Leucocite Pozitiv

265 subiecte 12 3 4 5 6 Înainte ›
0 mesaje
2621 vizite
Rezultate examen sumar urina:nitriti pozitiv, leucocite marite si bacterii prezente
Postat la data: 14-03-2013, ora 14:15

....am identificat urmatoarele posibile probleme: nitriti:pozitiv leucocite: 42 /ul bacterii: 4 /hpf problema este ....

1 mesaje
5608 vizite
vsh, fibrinogen si leucocite marite
Ultimul răspuns: 06-06-2009, ora 11:36, postat de Casa drhouse

....factor reumatoid negativ, prc slab pozitiv, vsh - 30 si fibrinogen ....- 50 si fibr. 550, leucocite 12.500. medicul de familie mi-a ....

0 mesaje
1345 vizite
IgG si ANCA pozitiv
Postat la data: 08-02-2012, ora 13:07

....de tip a mi-au iesit pozitiv-59, 00 pg/ml, leucocitele sun 3400, neutrofilele 39, 8, ....trimis sa fac analizele:cytomegalovirus igg pozitiv, 13, 9, igm negativ-0, 72.toxoplasmoza-igg ....

1 mesaje
3183 vizite
explicatii analize medicale
Ultimul răspuns: 12-02-2015, ora 21:52, postat de clara_p

....1 luna hemoleucograma val. fetitei val. baietelului leucocite 5.7 10.2 hematii 4.4 5.3 hemoglobina 13.5 ....negativ nitriti - negativ negativ urobilinogen - pozitiv+ normal corpi cetonici - negativ, negativ glucoza ....absent ph - 6.5 6 densitate 1020, 1015 leucocite - pozitiv+ negativ sediment rezultatul fetitei frecvente leucocite, rare celule epiteliale rotunde. sediment rezultatul ....

0 mesaje
12519 vizite
interpretare analize
Postat la data: 11-12-2012, ora 18:30

....colesterol = 135.2 mg/dl in urina leucocite = pozitiv leucocite cantitativ = 25 wbcs/ul multumesc ....

2 mesaje
1936 vizite
interpretarea unor analize in sarcina
Ultimul răspuns: 25-03-2009, ora 22:21, postat de indrix

....si au iesit urm rezultate nefavorabile: nr.leucocite 10, 53 limfocite 23, 3 la biochimie ....celule epiteliale plate, relativ frecvente leucocite antigen hbs prezent eu am grup sangvin ....

2 mesaje
5004 vizite
analiza sumara de urina
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....ph: 5; densitate: 1025; proteine: pozitiv; nitriti: pozitiv; glucoza: negativ; corpi cetonici: negativ; ....biliari: negativ; eritrocite: 300/ul (<=17/ul); leucocite: 720/ul (<=28/ul); bacterii 89/hpf (0/hpf); ....

0 mesaje
3702 vizite
Leucopenie, monocitoza
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....leucopenie, monocitoza, mai jos rezultatul complet: leucocite 3, 98 hematii 4.32 hemoglobina 12, 2 hematocrit ....examenul de urina: bilirubina 1mg/dl acid ascorbic pozitiv leucocite 25/microlitru densitate 1.025 rare celule epiteliale plate; ....

1 mesaje
3045 vizite
interpretare rezultate analize
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....distributiei eritrocitare medie = 13.2 - leucocite = 7.3 - neutrofile = 70.4 - ....eritrocite = negative - proteine = pozitiv - bilirubina = negative - urobilinogen = ....normal - corpi cetonici = negative - leucocite = pozitiv - celule epiteliale = ....

0 mesaje
1417 vizite
analize la 24 sapt
Postat la data: 08-05-2009, ora 21:22

....9, 23, sideremia 109 hematologie leucocite-14, 3mii/microlitru ; largimea distributiei eritrocitare ....neutrofil-10, 26 mii/microlitru urina nitriti- pozitiv ; proteine 25 ; rare ....6-7 hematii colorate/camp ; 10-12 leucocite/camp; prezent mucus ; prezenti urati. ....

0 mesaje
763 vizite
intrebare
Postat la data: 15-09-2012, ora 17:46

....analize si mi-a iesit la leucocite 'pozitiv +' si la mxd 11.3%.ce ....

4 mesaje
1288 vizite
rezultate analize medicale
Ultimul răspuns: 25-09-2009, ora 22:28, postat de iulia_ctin

....in regula. urina: celule epiteliale - frecvente leucocite - rare acid uric - relativ ....1, 025 eritrocite - neg glucoza - norm leucocite - neg nitriti - neg ph - ....au rh-ul negativ iar eu pozitiv, e in regula? multumesc

1 mesaje
1898 vizite
Analize sumar urina
Ultimul răspuns: 12-10-2012, ora 12:36, postat de Elliza

....- 1020 ph - 6.5 5 - 9 leucocite. - 500 nitriti. - pozitiv proteine. - 20 glucoza - - absent corpi ....- frecvente hematii pline, frecvente leucocite, prezenta flora bacteriana, rare celule ....

1 mesaje
1037 vizite
Buna
Ultimul răspuns: 03-07-2012, ora 13:56, postat de Clinica Marie Stopes

....ajung la medic. celule epiteliale, leucocite, bacili gram pozitiv. absent gonococ, trichomonas, candida. ce ....

8 mesaje
51 vizite
interpretare rezultat analize
Ultimul răspuns: 10-12-2013, ora 14:53, postat de elena_2009

....tgp42 u/l, fibrinogenemie 430 mg/dl, nitriti-pozitiv, sediment-epitelii plate -rare, sediment- leucocite ....

6 mesaje
265 vizite
Examen bacteriologic secretie uretrala
Ultimul răspuns: 17-03-2016, ora 18:30, postat de GabiB

....a iesit stafilococ auriu coagulazo pozitiv. am urmat un alt tratament ....fel, acelasi stafilococ auriu coagulazo pozitiv, desi la antibiograma a aparut .... bogdan epitelii uretrale- rare celule epiteliale uretrale alte celule- absente leucocite- frecvente hematii- absente trichomonas- absent germeni- coci gram pozitiv cultura bacteriana- stafilococ coagulaza negativ

0 mesaje
11 vizite
examen secretie vaginala
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....trichomonas absent, frecvente epitelii si leucocite, frecventa bacili gram pozitiv fibrina--as vrea sa stiu ce ....

0 mesaje
2114 vizite
analize medicale
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

analiza rezultat minim maxim hemoleucograma leucocite 4, 9 4 10 hematii 3, .... nitriti negativ negativ hematii negativ negativ leucocite negativ exteraza leucocitara negativ sediment urinar ....

0 mesaje
1131 vizite
rezultate analize urocultura
Postat la data: 11-03-2011, ora 20:39

....uro si am obtinut urmtoarele rezultate: leucocite = 500 /μl nitriti. = pozitiv leucocite.. ....

0 mesaje
6761 vizite
analize sange la copil de 7 ani
Postat la data: 23-07-2013, ora 18:53

....fetitei de 7 ani? hemoleucograma completa? leucocite : 11, 28 volum mediu eritrocitar: ....mm aslo :negativ proteina c reactiva :pozitiv analiza de urina completa sediment:celule epiteliale ....de oxalat de calciu 8-10 leucocite/ camp.1-2 hematii/camp as dorii daca se ....

0 mesaje
2805 vizite
addis si urocultura
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....1.025, eritricite 5, glucoza negativ, leucocite 75, nitriti pozitiv, ph 5.5, proteina urme fine, ....sediment hematii -rare, proaspete, sediment leucocite frecvente, izolate si grupate, hematologie .... iar la addis au iesit leucocite 9850, hematii 5910, iar urocultura ....

1 mesaje
1080 vizite
secretie col uterin-examen microscopic colorat
Ultimul răspuns: 05-07-2013, ora 21:44, postat de Teodora M.

celule epiteliale-frecvente reactie inflamatorie-discreta leucocite-rare polimorfonucleare hematii-absente bacili gram pozitiv(flora doderlein)-frecventi levuri-frecvente cu inmuguriri si pseudohife trichomonas ....

0 mesaje
512 vizite
analize medicale
Postat la data: 14-02-2011, ora 11:24

....cineva ma poate ajuta: nitrati - pozitiv densitate - 1014 normal 1015-1025 ph - ....

1 mesaje
1490 vizite
interpretare analize copil 3 ani si 6 luni va rog
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....iesit in afara int de referinta)leucocite 11300; limfocite4.09; vsh la 1 ....usor tulbure, albumina 10mg/dl, nitriti pozitiv+, leucocite 8, saruri prezenti fosfati amorfi, ....

1 mesaje
25 vizite
pneumopatie acuta dreapta
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....fost urmatoarele: 1. hemoglobina 11, 9 2.leucocite 12, 2 3.neutrofile 71, 5% 4.limfocite 21, ....18 8.fibrinogen 704 9. proteina c reactiva- pozitiv intrebarea mea ar fi : ....

120 mesaje
909 vizite
interpretare examen microscopic secretie vaginala
Ultimul răspuns: 13-11-2015, ora 14:19, postat de miraceti

....rotunde:absente 3.celule cu aspect de "clue cell"-absente 4.leucocite-relativ frecvente 5.hematii-rare 6.levuri -absente 7.bacili gram pozitiv, polimorfi-prezenti 8.coci gram pozitiv, asezati unghiular si in polisade-frecvente 9.coci ....

3 mesaje
2034 vizite
Urgent ! VA ROG VREAU UN RASPUNS!!!!!!!!!!!!
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....iesit in afara int de referinta)leucocite 11300; limfocite4.09; vsh la 1 ....usor tulbure, albumina 10mg/dl, nitriti pozitiv+, leucocite 8, saruri prezenti fosfati amorfi, ....

1 mesaje
1244 vizite
Analize ale sangelui
Ultimul răspuns: 20-07-2013, ora 21:32, postat de Casa drhouse

....55 de ani si fumator. wbc-nr. leucocite - 11.08/mm3 sideremie - 168 glicemie 129 colesterol ....depistare helicobacter pylori a iesit pozitiv. va multumesc anticipat.

0 mesaje
2578 vizite
INTERPRETARE ANALIZE PT SARCINA
Postat la data: 21-11-2009, ora 00:38

....urmatoarele rezultate: urocultura: rezultat : leucocite 0/mm cub bacterioscopie - negativa ....33.3, latimea distributiei eritrocitelor 13.8, leucocite 7.3, neutrofile 46.0, eozinofile 2.3, ....toxoplasma gondii- ig g : pozitiv titru 1/4 serologie : r.p.r ....celule epiteliale plate : rare, leucocite rare, eritrocite rare, mucus relativ ....

0 mesaje
1341 vizite
Analize sange + urina
Postat la data: 29-03-2012, ora 23:36

....sunt baiat, am 21 de ani. leucocite: 8.67 lym: 45 mid: 3 gran: 50 eozinofile: 2 vem: ....29 tgp: 25 antigen hbs(test rapid): slab pozitiv (m-am dus si l-am refacut ....biliari, corpi cetonici, epitelii, hematii, leucocite = negative. ps:ar trebui sa imi ....

1 mesaje
2431 vizite
interpretare analize va rog
Ultimul răspuns: 02-12-2009, ora 14:46, postat de Casa drhouse

....cu aspect de "clue cell"-relativ frecvente -leucocite-rare -hematii-absente -trichomonas vaginalis-absent -levuri-absente -flora microbiana-bacili gram pozitiv, polimorfi(probabil doderlein)-absenti -cocobacili gram la ....si incurbati-relativi frecventi -coci gram pozitiv rotunzi si alungiti, izolati si ....

0 mesaje
1442 vizite
ANALIZE FACUTE INAINTEA SARCINII
Postat la data: 20-11-2009, ora 23:53

....am urmatoarele rezultate: urocultura: rezultat : leucocite 0/mm cub bacterioscopie - negativa ....33.3, latimea distributiei eritrocitelor 13.8, leucocite 7.3, neutrofile 46.0, eozinofile 2.3, ....toxoplasma gondii- ig g : pozitiv titru 1/4 serologie : r.p.r : ....celule epiteliale plate : rare, leucocite rare, eritrocite rare, mucus relativ ....

5 mesaje
3650 vizite
ANALIZE DUPA INFECTIA URINARA, PENTRU SARCINA
Ultimul răspuns: 27-11-2009, ora 20:23, postat de simonacuvuliuc

....urmatoarele rezultate: urocultura: rezultat : leucocite 0/mm cub bacterioscopie - negativa ....33.3, latimea distributiei eritrocitelor 13.8, leucocite 7.3, neutrofile 46.0, eozinofile 2.3, ....toxoplasma gondii- ig g : pozitiv titru 1/4 serologie : r.p.r ....celule epiteliale plate : rare, leucocite rare, eritrocite rare, mucus relativ ....

0 mesaje
589 vizite
descifrarea rezultatelor analizei bacteriologice
Postat la data: 18-07-2011, ora 11:22

....(proba cu 2 pahare) proba nr 1 leucocite - 2-4 conglomeraţii 28 eritrocite - ....- lipsesc laboratorul bacteriologic morfologia biomaterialului rrecoltat din uretră leucocite - 35-40 epiteliu - 12-15 efect otopatic ....

0 mesaje
1270 vizite
gardenerella?
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....cam asa : epitelii foarte frecvente, leucocite relativ frecvente, flora gradul 3 ....

1 mesaje
1668 vizite
interpretare analize
Ultimul răspuns: 31-10-2012, ora 15:23, postat de tudor paul

....sediment urinar cu relativ fregvente leucocite si la anti h pylori ....

2 mesaje
4357 vizite
interpretare Examen bacteriologic secretie vaginală
Ultimul răspuns: 04-12-2010, ora 06:48, postat de hermione71

....intermediare numeroase izolate şi în placarde leucocite polimorfonucleare rare floră microbiană moderată floră microbiană ....coci gram pozitiv cocobacili gram pozitiv diplococi absenti candida numeroase filamente miceliene şi ....

2 mesaje
1664 vizite
Examen citomorfologic dupa Romanovski-Ghimza
Ultimul răspuns: 26-07-2012, ora 09:05, postat de Andrei278

....medical, si am primit urmatoarele rezultate: uretra: leucocite: 0-3 limfocite: - macrofagi: + flora: coci;diplococi;bastonase mucozitati: - fibrina: ....polimerazice in lant: clamidia trachomonatis: negativ; ureaplasma urealyticum:pozitiv mycoplasma hominis:negativ mycoplasma genitalium:- herpes virus: - cytomegalovirus: - neisserie ....

0 mesaje
1047 vizite
nitritiin urina
Postat la data: 31-05-2010, ora 15:55

....cand eram putin racita. numar leucocite 10.77 mii/ul, limfocite 4.32 mii/ul ....antibioticele inafara de doxiciclina nitriti pozitiv si hematii 25/ul. daca imi ....

1 mesaje
3818 vizite
Interpretare analize
Ultimul răspuns: 02-09-2014, ora 21:58, postat de clara_p

....si optim era 100. hematologie: numar leucocite: 10.71 mii/ul ( in mod ....pylori din materii fecale : pozitiv ( in mod normal negativ) urina ....in mod normal negativ) urina sediment: leucocite: 5-15 /hpf ( in mod ....

0 mesaje
783 vizite
interpretare analize medicale
Postat la data: 05-04-2011, ora 16:30

....insarcinata in 3 luni hemoleucograma completa nr. leucocite 14 limfocite 20.4 mxd 18.2 neutrofile 61.4 limfocite 2.8 mxd ....negativ densitate 1.020 eritrocite - negativ glucoza - normal leucocite - negativ nitriti - negativ ph 6 proteine ....are tot 01 si rh pozitiv nu trebuia sa imi dea si ....

0 mesaje
928 vizite
interpretare secretie vaginala un doctor va rog frumos
Postat la data: 19-01-2011, ora 15:45

....parabazale absente epitelii bazale absente alte celule absente leucocite rare hematii absente trichomonas absent germeni lactobacili si ....

0 mesaje
1055 vizite
interpretare analize medicale-gravida 17 saptamani
Postat la data: 27-04-2010, ora 20:39

....speriata de nr. mare de leucocite.medicul de fam. cand le-a citit ....vem-93.4fl, hem-32.4pg, rdw-cv-13.0%, nr.trombocite377000.0/ul, vtm-8.00fl, nr.leucocite-15860.0/ul, neutrofile-75.2%, eozininofile-1.5%, bazofile-0.2%, limfocite-17.2%, monocite-5.9%, ....plasmocite-absent, nr.neutrofile-11940.0, nr.eozinofile-230.0, bazofile-30.0, limfocite-2730.0, monocite-930.0rh-pozitiv, glucoza-79.80mg/dl, gpt(alat)-11.00u/i, creatinina-0.52mg/dl, calciu total-9.30mg/dl, ....

0 mesaje
1241 vizite
interpretare analize
Postat la data: 28-11-2011, ora 19:19

....mi-au iesit urmatoarele rez: hemoglobina 13, 6 leucocite 5, 54, hematii 4, 70, ....vsh 3 mm proteina reactiva pozitiv aslo pozitiv... tin sa mentionez ca acum 4-5 ....

6 mesaje
7355 vizite
Interpretarea analizelor
Ultimul răspuns: 15-09-2014, ora 15:24, postat de z1z1z1z1

....* - ser - 65 mg/dl; leucocite - pozitiv leu/ul [500] cu stima, sorin luca ....

2 mesaje
3095 vizite
Rezultate secretie vaginala
Ultimul răspuns: 24-01-2015, ora 08:14, postat de Andregh15

....au rezulatat - etiletii: relativ frecvente - leucocite: relativ frecvente - flora: relativ frecventa ....

0 mesaje
632 vizite
rog interpretare analize medicale
Postat la data: 19-03-2010, ora 13:16

.... dna-8, 9 hemoglobina-12, 3 hematocrit-40 nr.leucocite-10, 10 vsh-26-51 glucoza-94 creatinina0, 81 ....

0 mesaje
4015 vizite
E posibil sa am probleme cu sarcina?
Postat la data: 12-11-2012, ora 22:34

....repetat testul si a iesit pozitiv. ultima zi a ciclului menstrual ....si mi-a iesit urmatoarele rezultate: leucocite 15-20, oxalati ca -rar, frecvente ....

1 mesaje
1499 vizite
Pielonefrita acuta
Ultimul răspuns: 22-08-2013, ora 17:27, postat de bia1

....- 1018 - ph - 6.5 - leucocite. - 500 /µl nitriti. - pozitiv ....- frecvente hematii pline, frecvente leucocite, prezenta flora bacteriana, frecvente celule ....

2 mesaje
21 vizite
va rog ajutati-ma
Ultimul răspuns: 14-07-2009, ora 15:23, postat de alessia03

....fiind 200-500) -hematocrit 34.80 ( n 35-44) -leucocite 7.3 (n 4-10) -hemoglobina 11.60 (n ....ascaris lumbricoides sumar urina nitriti - pozitiv (urina nu a fost recoltata ....- neg -hematii - neg -proteine - neg -leucocite - neg -glucoza - neg -densitate - ....

265 subiecte 12 3 4 5 6 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK