Colesterol Bun

644 subiecte 1 2 34 ..... 12 13 Înainte ›
0 mesaje
854 vizite
interpretare analize-carmina
Postat la data: 14-05-2010, ora 11:08

buna, am 52 ani, femeie, am ....de 10 mg}, rezultat analize:hdl-41.7mg/dl, colesterol total-157.4mg/dl;, ldl-97.68mg/dl, tgo-22.8u/l, glicemie-95.2mg/dl, creatinina-1.0mg/dl, ....

0 mesaje
1152 vizite
Hirsutism si... atat?!
Postat la data: 02-06-2011, ora 12:11

buna ziua, in urma rezultatelor analizelor ....sa-mi creasca parul pe tot corpul: colesterol total (hitachi917) 339 50 - ....- 115 / mg/dl hdl colesterol (hitachi917) 46.8 40 - / ....

1 mesaje
23 vizite
interpretare analize
Ultimul răspuns: 04-09-2015, ora 13:32, postat de clara_p

buna ziua.va rog sa ma ajutati, ....2 mg/dl -calciu seric total-9, 7 mg/dl -colesterol seric total- 227 mg/dl -creatinina serica- ....mg/dl -gama gt-70 u/l -glicemie 80 mg/dl -hdl colesterol- 42, 2 mg/dl -ldl- 100, 7 ....

3 mesaje
6094 vizite
interpretare analize sange
Ultimul răspuns: 05-04-2014, ora 18:09, postat de carmen_comana

buna ziua, imi puteti spune va ....92.6 u/l [5 - 41] colesterol total = 260.1 [120 - ....facut si in primul set) colesterol total = 224.5 [120 - ....

1 mesaje
1720 vizite
analiza cu probleme
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

buna ziua! sunt un barbat de 46 ....complet urina: leucocite rare, mucus rar colesterol total: 232 colesterol ldl 167 trigliceride 152 tgp/gpt (alat/alt): 48 mentionez ....medicul imi vorbeste numai de colesterol si ce ar trebui sa ....

0 mesaje
2456 vizite
Explicare analize medicale
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

buna ziua! va rog, puteti sa-mi ....aritriocitare 47, 1 glucoza 103 creatina 0, 96 colesterol 51, 02 colesterol total 174 trigliceride 71 tgp 20 fier 250 ....

0 mesaje
6077 vizite
LYM mare
Postat la data: 29-05-2009, ora 21:14

buna ziua, tocmai mi-am luat rezultatele ....p-lcr. valori mari mai am la colesterol ( mg/dl): colesterol seric total: 336; ldl colesterol ....244, in timp ce hdl colesterol este in parametri normali: 76. iarasi ....

0 mesaje
420 vizite
Analize sarcina sapt 35
Postat la data: 15-09-2010, ora 14:49

buna ziua, am si eu o ....saptamana 29, atunci mi-a iesit : colesterol 224 mg/dl trigliceride 161 mg/dl am refacut ....35 si am primit urmatorul rezultat: colesterol 212 mg/dl trigliceride 264 mg/dl imi puteti ....

8 mesaje
2520 vizite
Interpretare analize medicale
Ultimul răspuns: 15-07-2009, ora 00:07, postat de Emergency_ICU

buna ziua! am facut un set de ....serica 1.3 mg/dl magneziu seric 2.2 mg/dl colesterol seric total 177 mg/dl trigliceride serice ....

0 mesaje
961 vizite
va rog interpretare analize medicale
Postat la data: 08-11-2010, ora 10:07

buna ziua, am facut analizele de ....femei) rdw 51.9 (35.3-48.9 fl femei) biochimie: glicemie 68.4 colesterol total 219.3 hdl colesterol 83.4 tgo 12.9 tgp 8.6 fetitei mele de ....

1 mesaje
1169 vizite
Comparatie analize
Ultimul răspuns: 23-01-2014, ora 13:31, postat de dr i.f.

buna ziua, sotul meu (39 de ....rezutate in afara limitelor normale: -gpt/alat/alt: 48.6; -colesterol total: 234.8; -nitriti in urina: pozitiv; -numar ....de aceasta data valorile fiind: -gpt/alat/alt: 34.7; -colesterol total: 199.7; -nitriti in urina: negativ; -restul ....

2 mesaje
3351 vizite
Nivel scazut neutrofile, nivel crescut limfocite
Ultimul răspuns: 25-03-2012, ora 17:07, postat de mimi94

buna ziua am 56 de ani ....% normal 20 - 45 % colesterol seric total 277 mg/dl normal ....

1 mesaje
1592 vizite
Interpretare analize
Ultimul răspuns: 25-11-2009, ora 21:39, postat de ile1

buna ziua! la sfatul medicului am ....limite (0.35- 4.94 microui/ml; hdl colesterol 69 limite (35 mg/dl); colesterol ....

0 mesaje
4138 vizite
VSH marit
Postat la data: 15-05-2014, ora 09:12

buna ziua, am 52 de ani ....deasemenea marit (611), in rest, colesterol total, in limitele normale, ldl ....

5 mesaje
45 vizite
Analize - Leucocite etc sUNT FOARTE INGRIJORATA!!!
Ultimul răspuns: 04-11-2011, ora 23:35, postat de Camelia Radulescu

buna ziua, am 53 ani, sex ....82, 6 glicemie- 119, 3 colesterol total- 268, 7 colesterol hdl- 103, 4 ggt- 47, 9 examen ....

0 mesaje
1161 vizite
interpretare analize
Postat la data: 05-11-2011, ora 21:38

buna seara!va rog sa-mi explicati si ....segmentate-61 vsh30min.-8 vsh.60min.-16 trigliceride serice-207 colesterol seric total-266 colesterol hdl direct-66, 8 creatinina serica-0, ....

1 mesaje
2023 vizite
ficat gras
Ultimul răspuns: 13-01-2012, ora 12:00, postat de Roxana_Gh

buna ziua, cu 3 saptamani in ....iar analizele medicale anormale sunt colesterol seric total=327, colesterol ldl=228, trigliceride serice=213, tgp=74, calciu ....putea folosi!) sau ce alte imbunatatiri pot fi aduse acestei scheme ....

1 mesaje
1322 vizite
ROG URGENT INTERPRETARE ANALIZE MEDICALE
Ultimul răspuns: 24-02-2012, ora 20:38, postat de VIORICA C

buna seara.ma numesc viorica am 51 ....proteina c reactiva...17mg l; hdl colesterol..67 mg100ml; ldl colesterol direct..109 mg100ml; stgo...102 u l ....

2 mesaje
4404 vizite
Rezultate analize medicale
Ultimul răspuns: 26-03-2014, ora 21:28, postat de radumihai94

buna ziua! am primit ieri analizele facute ....pe care nu le inteleg. ldl colesterol - 76 mg/dl (valori normale ....0-130 mg/dl), deci este bine. hdl colesterol - 73 mg/dl (valori normale ....

7 mesaje
52 vizite
Analize medicale ingrijoratoare?
Ultimul răspuns: 28-03-2012, ora 01:01, postat de mihai12345678

buna seara. am primit analizele de ....rezultat 44, 2 valori normale 13-43 colesterol seric total rezultat 229 valori ....rezultat 185 valori normale 50-160 hdl colesterol rezultat 25 valori normale 55-88 alt-tgp ....

0 mesaje
658 vizite
rog interpretare analize
Postat la data: 07-07-2010, ora 19:06

buna ziua.am 38 de ani si ....analizele si mi-a iesit urmatoarele:ldl colesterol-89, colesterol-159, fosfataza alcalina-129, ggt-74, hdl colesterol-29, ....

1 mesaje
1620 vizite
interpretare analize
Ultimul răspuns: 18-03-2009, ora 19:20, postat de Casa drhouse

....tsh=1.05, hemoglobina =13.7, formula leucocitara buna mai putin limfocite =15.9, vsh ....total= 217, trigliceride = 151, colesterol vldl =30, coresterol ldl =124, ....

0 mesaje
3515 vizite
infectie
Postat la data: 13-08-2014, ora 16:35

buna an 23 ani mi-am facut ....pct 0.48, vem77, hem 23.3, colesterol total 265, ldl colesterol 181, calciu seric 8.2.sumarul de ....

6 mesaje
2446 vizite
interpretare analize
Ultimul răspuns: 15-10-2012, ora 23:18, postat de hit

buna, sunt sotia ingrijorata si intr_un ....care par a fi mai bune decat in urma cu jumatate ....dir 0.09, proteina tot 7.2 colesterol 209, trigliceride 131, hdl-colesterol 40, , got 17, gpt ....

1 mesaje
1246 vizite
interpretare analize medicale
Ultimul răspuns: 16-05-2013, ora 13:58, postat de clara_p

....care mi-au iesit modificate: hdl colesterol- scazut(39, 3), tsh -marit(4, 6), ....ionic- scazut(3, 19). mi-au iesit bune:hemoleucograma, vsh, aslo, fibrinogen, proteina c ....total, creatinina serica, glicemie, ldl colesterol, magnezemie, tgo, tgp, urocultura, coprocultura ....

1 mesaje
5276 vizite
Antigen HBS - Elisa pozitiv
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

buna ziua va rog sa ma ajutati ....analize : test nr. 1 1. sange: colesterol 149 mg/dl [140-220] glicemie 95 mg/dl ....63 u/l [30-65] ast 17 u/l [15-37] bun 18 mg/dl [7-18] crea 1.2 mg/dl ....

1 mesaje
1144 vizite
rog interpretare rezultate
Ultimul răspuns: 14-09-2010, ora 15:19, postat de olidgu

buna ziua, am varsta de 36 ....lor: biochimie hematologie glicemie 78 hemoleucograma completa colesterol seric total 185 leucocite (wbc) ....120 hematii (rbc) 3, 83 hdl colesterol 50 hemoglobina (hcb) 12, 6 ldl ....

0 mesaje
1021 vizite
interpretare analize medicale
Postat la data: 08-07-2010, ora 12:06

buna ziua ! am fost diagnosticata ....7 ( 243, 4 ) ldl colesterol 162, 1 ( nu am ....sa observ mentinerea ridicata a colesterolului pe total ( desi pe ....

0 mesaje
13032 vizite
interpretare analiza de sange-depistare diabet
Postat la data: 06-12-2011, ora 19:36

buna ziua, as dori daca puteti ....au640) 113 uree serica (olympus au640) 15 biochimie2 colesterol seric total (olympus au640) 150 hdl ....

1 mesaje
1849 vizite
Interpretare analize
Ultimul răspuns: 18-02-2013, ora 12:46, postat de alllinna

buna ziua, as dori sa ma ....kg): glicemie: 79, 5 mg/dl colesterol total : 242 mg/dl ldl ....colesterol: 163, 65 mg/dl hdl colesterol: 32, 93 mg/dl calcemie: 9, ....

4 mesaje
1624 vizite
Urgent
Ultimul răspuns: 07-12-2010, ora 13:20, postat de vmeli

buna ziua sotul meu are greturi serioase ....( mai ridicat) creatinina serica 97 glicemie 103 colesterol seric total 179 trigliceride serice 124 hdl ....

0 mesaje
3481 vizite
Interpretare analize si simptome
Postat la data: 15-09-2009, ora 17:22

buna ziua, as dori si eu ....cate vad nu par foarte bune asa ca va cer ajutorul ....40 - 7, 00 mg/dl colesterol total colesterol total 219 normal ....- 100, 00 mg/dl hdl colesterol** colesterol hdl 39 barbati ....

31 mesaje
467 vizite
extrasistole? aritmii?
Ultimul răspuns: 12-01-2016, ora 13:41, postat de Raginuta1411

buna ziua! am o problema mai ....ekg-uri numeroase si mi-au iesit bune, insa in timpul ekg nu ....10 cu 6, pulsul 80, colesterol 209, colesterol bun f mic, si cel ....

0 mesaje
25 vizite
probleme renale?
Postat la data: 17-09-2015, ora 16:33

buna ziua! fetita mea in varsta ....52 mg/dl (min. 1, 7), colesterol 95md/dl, ldh 260u/l, colesterol vldl 33 mg?dl (max. 30), ....

2 mesaje
984 vizite
ce medicamente se poate lua in cazul meu
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

buna seara.am efectuat acum 3 zile ....sange si mi-a gasit : colesterol-292, lipide-1552, trigliceride-805, glicemia-104, limfocita-46.9 pe ....

0 mesaje
566 vizite
ficat foarte bolnav!
Postat la data: 18-02-2013, ora 12:53

buna ziua! am un frate de ....descoperit valori foarte mari de colesterol si trigliceride. doctorul ia prescris ....repetat analizele, acum valorile sunt: colesterol seric total : 394, 8 ....

0 mesaje
886 vizite
analize madicale
Postat la data: 14-09-2012, ora 19:36

....alte analize care mi-au iesit bune magneziu seric 2.27 mg/dl 1.58 - ....0.73 mg/dl 1 colesterol total 181 trigliceride 107.2 colesterol vldl 21 mg/dl 30 glucoza serica ....

1 mesaje
26 vizite
Analize proaste
Ultimul răspuns: 25-10-2015, ora 17:23, postat de Dr. Lacramioara Sint

buna ziua, saptamana trecuta, mama mea ....aveti. hematologie : vsh 45mm/h biochimie : colesterol seric total - 208mg/dl ldl colesterol ....

1 mesaje
1449 vizite
Anemie
Ultimul răspuns: 16-02-2011, ora 19:46, postat de paulbujor

buna ziua. in 2009 am fost diagnosticata ....depistata cu hipotiroidie, tiroida autoimuna, colesterol mare, anemie, in urma urmatoarelor ....mlu/l, anticorpi anti-tiroperaxidaza 1000 ul/ml, colesterol seric total 307 mg/dl, hematii ....analizele pentru hipertiroidie si pentru colesterol sunt bune si eu ma ....

0 mesaje
19 vizite
Regim pentru mai multe afectiuni.
Postat la data: 05-06-2011, ora 09:55

buna ziua!bunica mea, in varsta de 66 ....colecist.deasemea ea are si:diabet zaharat, colesterol, hipertensiune si astm. ce alimente ....

0 mesaje
671 vizite
analize pt endocrine
Postat la data: 24-09-2011, ora 08:21

buna ziua. saptamana trecuta am facut nste ....3.5 creatinina serica 0.7 tgo 14 tgp 9 biochimie 2 colesterol seric total 101 ldl colesterol 30 imunologie anti tpo 0.44 tsh 2.67 acestea ....

0 mesaje
2094 vizite
rog interpretare analize
Postat la data: 24-09-2011, ora 08:23

buna ziua. saptamana trecuta am facut ....14 tgp 9 biochimie 2 colesterol seric total 101 ldl colesterol ....

6 mesaje
5419 vizite
Sunt bulimica de 6 ani, iar in urma analizelor, am primit urmatoarele rezultate
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

.... tgo - 15u/l tgp - 12.6 u/l colesterol seric total - 155.7 mg/dl trigliceride ....9.4 mg/dl magneziemie - 2.10 mg/dl hdl colesterol - 73.8 mg/dl la examenul de ....va rog daca rezultatele sunt bune? sau daca nu sunt bune? va ....

2 mesaje
2173 vizite
tensiune mare, palpitatii
Ultimul răspuns: 09-12-2012, ora 23:07, postat de wyky65

buna ziua.am fost internata la cardio ....la pat.am facut analize de colesterol..colesterol total 138, hdl 53, ldl75 ....

0 mesaje
1046 vizite
analize medicale
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

buna ziua, am facut recent analizele ....si mi-a iesit trigliceride 164, colesterol vldl33, la urina densitate 1014, ....

1 mesaje
850 vizite
analize medicale
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

buna seara, am facut o serie ....13 lymph %1, 44 hematii 5, 36 m/ul colesterol seric total 283 mg/dl

0 mesaje
1873 vizite
As dori sa stiu daca imi este sanatatea in pericol
Postat la data: 13-04-2010, ora 22:36

buna ziua, sunt maria am 37 ....pare ca nu sunt chiar bune.as dori va rog sa ma ....mg/dl risc crescut: 500 mg/dl colesterol total 259 convenabil: 200 mg/dl ....mg/dl risc: 160 mg/dl hdl colesterol 71 35 mg/dl manualtest rezultat interval de referinta vsh 8 ....

2 mesaje
1543 vizite
interpretare rezultate analize laborator
Ultimul răspuns: 08-08-2013, ora 00:11, postat de mirellla

buna, va rog sa-mi dati unele ....o valoare max sub 34; colesterol seric total 209 valooare max ....serice 252 valoare max 160; colesterol seric total 256 valoare max ....

5 mesaje
1046 vizite
analize medicale
Ultimul răspuns: 16-01-2013, ora 21:03, postat de rott

buna ziua, am facut azi analizele ....iesit sunt ingrijoratoare: creatinina serica 1.22 uree 38 colesterol total 132 trigliceride 43 tgo 40 tgp 78 ma ....

1 mesaje
870 vizite
Interpretare analize medicale
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

buna ziua, va rog sa interpretati ....0 neutrofile-39, 2 limfocite-49, 3 monocite-8, 3 vsh-20 bilirubina totala-0, 18 colesterol-225 va multumesc.

644 subiecte 1 2 34 ..... 12 13 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK