Rezultat Analize

3857 subiecte 1 23 ..... 77 78 Înainte ›
11 mesaje
11306 vizite
Rezultat analize - profil Torch
Ultimul răspuns: 20-06-2012, ora 17:45, postat de rodica1980

....si pe mine cu interpretarea rezultatelor pt. urmatoarele analize: -toxoplasma: anti toxo - igg(cantitativ) - ....sunt in ceata cu aceste analize. nu inteleg nimic din ele. ....

2 mesaje
1117 vizite
Rezultat analize secretie vaginala
Ultimul răspuns: 22-06-2010, ora 23:57, postat de Ele27

.... am primit urmatorul rezultat la analizele secretiei vaginale: polimorfonucleare relativ frecvente celule ....

1 mesaje
1918 vizite
Va rog ajutati-ma!Rezultat Analize Medicale
Ultimul răspuns: 01-05-2012, ora 11:53, postat de RaulDuke

....este suspect de ciroza hepatica rezultatele acelor analize fiind urmatoarele: hematologie imunologie biochimie .... mpv 7.5 pct 0.07 aceste analize au iesit modificate. ct torace, ....cu substata de contrast iv rezultate: multipli noduli si micronoduli pulmonari ....

0 mesaje
1229 vizite
rezultat analize urina la gravida
Postat la data: 20-02-2010, ora 10:01

....saptamana 15. la ultimul buletin e analize de urina mi s-au parut ....ajung la medicul ginecolog) a rezultatelor (mai ales ph-ul si sedimentul ....

1 mesaje
1102 vizite
rezultat analize secretie vaginala
Ultimul răspuns: 10-04-2011, ora 16:06, postat de claudiadeak

....fibromatos; doctora mi-a spus ca analizele astea sunt bune, doar ca ....

2 mesaje
1757 vizite
Rezultat analize citomegalovirus si rubeola
Ultimul răspuns: 05-07-2012, ora 11:59, postat de ilinca80

....si as dori interpretarea urmatoarelor rezultate: citomegalovirus - anticorpi igg 459 u/ ....o infectie in momentul efectuarii analizelor. in cazul meu, atit la citomegalovirus ....

0 mesaje
1279 vizite
Analize -rezultat secretie vaginala
Postat la data: 18-06-2012, ora 14:21

....de catre medicul ginecolog (astept rezultatul testului papanicolau, avand un polip ....

2 mesaje
257 vizite
Rezultat analize: hiper calciurie
Ultimul răspuns: 05-10-2015, ora 21:20, postat de Dr. Baciu Damian

....ca il doare burtica.facand ui analizele mi s a spus ca ....

0 mesaje
1199 vizite
Rezultat analize ptr imunizare de alergii
Postat la data: 12-05-2010, ora 17:16

....dar si un set de analize pe care trebuia sa-l fac.am ....

2 mesaje
6407 vizite
Rezultat analize-insarcinata in 25 saptamani
Ultimul răspuns: 22-08-2009, ora 10:03, postat de lara_marik

....24 de saptamani au refacut analizele medicale, care nu au iesit ....normocroma.leucocitoza cu neutrofilie. in urma primirii rezultatului am mers la mediciul meu ....

0 mesaje
1032 vizite
Rezultat analize medicale (nu pot sa ma ingras)
Postat la data: 26-09-2009, ora 13:17

....mi-am facut acum 2 zile analizele medicale sa vad daca e ....cate vad au iesit bine analizele. chiar ma mir ca am ....

1 mesaje
4712 vizite
Rezultat analize medicale la fetita de 2 ani
Ultimul răspuns: 05-10-2014, ora 17:42, postat de stefanion

buna dimineata. am rezultatul analizelor fetitei mele de 2 ani ....as vrea sa stiu semnificatia rezultatelor si eventual concluziile pe care ....am sa va dau doar rezultatele care nu apar in valori ....luam urina asa cum trebuie) analizele (o parte din ele - ....brate. urmeaza sa ii facem analizele pentru alergeni (fx5 si ige ....

0 mesaje
904 vizite
Rezultat analize sange: anemie, hepatita?
Postat la data: 23-10-2013, ora 21:26

....sa ma ajutati cu interpretarea analizelor de mai jos si cu ....si cearcane destul de pronuntate. hct: rezultat 36.3%; valori normale femei: 37-42% mchc: ....pg; valori normale: 32-36 pg gpt/alat: rezultat 37.6 u/l; valori normale: 0-31 ....

0 mesaje
553 vizite
Rog interpretare rezultat analize secretie vaginala
Postat la data: 14-04-2011, ora 17:05

....cu rugamintea de a-mi interpreta rezultatul analizei la secretia vaginala. diagnosticul este: ....pana atunci sa am interpretarea analizei si sa incep tratamentul. ....

1 mesaje
2432 vizite
rezultat la analize rele:monocite trombocite si scaun
Ultimul răspuns: 13-05-2010, ora 13:16, postat de danyella79

....am facut un set de analize sunt cateva ce imi dau ....sa-mi fac griji sau nu. analizele arata cam asa: rezultat /u m valori biologice de ....(rdw) 10.80% 11-16% trombocit (pct) 0.134% 0.15-0.45% analize de urina sediment: celule epiteliale ....

1 mesaje
2028 vizite
Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?
Ultimul răspuns: 21-04-2013, ora 14:34, postat de Dr.Brummer

....clinica particulara pentru a face analizele necesare depistarii unei infectii la ....celule endocervicale : prezente ; rezultat : negativ pentru leziuni intraepiteliale ....un medic ginecolog cu aceste rezultate pentru a-mi da un tratament. ....

4 mesaje
32 vizite
interpretare rezultat analize in urma unei donari de sange
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....adica am frica de injectii!!!ei analizele i-au iesit bune, relatie de ....o sapt.poate fi o eroare rezultatul!? mentionez ca acum doi ani in ....

11 mesaje
6049 vizite
zeci de analize--investigatii medicale fara rezultat.rog un sfat!..
Ultimul răspuns: 14-06-2013, ora 10:20, postat de bia1

....investigatii medicale (ecografii, teste papa-nicolau, analize secretii vaginale, analize urina) mi-au prescris diferite tratamente ....cont propriu am facut unele analize in ro. povestea actuala a inceput ....pot spune ca a dat rezultate. analizele de depistare a reumatismului ....

6 mesaje
116 vizite
Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
Ultimul răspuns: 24-12-2010, ora 00:45, postat de roxycutza21

....sa fac un set de analize de sange. de la bun ....inceput si fara sa vada rezultatele analizelor mi-a spus ca recomandarea lui ....nicidecum dureri sau alte probleme. rezultatele analizelor de sange au fost ....

0 mesaje
1094 vizite
Rezultat analize examen microscopic pe frotiu si examen secretie uretrala
Postat la data: 04-07-2012, ora 20:19

....si jumatate, am facut aceste analize pentru ca aveam anumite jene .... as dori sa stiu daca analizele pe care le-am facut mai ....

1 mesaje
1525 vizite
rezultat analiza torch interpretare.? rezultat bun sau rau ?astept raspuns
Ultimul răspuns: 20-12-2011, ora 22:55, postat de dr Costin G Adrian

....torch. doresc sa stiu cum sunt rezultatele, daca sunt bune ? rezultatele analizelor au fost urmatoarele: citomegalovirus anticorpi igg ....374.4 u/ml virus rubeola anticorpi igg rezultat 271.6 ui/ml toxoplasmoza gondii -anticorpi igg ....

2 mesaje
2566 vizite
Interpretare analize sange(analize periodice serviciu)
Ultimul răspuns: 14-04-2010, ora 08:31, postat de miv

....dori o parere avizata asupra rezultatelor/valorilor rezultate din analiza sangelui...eu am inteles ....

1 mesaje
1081 vizite
Rezultat Fsh
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....sex m. am facut niste analize printre care si fsh (1, ....

57 mesaje
12212 vizite
rezultat imunohistochimic
Ultimul răspuns: 25-11-2013, ora 12:59, postat de RaulDuke

in urma unei analize de laborator am primit urmatoarele ....aflu acum, dupa opratie????????????cu acest rezultat... va multumesc anticipat.

0 mesaje
1252 vizite
Rezultat analiza
Postat la data: 14-08-2012, ora 16:48

....seara, am facut aceste 2 analize( hiv + vdrl), la 23-24 ....as dori sa aflu daca rezultatul negativ la ambele analize, are vreo relevanta...sau mai trebuie ....

1 mesaje
3351 vizite
rezultat colposcopie
Ultimul răspuns: 24-06-2014, ora 18:34, postat de Clinica Marie Stopes

am urmatorul rezultat la colposcopie: fp:col cu mica ....o leziune cauzata de hpv, rezultatul pap fiind lsil, cin 1. ....si dupa 6 luni repetare analize. credeti ca sunt sanse sa ....

1 mesaje
225 vizite
rezultat urocultura
Ultimul răspuns: 26-09-2014, ora 11:39, postat de lorybianis

....de curand i.am facut niste analize la cerinta docturului, printre care ....

1 mesaje
1860 vizite
REZULTAT HEMOLEUCOGRAMA
Ultimul răspuns: 29-03-2009, ora 12:26, postat de jb

....si 8 luni, i-am facut analize si am descoperit ca are ....mers din nou sa repet analizele si am descoperit ca tot ....(5-10) ??????gr% = 32.5 (40-75) ultimele 3 analize au iesit prost si va ....urinara, doar oxiuri, pot fi analizele proaste din cauza oxiurilor?

7 mesaje
3946 vizite
Rezultat Papanicolau
Ultimul răspuns: 01-02-2011, ora 17:00, postat de luysa_lys

....daca imi puteti interpreta un rezultat al analizei papanicolau. in buletinul citologic este ....

3 mesaje
3053 vizite
rezultat analiza TSH si TPO???
Ultimul răspuns: 02-12-2010, ora 11:09, postat de popanamaria

....si va rog sa-mi explicati rezultatul unor analize.mi-a iesit tsh-ul 0, 04 uul/ml ....ul/ml.mentionez ca in urma acestor rezultate, am fost diagnosticata cu hipotiroidie ....

2 mesaje
1753 vizite
Rezultat secretie
Ultimul răspuns: 15-08-2012, ora 18:22, postat de dayanag

....sa imi interpretati rezultaul la analize. frotiu gram: frecvente celule epiteliale, rare ....

0 mesaje
252 vizite
rezultat ecograf
Postat la data: 28-12-2015, ora 11:55

....aderenţe perihepatice. ce înseamnă acest rezultat? menţionez ca pacienta a luat ....

0 mesaje
2814 vizite
rezultat ecografie
Postat la data: 28-01-2015, ora 16:32

....urma ecografiei am primit următorul rezultat: adenopatie axilară, ovalară, hipoecogenă, cu ....a ieşit normală, fără modificări. analizele pentru infecţie respectiv hemoleucograma şi ....

0 mesaje
479 vizite
rezultat :pozitiv
Postat la data: 18-03-2010, ora 15:51

....meu..pozitiv. el a continuat cu analizele, are hepatita b cronica. ne ....in tara sa continuam cu analize ca aici nu e bine. ....

2 mesaje
785 vizite
interpretare rezultat
Ultimul răspuns: 03-06-2011, ora 19:43, postat de cristina:)

....sa fac un set de analize si anume:tsh, fsh, lh, estradiol, ....

7 mesaje
1841 vizite
Rezultat Papanicolau
Ultimul răspuns: 12-10-2011, ora 11:02, postat de ibi33

....facut testul papanicolau avand urmatorul rezultat: inflamatie discreta cocobacili. negativ pentru ....luna )si mi-au iesit urmatoarele rezultate: - frotiu satisfacator, reactiv inflamator cu ....foarte ingrijorata. va rog sa-mi explicati rezultatul analizelor. va multumesc.

0 mesaje
1300 vizite
Rezultat colposcopie
Postat la data: 14-08-2013, ora 21:51

.... am facut un test papanicolau rezultatul fiind urmatorul:: frotiu conventional satisfacator ....endocol. am facut o colposcopie iar rezultatul este urmatorul : fp : ....mai fac o serie de analize, as vrea un raspuns pt ....

7 mesaje
2036 vizite
explicatie rezultat
Ultimul răspuns: 01-09-2013, ora 11:04, postat de RaulDuke

....tumoare cam mare si a rezultat carcinom slab diferentiat in urma ....biopsiei. am mai facut niste analize suplimentare si am primit rezultatul ....(histogeneza parenchimatoasa vs uroteliala pelvi-caliceala) rezultate: bloc c.13495; bloc c.13496 - ....

0 mesaje
6780 vizite
Interpretare rezultat RMN
Postat la data: 26-06-2015, ora 13:56

....iar acum a dorit repetarea analizelor.va rog sa ma ajutati cu ....

2 mesaje
19465 vizite
rezultat bitest
Ultimul răspuns: 27-03-2014, ora 19:52, postat de carmen puiu

....trecuta am facut analiza bitest. rezultatul este urmatorul: mom nt=1, 12, beta ....gestationala si valorile masurate ale analizelor din bitest este de 1:81 ....gestationala, translucenta nucala si valorile analizei din bitest este de 1:273 ....

1 mesaje
2547 vizite
Rezultat PAP -un medic va rog!
Ultimul răspuns: 04-03-2014, ora 11:44, postat de dr erna stoian

....tratament! inainte de a-mi face analizele pentru a depista stafilococul doctorita ....

1 mesaje
1752 vizite
REZULTAT BIOPSIE D2
Ultimul răspuns: 25-11-2010, ora 14:38, postat de ardeleandan24

....antru normalhp normal bulb d2 normale.rezultatul biopsiei duoden este.microscopie:am examinat 2 ....ar fi ca ce inseamna rezultatele din biopsia duodenala adica ulceratii ....la spital medicala 3, toate analizele de sange bune, echo bun, ....am energia necesara.imi puteti explica rezultatul biopsiei, si ca omeranul nu ....

3 mesaje
4582 vizite
Interpretare rezultat analiza PSA
Ultimul răspuns: 24-09-2013, ora 08:34, postat de dr i.f.

....cu o interpretare a unei analize pt. tatal meu - analize ....

0 mesaje
2345 vizite
ajutor-rezultat analiza
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....mi-am facut un set de analize iar la sumarul de urina ....sa-mi spuneti ce inseamna acest rezultat. va multumesc anticipat

0 mesaje
825 vizite
rezultat analiza patologica
Postat la data: 16-11-2009, ora 19:03

....cu o explicatie la urmatorul rezultat de la o pierdere de ....s-a spus ca din aceste analize o sa aflu daca pierderea ....

0 mesaje
690 vizite
rezultat examen R M N CEREBRAL
Postat la data: 19-10-2010, ora 20:42

....mai putea merge si ce analize sa mai fac

0 mesaje
4928 vizite
Hepatita B-rezultat viremie
Postat la data: 28-03-2015, ora 13:25

....va rog sa interpretati raspunsul analizei adn virus hepatic b (adn ....=adn hbv (copii/ml) ce inseamna acest rezultat ? va multumesc frumos.

70 mesaje
400 vizite
rezultat histopatologic si imunohistochimic
Ultimul răspuns: 30-01-2013, ora 10:28, postat de bosniaku05

....unei biopsii a primit urmatorul rezultat histopatologic si imunohistochimic: hp- fragment biopsic ....poate cineva sa interpreteze aceste analize!

1 mesaje
1745 vizite
Interpretare rezultat Papanicolau
Ultimul răspuns: 19-05-2012, ora 21:24, postat de anatudor

....babes papanicolau am primit urmatorul rezultat: 'frecvente celule pavimentoase superficiale si celule ....m-ati putea ajuta cu interpretarea rezultatelor sa fiu mai linistita, v-as ....

0 mesaje
1324 vizite
rezultat progesteron si prolactina
Postat la data: 14-05-2011, ora 10:57

printre analizele facute inainte de sarcina, am ....sa ma ajutati spanadu-mi daca rezultatele sunt ok. multumesc. test rezultat interval de referinta metoda prolactina ....

3857 subiecte 1 23 ..... 77 78 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK