Examen Medic Specialist

90 subiecte 12 Înainte ›
1 mesaje
2861 vizite
pt medic specialist: scaun decolorat...
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....dilatatii la cel din dreapta, examen bariu : fara probl, colecist ....

0 mesaje
222 vizite
Medic Specialist de medicina de familie generala - vorbitor limba germana
Postat la data: 23-05-2013, ora 10:11

....un centru modern de recuperare medicala pozitionat intr-o superba zona montana ....ortopedice si reumatologice, cautam un medic specialist de medicina de familie si / sau ....ekg, ergometrie, spirometrie şi diverse examene ecografice) "¢ efectuarea turelor de noapte ....experienta de lucru ca medic specialist de medicina de familie / ....

0 mesaje
268 vizite
Medic Specialist de medicina de familie generala - vorbitor limba germana
Postat la data: 23-05-2013, ora 10:13

....un centru modern de recuperare medicala pozitionat intr-o superba zona montana ....ortopedice si reumatologice, cautam un medic specialist de medicina de familie si / sau ....ekg, ergometrie, spirometrie şi diverse examene ecografice) "¢ efectuarea turelor de noapte ....experienta de lucru ca medic specialist de medicina de familie / ....

3 mesaje
2140 vizite
Virusul Herpes Simplex - sfatul unui specialist
Ultimul răspuns: 10-04-2011, ora 15:24, postat de claudiadeak

....cate ceva despre istoricul meu medical (ginecologic). mi-am inceput viata sexuala acum ....iesit pozitiv. am facut si examen ginecologic (de doua ori, in ....este pura 100% (la ambele examene), fara nicio urma de microbi. in ....fiind spuse, ii rog pe specialistii ginecologi de aici sa ma ....

3 mesaje
5439 vizite
Virusul Herpes Simplex - sfatul unui specialist
Ultimul răspuns: 10-04-2011, ora 15:25, postat de claudiadeak

....cate ceva despre istoricul meu medical (ginecologic). mi-am inceput viata sexuala acum ....iesit pozitiv. am facut si examen ginecologic (de doua ori, in ....este pura 100% (la ambele examene), fara nicio urma de microbi. in ....fiind spuse, ii rog pe specialistii ginecologi de aici sa ma ....

1 mesaje
11714 vizite
Iritatii pe piele, poze, rog urgent parerea unui specialist!
Ultimul răspuns: 02-04-2012, ora 19:40, postat de elissa1

....fost pana acum la 2 medici dermatologi unul mi-a zis ca ....ingrijita)...am fost si la doi medici gastroenterologi, unul mi-a spus ca ....mare nu am vazut.mi-am facut examen copro atat pt paraziti cat ....voi face tomografie...dupa consultatia la medicul orl diagnosticul acestuia a fost ....

0 mesaje
255 vizite
examen de primariat
Postat la data: 29-04-2014, ora 21:34

....legata de a ccesul la examenul pentru medic primar.:anul pentru ingrijire minor intra ....un an pt a da examenul? multumesc anticipat pt raspuns.

2 mesaje
1382 vizite
EXAMEN DE URINA -DIABET
Ultimul răspuns: 16-05-2010, ora 22:57, postat de jenn

....foarte greu sa vezi un medic specialist - un urolog... va multumesc foarte ....

2 mesaje
26 vizite
Examen oftalmologic - prescriptie ochelari
Ultimul răspuns: 14-03-2014, ora 22:02, postat de xulescu2

....alta parte cu aceasta reteta. medicului din noua locatie i s-a ....pentru ca cel de-al doilea medic avea mai multa experienta am ....spre stanga. desi nu sunt specialist, e clar ca nu este ....tem ca cel de-al doilea medic nu a observat ca pe ....

1 mesaje
1184 vizite
examen radiologic : genunghi bilateral fata
Ultimul răspuns: 11-06-2010, ora 20:37, postat de criss11

....trebuie sa fac? la ce medic specialist trebuie sa merg ( reumatolog ....

4 mesaje
29 vizite
Colecistita alitiazica cu polip! Cer sfatul unui medic!
Ultimul răspuns: 14-08-2009, ora 16:56, postat de luminitsac

la ultimul examen ecografic mi s-a facut concluzia ....un sfat de la un medic specialist. va multumesc mult!

5 mesaje
253 vizite
MINOCICLINE-tratament anti acnee avansata
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....apoi mi-a sugerat sa-mi procur minocicline-medicament care se poate procura doar ....facut fara a-mi face un examen amanuntit. pana acuma nu s-a vazut ....ma adresez la un alt medic specialist pentru un examen medical amanuntit. va multumesc anticipat

2 mesaje
1676 vizite
M-i sa recomandat o colonoscopie
Ultimul răspuns: 25-09-2010, ora 17:59, postat de ratusca

in urma consultatiei la medicul internist, acesta mi-a recomandat un ....eventual, o clinica si un medic specialist pentru aceasta. multumesc.

1 mesaje
1105 vizite
Diverticul Zenker
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....fost diagnosticat in urma unui examen radiologic cu bariu, la sfarsitul ....3 mm. la consultul unui medic specialist orl mi s-a spus ca ....

3 mesaje
2395 vizite
Osteomul osteoid
Ultimul răspuns: 12-02-2013, ora 20:37, postat de ovidelis

....inca persista sa consult un medic specialist. dupa 4 luni si sedinte ....asa ca am consultat un medic si mi s-a recomandat sa ....

1 mesaje
739 vizite
Calcaneu
Ultimul răspuns: 20-06-2010, ora 12:03, postat de Dr. Marius Uscatu

buna ziua. nu sunt specialist sunt doar tata unui baiat ....urma consultatiei facute de un specialist din orasul nostru sa depistat ....soareci) a facut radiografie, ct, examen pulmonar si analize din sange ....la plamini nu are nimic activ.medicul nu ne poate da diagnostic ....

0 mesaje
1035 vizite
durere bazin stg, interpretare buletin radiologic
Postat la data: 05-03-2011, ora 14:55

....a bazinului[partea sacro iliaca -precizare medic familie] si am facut examen ....fi diagnosticul si catre ce specialist sa ma indrept?multumesc daca imi ....

23 mesaje
22834 vizite
tratament teniaza
Ultimul răspuns: 22-04-2015, ora 16:35, postat de geo anto

....diagnosticul prin rezultatul de la examenul coproparazitar: pozitiv, oua de taenie ....spp. mi-a fost recomandat de medicul specialist in boli infectioase proziquantel sau ....de ultima tura administrata. pe nimeni (medic de familie, medic specialist,...) nu intereseaza ficatul meu. ce trebuie ....

1 mesaje
1711 vizite
Sindrom disfonic
Ultimul răspuns: 08-08-2012, ora 09:43, postat de fvaleriu

....a ramas. am mers la un specialist orl, care m-a diagnosticat cu ....1/zi. de asemenea in urma examenului vizual al corzilor vocale s-a ....la glanda tiroida, refluxul gastrosofagian, examen neurologic, analize la sange, toate ....in prezent, in urma controlului medicul specialist orl mi-a mai recomandat administrarea ....a inca cinci fiole din medicamentul de mai sus. va rog respectuos ....totodata sa-mi recomandati un medic specialist bun, eventual din mun. galati. cu ....

2 mesaje
3977 vizite
tratamentul cu diprophos
Ultimul răspuns: 24-05-2011, ora 17:35, postat de pascu rodica

....o radiografie, fara un alt examen decat o simpla palpare, fara ....diprophos si cu inca un medicament, apoi o sedinta cu laser.toti ....faca in continuare, pentru ca medicul (un specialist) i-a mai recomandat cel putin ....

0 mesaje
2227 vizite
Discopatie lombara cu lombosciatica
Postat la data: 26-05-2012, ora 14:27

....spital sa ma vada un medic ortoped.ajuns la medic, a decis sa ma interneze ....radigrafii la sold, la coloana, examen neurologic, analize de sange si ....inca 10 zile de concediu medical.la externare mi s-a prescris mydocalm(150) ....stima si respect rog un specialist sa isi dea cu parerea, ....

0 mesaje
1671 vizite
Discopatie lombara cu lombosciatica
Postat la data: 26-05-2012, ora 19:13

....spital sa ma vada un medic ortoped.ajuns la medic, a decis sa ma interneze ....radigrafii la sold, la coloana, examen neurologic, analize de sange si ....inca 10 zile de concediu medical.la externare mi s-a prescris mydocalm(150) ....stima si respect rog un specialist sa isi dea cu parerea, ....

6 mesaje
4535 vizite
mancarimi genitale
Ultimul răspuns: 19-07-2009, ora 14:27, postat de Giulia89

....stiu ce sa-i mai fac. medicul pediatru a spus ca e ....daca nu au iesit la examen si i-a recomandat vermox.am terminat ....nici nu stiu la ce specialist sa mai merg. este foarte ....

19 mesaje
105 vizite
Deplasare rotula
Ultimul răspuns: 19-04-2013, ora 16:33, postat de Dr. Marius Uscatu

....si-a intins piciorul. la indicatia medicului de familie, am facut un ....simte. am fost la un specialist care nici nu a vrut ....la cauza saririi rotulei, primul medic a spus ca este o ....ca se rezolva cu gimnastica medicala, al doilea a spus ca ....

2 mesaje
1714 vizite
Intrebare
Ultimul răspuns: 09-02-2012, ora 19:22, postat de Dr-D-T

....unui pahar cu apa (un medic specialist in interne anul trecut mi-a ....accepta), vreau sa fac un examen cu bariu. am citit totusi ....

0 mesaje
2537 vizite
sunt disperat, va rog ajutati-ma!!!
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....pe penis.am fost la un medic specialist dermatolog, am facut diferite teste:( ....la toate testele), la un examen ecograf mi s-a gasit steatoza ....

5 mesaje
1562 vizite
artroscopie...
Ultimul răspuns: 02-06-2009, ora 18:13, postat de Dr. Marius Uscatu

....la spitalul colentina. la recomandarea medicului specialist ortoped am facut un examen ....

6 mesaje
2022 vizite
tranxen
Ultimul răspuns: 10-06-2010, ora 22:45, postat de uliana

....depresie severa in urma unui examen la psihiatru, datorita unei apasari ....sa ajung dependent de aceste medicamente.as dori daca se poate sfatul ....

0 mesaje
3428 vizite
RMN CEREBRAL+Angio cerebral(inclusiv cerebral)
Postat la data: 07-12-2012, ora 11:19

....ce scrie in raportul de examinare: examenul rmn cerebral nu evidentiaza leziuni ....lichidiene la acest nivel. sinusuri cranio-faciale normale. examenul angio -rm cerebral fara substanta ....dreapta la nivelul portiunii p2 )examen angio-rm cerebral fara substanta de ....si am fost la un medic orl-ist si mi s-a spus ....am gasit nici un medic specialist. va rog frumos sa imi dati ....

3 mesaje
1464 vizite
osteomielita cronica metafiza distala femur drept
Ultimul răspuns: 03-10-2012, ora 16:19, postat de adamantium

....pe terenul de fotbal, diagnosticul medicilor fiind luxatie posttraumatica rotula stg. ....radiografii comparative la ambii genunchi, medicul ortoped indicand ca si observatie, ....drept.ni s-a recomandat efectuarea unui examen rmn bilateral de genunchi şi ....sugerat ca nu trebuie facut examenul la ambii genunchi, ci numai ....a afla si pararea altui specialist care, in urma studierii radiografiilor, ....modificari ale sistemului osos.tot acest specialist ne-a recomandat sa nu poarte ....

2 mesaje
5510 vizite
Episod psihotic acut si atipic
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....ca avea de sustinut un examen. mentionez ca sotia a terminat ....doreste sa faca tratament deloc medicamentos., timostabilizatori si altele. a slabit, ....numai biserica o poate ajuta. medicul de la al.obregia din ce ....le previna. rog sfatul unui specialist si daca se poate la ....

1 mesaje
709 vizite
Pot sa reiau anticonceptionalele?
Ultimul răspuns: 25-02-2010, ora 11:16, postat de M.D.

....dandu-mi sa fac si un examen de laborator pentru a vedea ....ca si mine sau un medic specialist - pot sa incep anticonceptionalele ....

1 mesaje
1743 vizite
Tromboflebita?
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....am fost diagnosticata prezumtiv cu tromboflebita.examenul doppler venos a iesit ok ....limfei.nu stiu carei categorii de medic specialist sa ma adresez si ce ....

1 mesaje
4259 vizite
leucemie asociata cu sindrom reiter
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....12 pe zi. consultand un medic specialist, i-a pus un diagnostic de ....oncopediatrie i s-a fact un examen de scaun in urma caruia ....comunicat ca in urma unui examen de scaun efectuat pe o ....

2 mesaje
10325 vizite
tuse uscata si dureri in piept
Ultimul răspuns: 23-10-2011, ora 19:39, postat de TzapInferno

....la pneumolog, trimis de catre medicul de familie, unde am facut ....de pneumonie interstitiala. la recomandarea medicului specialist am luat klacid, iar in ....avelox. am luat, de asemena. medicamente impotriva alergiei, cum ar fi ....

4 mesaje
5022 vizite
Va rog din suflet sa ma ajutati!!!! Este vb de bunica mea!!
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....benign. ma interesasem si la examenul colonoscopic trebuia facuta si o ....fost cu analizele la un medic specialist pe care ni la recomandat ....noastra, este vb de un medic de la spitalul fundeni, d-nul ....

1 mesaje
17 vizite
diabet?
Ultimul răspuns: 08-08-2013, ora 15:16, postat de Cristian C

....mg/dl;trigliceride 450 mg/dl;colesterol 234 mg/dl;la examenul sumar de urina densitate 1025. ....ketonal.cu siguranta voi merge la medical de familie, dar as dori ....si parerea dvs. carui medic specialist sa ma adresez.v a multumesc, ....

3 mesaje
45 vizite
ganglion inflamat. rog raspuns urgent!
Ultimul răspuns: 01-04-2010, ora 22:02, postat de taniarianat

....de cand l-am depistat la specialisti f buni care mi-au spus ....inca doi mai mici alaturi. medicul specialist(acelasi de acum 4 ani), un ....peste doua saptamani la un examen rmn. intrebare: poate fi o suspiciune ....

3 mesaje
2842 vizite
RMN COLOANA LOMBARA
Ultimul răspuns: 30-03-2010, ora 00:31, postat de giulia888

....mari pe care le aveam). medicul specialist mi-a recomandat sa fac un ....inteleg si eu rezultatul acestui examen, pe intelesul unui om simplu, ....

8 mesaje
114 vizite
operatie de polipi -cauterizare de cornete la copil de 3ani?
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....am citit raspunsurile d-nei dr, specialist orl. fetita mea de 3 ani ....tgp, teste alergologice, coprocultura si examen coproparazitologic si toate i-au iesit ....i l-am administrat la recomandarea medicului orelist a fost hidrocortizon injectabil, ....

2 mesaje
55 vizite
Analize markeri tumorali
Ultimul răspuns: 08-09-2013, ora 18:18, postat de a13537

....un raspuns din partea unui specialist. bunica mea, o data la ....mai precis tetraciclina, prescrise de medicul de familie. de curand i-am ....si markeri tumorali(cea si ca19-9), examen coproparazitologic( a iesit bun) si ....3 ( valoare normala 0-33). medicul de familie mi-a spus atunci ....am fost la un alt medic generalist sa-i arat analizele, si ....

1 mesaje
1813 vizite
Markeri tumorali CEA mariti inseamna cancer neaparat?
Ultimul răspuns: 27-08-2013, ora 22:44, postat de RaulDuke

....un raspuns din partea unui specialist. bunica mea, o data la ....mai precis tetraciclina, prescrise de medicul de familie. de curand i-am ....si markeri tumorali(cea si ca19-9), examen coproparazitologic( a iesit bun) si ....3 ( valoare normala 0-33). medicul de familie mi-a spus atunci ....am fost la un alt medic generalist sa-i arat analizele, si ....

1 mesaje
4802 vizite
Markeri tumorali cu valoare peste limita inseamna cancer de colon?
Ultimul răspuns: 27-08-2013, ora 16:41, postat de a13537

....un raspuns din partea unui specialist. bunica mea, o data la ....mai precis tetraciclina, prescrise de medicul de familie. de curand i-am ....si markeri tumorali(cea si ca19-9), examen coproparazitologic( a iesit bun) si ....3 ( valoare normala 35). medicul de familie mi-a spus atunci ....am fost la un alt medic generalist sa-i arat analizele, si ....

0 mesaje
915 vizite
e corect diagnosticul?reflux laringean si nevragie glosofaringean.?
Postat la data: 19-11-2013, ora 20:47

....15 septembrie am fost la medicul de familie si asa a ....o reteta pt aceste doua medicamenta si imi spune ca am ....sa merg din nou la medic de familie si ii spun ....a decis ca cosul am specialist orl.inaite de asta m_am informat ....

0 mesaje
2897 vizite
Hernie discala paramediana L5-S1
Postat la data: 15-11-2013, ora 17:01

....explorare rmn (zona lombara), va rog? citez: examenul native evidentiaza: - rectitudinea coloanei in ....trebuie sa ajung la un medic specialist pentru detalii, insa as dori ....de acum. imi puteti recomanda un medic bun in iasi? toate cele bune, ....

3 mesaje
1130 vizite
genunchi
Ultimul răspuns: 04-05-2011, ora 08:55, postat de crist i

.... recent am mers la un medic ortoped si am facut un ....alta opinie de la un specialist ; nu este prea riscanta ....

1 mesaje
620 vizite
cat este de riscant?
Ultimul răspuns: 02-05-2011, ora 20:29, postat de enemgabriel

....scari. recent am mers la un medic ortoped si am facut un ....alta opinie de la un specialist ; nu este prea riscanta ....

1 mesaje
1918 vizite
RMN genunche, menisc fisurat, artroscopie?
Ultimul răspuns: 02-03-2012, ora 16:23, postat de Dr. Marius Uscatu

....nu pricep: cum poate un medic specialist, dupa examenul clinic, sa spuna 'puteti face ....

65 mesaje
281 vizite
Papilom intraductal
Ultimul răspuns: 28-03-2013, ora 21:48, postat de RaulDuke

rog din suflet un specialist sa ma ajute.sunt medic rezident ati, am 29 ani ....o valoare de 59.9 ng/ml.la examenul ginecologic: ovare micropolichistice.tot atunci am ....papilom pt siguranta mea. la examenul histopatologic a iesi mastoza fibrochistica. ....laborator. am recoltat secretie pt examenul bacteriologic si am dus la ....pt infectie. am facut si examen citologic la ambele laboratoare si ....pt o programare la un specialist.la recomandarea unei paciente...dar abia in ....

1 mesaje
2523 vizite
Carcinom mamar inflamator
Ultimul răspuns: 18-03-2013, ora 00:23, postat de RaulDuke

....roz. cu trimitere de la medicul de familie a facut o ....friabila (aspect macroscopic lipiogranulom; microscopie examen extemporaneu: criostat-ectazie canaliculara, hiperplazie epiteliala ....inflamator cronic granulomatos, ugent: parafina microscopie examen histopatologic: postcriostat: -ectazie canaliculara, hiperplazie ....duca maine din nou la specialist, insa eu iau si in ....

90 subiecte 12 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK