 vizite
gusa nodulara
Ultimul răspuns: 24-11-2013, ora 16:59, postat de Dorina Cornelia

....tiroiedian drept de 4 cm, analizele de dozari hormonale au iesit ....

0 mesaje
10 vizite
Gusa sau Barbie Dubla
Postat la data: 14-11-2009, ora 00:00

....fel de barbie dubla, gen gusa. am fost la medicover si ....

4 mesaje
19 vizite
Gusa sau Barbie Dubla
Ultimul răspuns: 02-10-2011, ora 23:51, postat de TeodoraM

....fel de barbie dubla, gen gusa. am fost la medicover si ....

11 mesaje
295 vizite
Barbie dubla sau gusa?
Ultimul răspuns: 19-01-2016, ora 21:59, postat de mirela73

....fel de barbie dubla, gen gusa. am fost la medicover si ....

0 mesaje
3722 vizite
Gusa micropolinodulara, hiportiroidie??
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....drept urmare mi-am facut niste analize rezultand urmatoarele lucruri, din care ....

4 mesaje
3138 vizite
Gusa nodulara chistica
Ultimul răspuns: 27-10-2012, ora 12:27, postat de alexia17

....si mi-a pus diagnosticul de gusa nodulara chistica. am facut analizele ....nodul, pentru ca, in urma analizelor, sa imi spuna ca operatia ....cu exactitate de pe urma analizelor ca sufar de hipotiroidie sau ....

0 mesaje
1214 vizite
Gusa endemica - valori normale
Postat la data: 10-03-2010, ora 10:38

....an am fost diagnosticata cu gusa endemica gradul ii. mentionez ca ....ma lamuriti. va multumesc mult. 2. gusa endemica se simte doar la ....nu are importanta cum ies analizele ? va multumesc mult.

0 mesaje
5684 vizite
interpretare analize tiroida
Postat la data: 18-10-2011, ora 12:22

la analizele ptr tiroida raspunsurile sunt:atpo 9 ....normale, ganglioni nu se vizualizeaza. concluzii-gusa micronodulara. ce ma sfatuiti, este ....

0 mesaje
971 vizite
interpretare rezultate la analize de tiroida
Postat la data: 17-01-2011, ora 22:25

....intens hipofixator. fond peritiroidian prezent. concluzii: gusa nodulara stg cu nodulul"cald-fierbinte" (1/3 ....

0 mesaje
531 vizite
tsh 21.09
Postat la data: 27-04-2010, ora 15:34

....10 saptamana, in urma unor analize fiind operata acum 5 ani ....

0 mesaje
8170 vizite
nodul tiroidian
Postat la data: 07-12-2014, ora 21:32

....:vasculaizatie perinodulara si absenta intranodulara diagnostic :gusa nodulara ld;am facut si analize ....simptomele.vreau sa stiu este posibil analize bune si nodul, ce analize ....

0 mesaje
4403 vizite
TIROIDA
Postat la data: 17-08-2013, ora 00:45

....lamuriri, daca se poate..am facut analize si cele pt tiroida sunt ....mi s-a spus ca am gusa gr 1 si nodul tiroidian ....sa mai fac si alte analize? mentionez ca ft4 este 12, ....

2 mesaje
321 vizite
PROBLEME CU GLANDA TIROIDA
Ultimul răspuns: 15-12-2015, ora 01:02, postat de dr Petre Muresan

....tiroida am fost diagnosticata cu gusa polinodulara cu eutiroidie - free ....am repetat ecografia tiroidiana si analizele. nodulii nu au crescut, in ....in fiecare dimineata. am repetat analizele in aceasta luna: free t4=12.5 ....nu? am primit diagnosticul de gusa polinodulara cu eutiroidie. va multumesc ....

0 mesaje
3043 vizite
Transaminaze crescute - sarcina 26 saptamani
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....folic si eutirox (am o gusa micropolinodulara) - toate la indicatia ....

12 mesaje
115808 vizite
TSH marit.Boala? Ce trebuie facut?
Ultimul răspuns: 30-09-2014, ora 12:08, postat de roxymary22

....ziua! am facut de 2 ori analizele de sange la laboratoare diferite, ....(t4 este normal). in ambele analize, aproape dubla este valoarea tsh. ....1, 60 m, nu am gusa etc.), ma suspecteaza mai mult ....am nimic, mai ales ca analizele de sange au fost facute ....greutatea pe care o aveam). ce analize mai trebuie sa fac? ce ....

0 mesaje
4012 vizite
Tiroida difuza toxica
Postat la data: 21-11-2012, ora 17:49

....de super ingrasare si plus gusa foarte vizibila. in fiecare an ....prezenti alti noduli tiroidieni. diagnosticul medicului: gusa difuza toxica - hipertiroidism aici urmeaza ....

3 mesaje
3310 vizite
diag.aritmie extrasistolica ventriculara stg
Ultimul răspuns: 22-04-2010, ora 15:43, postat de maria123456789

....scos in urma diagnosticari de gusa nodulara fara vascularizare {nu necesita ....in spital miau facut diferite analize dar nu miau dat nimic, ....frisoanele, frigul care il simt.ce analize sau tratament as putea face ....

4 mesaje
21 vizite
nu stiu ce sa fac
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....la tiroida si setului de analize specifice a rezultat gusa multi hetero nodulara probabil bazedofiata ....

6 mesaje
1754 vizite
sunt foarte agitata nu reusesc sa exprim ceea ce doresc sa spun
Ultimul răspuns: 16-12-2009, ora 10:54, postat de sos

....hipotiroidism si mai nou si gusa? ce analize ar trebui sa fac? va ....

5 mesaje
5754 vizite
Glanda tiroida
Ultimul răspuns: 01-11-2013, ora 12:21, postat de scorpioanca

....facut ecograf pentru glanda si analize la sange.la ecograf mi sa ....0.4-4.mi sa zis sa repet analizele la sange.nu am putut sa ....

0 mesaje
404 vizite
Glanda tiroida
Postat la data: 28-01-2013, ora 23:49

....facut ecograf pentru glanda si analize la sange.la ecograf mi sa ....0.4-4.mi sa zis sa repet analizele la sange.nu am putut sa ....

0 mesaje
4951 vizite
Tiroida si sarcina
Postat la data: 22-08-2013, ora 13:57

....02.04.2013 am fost diagnosticata cu gusa cu hipotiroidism (tiroidita cronica)- telamie--cred(nu ....si pe 31.05.2013 am facut analize in urma carora am tsh ....(normal=34 u/ml. in urma acestor analize mi-a fost recomandat 5 zile ....toata saptamana. in 08.08.2013 in urma analizelor tsh a ajuns la 7, ....

1 mesaje
873 vizite
hipertiroidie
Ultimul răspuns: 27-08-2011, ora 18:55, postat de dyanna.s

....sa maninc grasimi, paste, dulciuri. analizele ft3, ft4, tsh, sunt acum ....normale, dar nu stiu ce analize să mai fac şi ce ....ajutati cu nişte sfaturi, ce analize aş mai putea face şi ....

3 mesaje
2167 vizite
hipertiroida
Ultimul răspuns: 01-07-2012, ora 14:28, postat de sebesuldejos

....la medicul endocrinolog, in urma analizelor efectuate lob sting 24, 2/11, ....7 ls=13, 5mm ld=16, 6mm, gusa difuza, tsh- 1, 39uu/ml 0, ....

3 mesaje
22 vizite
tiroida?sau ce?
Ultimul răspuns: 14-06-2009, ora 11:54, postat de wiki

....ptr tiroida, un inceput de gusa netoxica analizele au fost in valorile normale, ....

3 mesaje
28 vizite
Este totusi benign?
Ultimul răspuns: 04-04-2013, ora 22:37, postat de RaulDuke

urmatoarele analize (barbat, 75 ani), pana la ....normale, inclusive facies, tegumente, pilozitate, gusa, fara semen de hipercorticism hemoleucograma: hemoglobina ....leucocite 6720, trombocite 155000, vsh 8.0 analize uzuale: glicemie 93, colesterol 125, ....105, ca --, p.3.1 la aceste analize nu sunt trecute limitele minime ....

0 mesaje
6228 vizite
Ati ramas insarcinate dupa operatie de extirpare totala a galndei tiroide?
Postat la data: 04-11-2011, ora 13:01

....sanatos la nastere. mentionez ca toate analizele imi ies in limite normale ....am noduli, diagnosticul fiind de gusa polinodulara. v-ati ingrasat dupa aceasta operatie? va ....

2 mesaje
3877 vizite
Tratament pentru Helicobacter pylori
Ultimul răspuns: 12-11-2011, ora 11:31, postat de Buburuza vesela

....o mai repet), am facut analize din sange si a fost ....am un gust neplacut in gusa si cu mirosul de rigoare, ....

0 mesaje
1081 vizite
scintigrame iod si tecnetiu
Postat la data: 20-02-2012, ora 19:52

....si are nevoie de niste analize de tiroida pentru lucrarea de ....si barbati, hipo si hipertiroidism, gusa polinodulara, scintigrama cu iod si ....

0 mesaje
2249 vizite
tratament in hipertiroidism
Postat la data: 20-09-2009, ora 18:30

....curind cu hipertiroidism.cardiotiroeza.tetanie latenta. valorile analizelor principale sint colesterol-100 vsh-5-12 tsh-0, ....05 ft -4 -62, 71 gusa polinodulara gradul 2 (noduli 2 ....tiroida si ovare pot disparea.ce analize se mai impun sa facem ....

2 mesaje
1920 vizite
endocrinologie
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....fost operata acum 2ani de gusa polinodulara stanga si mi s-a ....a gatului, ca tiroida functioneaza perfect.analizele de atunci au iesit aproximativ ....

1 mesaje
949 vizite
cum sa procedez?
Ultimul răspuns: 29-03-2009, ora 22:50, postat de fecioryka

....facut rau si in urma analizelor mi sa depistat o gusa ....

0 mesaje
1247 vizite
Simt ca am ceva in gat, imi vine mereu sa-mi dreg vocea, si nu mai stiu ce sa fac :(
Postat la data: 07-10-2011, ora 07:24

....endocrinolog care mi-a facut ceva analize hormonale si in urma unei ....mi-a zis ca am o gusa mica pe baza lipsei de ....

3 mesaje
4123 vizite
Colesterol total marit
Ultimul răspuns: 20-09-2011, ora 21:31, postat de aron_daniela

....am facut in nenumarate randuri analizele si colesterolul total a iesit ....hdl 53, hct 36.2. restul analizelor sunt in limite normale. intrebarea ....psihiatru si a incepe tratamentul analizele erau normale. am 1, 74 ....o persoana hiperactiva si am gusa nodulara. analizele hormonale sunt in limite normale. ....

2 mesaje
4113 vizite
Tumora stomacului
Ultimul răspuns: 24-04-2009, ora 08:29, postat de IuliaT

....fara complicatii, aderente pelvi-peritoneale postprocedurale, gusa multinodulara netoxica, alte spondiloze, localizari ....boala hemoroidala. sindrom aderential postoperator. gusa tiroidiana polinodulara. spondilodiscartroza cdl. epicirza (anameza, ....ce a facut mai multe analize. i s-a recomandat nexium, debridat, kreon, ....

0 mesaje
4339 vizite
boala graves basedof
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....lobul drept.mi sa format o gusa in zona gatului si mi ....zilnice, dorm cu somnifere.mi-am refacut analizele t3 si t4 sunt in ....

3 mesaje
1753 vizite
AJUTOR.FOARTE URGENT.TSH 8.10
Ultimul răspuns: 03-06-2010, ora 22:40, postat de cameni

....ani am aflat ca am gusa difuza polinodulara si sant sub ....luni pt control imi fac analizele si tsh mia esit 4.63 ....

1 mesaje
1425 vizite
trigliceride crescute.
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....2007 prin programul national, la analizele facute era doar o valoare ....acum am repetat din nou analizele, si mi-au iesit mai pe ....mentionez ca sunt operata de gusa nodulara totala si iau ca ....

4 mesaje
1644 vizite
Sa fie tiroida ?
Ultimul răspuns: 09-05-2009, ora 19:57, postat de Alexandra2009

....deja obosita. si mi-a crescut gusa.. nu exagerat de mult, dar ....e foarte deranjanta.. am facut analizele la sange si urina.voi scrie ....

2 mesaje
33 vizite
Exoftalmie unilaterala OS.
Ultimul răspuns: 05-12-2010, ora 18:15, postat de nirma

....niciun tratament, pentru ca rezultatele analizelor ptr. titoida sunt negative. prima oara ....asemanatoare cu cea a ltd. diagostic:gusa difuza de volum mic, exoftalmie ....mi-a recomandat sa fac doua analize, anticorpi antinucleari si borellia). amandoua ....

3 mesaje
69 vizite
Ganglioni umflati, gat umflat pe exterior, candidoza
Ultimul răspuns: 02-10-2013, ora 21:32, postat de trendy8dc

....s-a format un fel de gusa. sunt mobili, nedurerosi insa sincer ....cancer nici nu stiu ce analize sa fac, am fost la ....

4 mesaje
1439 vizite
vertij
Ultimul răspuns: 12-12-2014, ora 18:25, postat de fvaleriu

....aici am fost diagnosticata cu gusa nodulara in urma analizelor de sange si a ecografiei ....

57 subiecte 12 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK