Valori Analize Medicale

208 subiecte 1 2 3 45 Înainte ›
0 mesaje
1459 vizite
hematologie
Postat la data: 14-06-2009, ora 10:44

am facut analize medicale si mi-a iesit la hematologie ....

6 mesaje
1344 vizite
Ameteala, oboseala, nervozitate excesiva!
Ultimul răspuns: 19-09-2011, ora 18:58, postat de bulugiu22

....cateva zile am facut niste analize medicale, rezultatele fiind in mare parte ....a stiut sa-mi explice acele valori, poate puteti dumneavoastra! acele valori sunt: -(mch) hemoglobina eritrocitara medie 29.7pg(valorile ....

0 mesaje
15 vizite
poate fi o poliglobulie?
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....ziua! in urma unor analize medicale au fost constatate urmatoarele valori: - ....- 50, 0) h restul analizelor fiind in valori normale, - la data de ....- 50, 0) h restul analizelor fiind in valori normale, - la data de ....- 54, 0) restul analizelor fiind de asemenea in valori ....

0 mesaje
1238 vizite
HEMOLEUCOGRAMA
Postat la data: 22-12-2010, ora 20:10

in urma analizelor medicale am gasit urmatoarele valori peste normal: mid% 8.70 limitele fiind ....-0) pdws 39.50 % limite (0-0) celelalte valori sunt in limitele nomale. as ....

0 mesaje
2383 vizite
Interpretarea analizelor hormonale
Postat la data: 14-03-2010, ora 11:54

ce probleme medicale rezultă din următoarelor analize efectuate? menţionez că analizele au fost efectuate în ziua ....că am 34 ani. um valori de referinţă cortizol 516, 8 nmol/l ....

1 mesaje
1577 vizite
proces inflamator ganglioni superficiali (gat, submandibulari, etc)
Ultimul răspuns: 03-11-2012, ora 18:32, postat de fvaleriu

....submandibulari, etc) are raspuns in analizele medicale vsh si hemograma, in sensul ....fie mariti cu aceste 2 analize in valori normale multumesc

2 mesaje
81 vizite
creatinina serica mare
Ultimul răspuns: 02-02-2010, ora 14:47, postat de frentonidacian

....am facut un set de analize medicale. mentionez ca am nefrectomie si ....ingrijoreaza creatinina serica 1, 29mg/dl (valori normale 0, 64-1, 15). e ....

3 mesaje
1249 vizite
TSH
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....s-a dat de efectuat niste analize medicale. am observat ca valoarea prolactinei ....ff mult marit...eu avand 7.74 (valori 0.4-4). intrebarea mea este in ....

0 mesaje
1413 vizite
TSH SI PROLACTINA
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....s-a dat de efectuat niste analize medicale. am observat ca valoarea prolactinei ....ff mult marit...eu avand 7.74 (valori 0.4-4). intrebarea mea este in ....

49 mesaje
279 vizite
Fractura bimaleolara operata
Ultimul răspuns: 18-08-2014, ora 15:17, postat de Dr. Marius Uscatu

....ale fracturii am facut niste analize medicale. valorile vsh-ului si fibrinogenul sunt foarte ....560mg. ma intereseaza daca aceste valori crescute pot avea legatura cu ....

5 mesaje
53 vizite
eozinofile crescute
Ultimul răspuns: 06-06-2012, ora 15:12, postat de Diana Canu

....a facut un set de analize medicale de unde au reiesit urmatoarele: ....parametru a fost in afara valorilor normale: %eos = 5.6; la ....afectiuni sunt semnalate de aceste valori.

1 mesaje
1249 vizite
Rog interpretare
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....ziua, am primit rezultatul unor analize medicale si singurele valori in afara limitelor normale au ....

3 mesaje
52 vizite
Cum se interpreteaza analizele ?
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....mama mea a facut niste analize medicale in italia si in urma ....suspecta de leucemie. de asemenea analizele au fost repetate inca de ....fisa de analize reprezinta anumite valori ale sangelui si nu stiu ....

1 mesaje
2459 vizite
interpretare analiza
Ultimul răspuns: 02-01-2012, ora 23:45, postat de uca27

....am facut un set de analize medicale pe care a-si dori sa ....mi le interpretati: buletin de analize medicale nr 3043011 data recoltarii, efectuarii: 2011-12-22 ....data si ora tiparirii: 2011.12.23 19:56:22 analize acreditate renar se interzice reproducerea buletinului ....alpha 1 alpha 2 beta gamma valori obtinute 2.00 66.7 1.8 8.1 ....

0 mesaje
4013 vizite
Nivel monocite crescut
Postat la data: 16-10-2014, ora 20:36

am facut analizele medicale, iar procentul monocitelor a iesit ....o saptamana de a-mi recolta analizele m-a intepat o albina si ....

0 mesaje
3928 vizite
trombocite marite
Postat la data: 11-10-2011, ora 15:04

la ultimile trei analize medicale mi-au iesit valori crescute ale trombocitelor, in jurul ....de 10-11%, colesterol in jurul valorii 300mg/dl. in rest valorile se incadreaza in limite, adica ....

4 mesaje
11300 vizite
Fibrinogen mare 471
Ultimul răspuns: 28-07-2009, ora 10:33, postat de lara_marik

....in 11 saptamani. am efectuat analizele medicale la sange si urina. analizele ....fatul este afectat de aceste valori mari. astept raspuns urgent ! :) ....

2 mesaje
1103 vizite
Ficat? Inima?
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....si 95 kg. in urma analizelor medicale am inregistrat 2 valori mari: trigliceride 319 tgp 92 de asemenea ta ....a fost imediat dupa prelevarea analizelor: 160/100 voi consulta un medic pentru ....

0 mesaje
814 vizite
despre COLESTEROL
Postat la data: 17-10-2009, ora 22:41

....meu, care mi-a iesit la analize este cu mult peste valorile ....inceput de luna mi-am efectuat analizele medicale, lunar, regulat si de fiecare ....lactate slabe si fructe, aceste valori n-au ajuns in parametrii normali. ....

0 mesaje
978 vizite
despre COLESTEROL
Postat la data: 19-10-2009, ora 19:26

....meu, care mi-a iesit la analize este cu mult peste valorile ....inceput de luna mi-am efectuat analizele medicale, lunar, regulat si de fiecare ....lactate slabe si fructe, aceste valori n-au ajuns in parametrii normali. ....

1 mesaje
4425 vizite
Colesterol marit
Ultimul răspuns: 19-05-2014, ora 23:58, postat de dr Petre Muresan

....seara!am primit recent rezultatele analizelor medicale si mi-au iesit urmatoarele valori ....iar inainte sa imi fac analizele nu am putut sa ma ....

2 mesaje
16 vizite
nu stiu care este cauza
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....luna iulie am facut analize medicale generalela sange, urina si m. ....analiza pentru fier, acesta are valori normale de 75. in a -2-a ....sanghe si mi-au iesit urmatoarele valori: hematocrit=38.2 -mcv=76.2 -rdw=103 hemoglobina=11.10 -mch=22.3 -mchc=29, 2 trombocite=202 leucocite=9.7 -lymf=4.6 -lymf%=48 -mid=1.1 -mid%=10.8 -gran=4 -gran%=41.2 as dori sa imi raspundeti, ....

1 mesaje
3911 vizite
TGP trigliceride lipide
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....sunt barbat si la efectuarea analizelor medicale gratuite si mi s-a gasit ....cerut sa efectuez si alte analize, mai amanuntite. astfel am obtinut ....

1 mesaje
1989 vizite
Analiza sarcina!
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....mult si tocmai mi-am facut analizele medicale si am cateva nelamuriri, daca ....epiteliale plate acestea sunt singurele valori hasurate, in rest celelalte sunt ....

2 mesaje
353 vizite
leucemie
Ultimul răspuns: 12-01-2016, ora 10:55, postat de Vavazela

....niste dureri de coloana.am efectuat analize medicale o data la 2 saptamani ....6 neutrofile nesegmentate: 0, 27 ( valori normale 0, 2) neutrofile segmentate 4, ....

1 mesaje
2079 vizite
limfocite
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....mea are 3 ani. la analizele medicale efectuate valoarea limfocit este de ....56.7%. pe buletinul de analize valorile de referinta sunt 30-55. ce ....

2 mesaje
8754 vizite
Daca ai TGP si TGO marite ai hepatita?!
Ultimul răspuns: 16-07-2014, ora 13:13, postat de diana13moldovan

....niste raspunsuri. mi-am facut de curand analizele medicale shi am valori marite la tgp -108, 90 ....acestea mai sunt in afara valorilor vsh-ul care este 14 ( ....de familie sa vada aceste analize dar pana atunci as dori ....

1 mesaje
1099 vizite
oscilatii foarte mari ale transaminazelor
Ultimul răspuns: 05-10-2009, ora 17:30, postat de scarface

....am facut de 5 ori analizele pentru depistarea afectiunilor ficatului si ....a dat rezultate. ultimele mele analize sunt urmatoarele: hematologie 1. vsh...36mm(1-12mm) 2.fibrinogenemie...392 mg/dl(180-450 mg/dl) 3. ....directa...0, 22 mg/dl(0, 01-1, 3 mg/dl) analizele medicale sunt din data de 02.10.2009. ....as putea combate marirea acestor valori? multumesc anticipat.

12 mesaje
62 vizite
diaree frecventa
Ultimul răspuns: 16-08-2011, ora 07:05, postat de Mr. Nick

....prieteneul meu si-a facut analize medicale iar unele rezulate au iesit ....necorespunzator (mai mare) fata de valorile normale, si anume: leucocite 3.9 neutrofile 73.0 limfocite 17.9 ....3.4 va continua sa faca unele analize mai amanuntite, insa pana atunci ....

5 mesaje
5298 vizite
purtator de AgHBs sau hepatita cronica?
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....aghbs pozitiv in urma unor analize medicale facute de rutina.de atunci de ....efectuate nu au aratat niciodata valori ale transaminazelor mai mari decat ....

3 mesaje
4270 vizite
Analiza la sange gresita?
Ultimul răspuns: 17-10-2014, ora 09:35, postat de dr i.f.

....seara. am efectuat un rand de analize in ziua a 3 de ....deci fara sa am cunostinte medicale, am observat ca ma incadrez ....: este eronat rezultatul acestei analize sau analiza este corecta, dar ....

2 mesaje
6511 vizite
Durere deget mana.
Ultimul răspuns: 08-08-2010, ora 02:29, postat de MariusBT

....as dori o interpretara a analizelor medicale in urmatoare situatie: in urma ....gat ( nu am facut analize) si mi s-a prescris 14 ....doua saptamani am facut si analizele cu urmatoarele valori: exudat faringian - negativ, aslo ....

5 mesaje
728 vizite
Fosfataza alcalina marita
Ultimul răspuns: 08-08-2015, ora 21:01, postat de Dr. Baciu Damian

....la efectuarea unui set de analize medicale, i-au iesit urmatoarele valori modificate: fosfataza alcalina = 613, ....giardia este notata in rezultatul analizelor numai atunci cand depaseste o ....

2 mesaje
2617 vizite
Ganglioni inflamati la nivelul gatului...si claviculei va rog ajutor!
Ultimul răspuns: 15-03-2015, ora 11:37, postat de cristys

....pulmonar si la gat si analize medicale. la ct pulmonar nu s-a ....raceala, nimic mai mult. iaar analizele medicale care le-am facut sunt ....1h - 4 hemoleucograma: leucocite: 13.3 mii/um valori normale aici dau 3.6-9.6 eu ....

0 mesaje
902 vizite
Rezultate hemograma si urina
Postat la data: 13-05-2010, ora 21:39

....ziua am primit rezultatele ultimelor analize medicale si am sa enumar pe ....pentru acesti termeni si semnificatia valorilor care nu se incadreaza in ....

0 mesaje
9 vizite
Presiune zona rinichilor
Postat la data: 04-10-2011, ora 22:35

....cand ma trezesc. am facut analize la sange si urina si ....care au fost in afara valorilor sunt: plt - 120; pct ....multumesc, astept sfaturi si eventuale analize medicale suplimentare.

2 mesaje
4142 vizite
nefrita cronica bilaterala
Ultimul răspuns: 22-02-2009, ora 17:27, postat de carstean

in urma a numeroase analize tomografii computerizate fara substanta de ....srg. 51%, dr. 48%, cu valori ale creatininei de 2, 72 ....o crestere a tensiunii cu valori de 15 -16 cu 9 ....lipantil pentru colesterol care avea valori intre 180 - 240. in ....luate fiecare separat ) dar valorile erau in jur de 220-240, ....in aprilie 2008, in urma analizelor anuale iesit rezultatul creatininei 1, ....de atunci tot facem controale medicale si investigatii timp in care ....tratament sa monitorizam tensiunea si analizele de creatinina, uree si k ....

12 mesaje
164 vizite
genunchi umflati si durerosi
Ultimul răspuns: 22-07-2014, ora 16:04, postat de MedicFares

....se spune pe vine..am facut analizele medicale care includ aslo si vsh ....langa altele si au iesit valori normale..medicul internist la care am ....

7 mesaje
2993 vizite
dureri de coloana de 3 luni - diagnostice diferite
Ultimul răspuns: 13-03-2011, ora 14:23, postat de lucia TM

....acum mi s-au cerut ca analize - radiografie coloana si cateva ....atmosferica si umiditatea - la valori mai scazute) sa incep kinetoterapia ....apx. anual am facut proceduri medicale si vitamine pt articulatii. ar trebui ....

6 mesaje
5333 vizite
Direri in piept, miini si picioare Ameteli
Ultimul răspuns: 02-09-2012, ora 18:58, postat de Dumas

....doctor si acesta ni-a facut analize de singe si ma gasit ....de singe pentru cholesterol si valorile au iesit cam aceleasi. iarsi ....atunci tensiunea a cazut la valori normale, in timpul zilei se ....doctori si la toate controalele medicale am iesit bine. am facut ....

2 mesaje
233 vizite
Trombocite
Ultimul răspuns: 14-11-2013, ora 16:59, postat de Raluca1998

....acum 2 zile mi-am făcut analize medicale pentru un simplu control. am ....mică îngrijorare: pe buletinul de analize scrie că totul este în ....normală a trombocitelor: plt 479, valorile normale fiind 150-400. În rest, ....

0 mesaje
4048 vizite
Guta
Postat la data: 11-05-2009, ora 18:41

....nu o gonartroza. am facut analizele medicale si am constatat ca, analizele ....

18 mesaje
99 vizite
probleme peste probleme !
Ultimul răspuns: 06-06-2011, ora 10:15, postat de el50

....medic generalist si in urma analizelor a depistat o infectie ( ....timpul. am facut mai multe investigatii medicale ( analize si teste ) nu foarte ....ceva inot... in urma ultimelor analize la sange mi-a iesti doar ....crp cantitativ < 5 ( valori normale 8.2 ) inca nu ....

2 mesaje
3714 vizite
creatinina serica crescuta
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

in urma analizelor medicale singurele care nu s-au incadrat ....daca e ceva exagerat cu valorile si daca ar trebui sa-mi ....

2 mesaje
2483 vizite
limfocite
Ultimul răspuns: 13-01-2010, ora 20:32, postat de carmen patrascu

unele rezultate ale analizelor medicale ale baiatului meu de 17 ....vrea sa stiu daca sunt probleme.valorile sunt: hematii 5.240.000 hemoglobina 16, 5 hematocrit 44, ....

5 mesaje
3074 vizite
Problema grava ureche.AJUTATI-MA!
Ultimul răspuns: 23-08-2009, ora 18:05, postat de fvaleriu

....spun ca singurele mele probleme medicale au fost in copilarie, cele ....cum as comunica de la distanta.valorile dintre cele 2 urechi la ....audiograma erau urmatoarele:.cea dreapta avea valori normale iar cea stanga indica ....nu e binevenita.mi am facut analize de sange chiar si aslo ....ala, care nu avea decat valori un pic mai ridicate.in rest, ....

1 mesaje
25519 vizite
TGP
Ultimul răspuns: 24-04-2013, ora 17:11, postat de AnorienRO

....de 14 ani, a facut analizele medicale si i-a iesit tgp 27 ....

5 mesaje
19 vizite
Problema urgenta.VA ROG DIN TOATA INIMA.NU AUD BINE !
Ultimul răspuns: 04-04-2010, ora 23:34, postat de belisima

....spun ca singurele mele probleme medicale au fost in copilarie, cele ....cum as comunica de la distanta.valorile dintre cele 2 urechi la ....audiograma erau urmatoarele:.cea dreapta avea valori normale iar cea stanga indica ....nu e binevenita.mi am facut analize de sange chiar si aslo ....ala, care nu avea decat valori un pic mai ridicate.in rest, ....

25 mesaje
228 vizite
Posibil cancer la ficat...nodul hepatic..
Ultimul răspuns: 08-05-2013, ora 19:28, postat de RaulDuke

....cu hepatita c de 6ani.face analize din 6 in 6 luni..a ....putea sa apara cancer..in urma analizelor de sange ni s-a spus ....falsa.acum 6 luni am repetat analizele de sange si valorile au fost foarte bune dupa ....medicului..mentionez ca nu am cunostinte medicale, si din ce am vazut ....

1 mesaje
6920 vizite
limfocite marite
Ultimul răspuns: 28-02-2012, ora 16:05, postat de D.andreea

....4 ani careia i-am efectuat analizele medicale si i-au iesit urmatoarele rezultate ....fiecare data cind i-am efectuat analizele, valorile limfocitelor, eozinofilelor, bazofilelor, distr. plachetare, ....

208 subiecte 1 2 3 45 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK