Valori Normale Analize Sange

279 subiecte 12 3 4 5 6 Înainte ›
1 mesaje
1097 vizite
Valori anormale analize sange
Ultimul răspuns: 21-04-2013, ora 00:51, postat de Dr.Marcovici

....prietenei mele i s-au facut analize de sange. are 19 ani si 9 ....valorile se incadreaza in cele normale mai putin 3 dintre acestea: ....- numar limfocite 1, 4 (valori normale de la 1, 5 pana ....biochimie sange - tgp/alt 179 (valori normale de la 5 pana la ....biochimie sange - tgo/ast 65 (valori normale de la 5 pana la ....

0 mesaje
1759 vizite
Valori normale listeria
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....aceea ca in urma unor analize de sange valoarea care mi-a iesit la ....este 1/8, adica inafara limitei normale. mentionez ca ma pregatesc pentru ....

2 mesaje
2502 vizite
valori analize bebelus
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....si recent i-am facut cateva analize de sange, analize de urina si coprocultura. ....scaun moale cu firicele de sange (o singura zi). medicul pediatru ....m-am uitat pe internet la valorile normale pt analizele pe care le-a ....facut si ea si multe valori sunt mai mari sau mai ....

2 mesaje
3979 vizite
interpretare valori analize
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....si recent i-am facut cateva analize de sange, analize de urina si coprocultura. a ....scaun moale cu firicele de sange (o singura zi). medicul pediatru ....mi-a spus doar ca rezultatele analizelor sunt bunicelere ; eu m-am ....uitat pe internet la valorile normale pt analizele pe care le-a facut si ....as vrea sa stiu daca valorile analizelor sunt diferite la sugari ....

1 mesaje
2231 vizite
valori analize medicale
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

in urma analizelor facute, am urmatoarele rezultate care ....nu sunt cuprinse in valorile normale:hematologie vsh 3mm/h (vn=6 - 11) examen ....usor marit leucocite 1/camp celele epiteliale rare mucus prezent sange: proteine 6, 5 (v.n=6, 6 ....

0 mesaje
1368 vizite
valori anormale analize medicale
Postat la data: 14-07-2012, ora 09:08

....stare generala proasta, mi-am facut analize de sange si sumar de urina, iar ....urmatoarele nu se incadreaza in valorile normale : mcv = 102 ....

2 mesaje
3186 vizite
Analize medicale cu valori depasite
Ultimul răspuns: 17-05-2009, ora 18:18, postat de ambra0

....o rugaminte. am primit azi analizele de sange si urina. am constatat cateva ....hemoglobina=14 hematocrit=42 (restul intre limitele normale) electroforeza: alfa 2 globuline%=14, 2 (restul in ....urina 1, 025 restul in limite normale in 12 ian. sunt programat pt ....

2 mesaje
168 vizite
Analize sange
Ultimul răspuns: 08-01-2016, ora 21:25, postat de PaulIsAnUser

....ani a facut recent niste analize de sange. acestea au fost rezultatele : colesterol ....seric : (203, 32 mg/dl) valori normale : 150 mg/dl borderline crescut ....valori crescute : 200-499 mg/dl valori foarte crescute : 500 mg/dl mi-as ....

1 mesaje
260 vizite
Analize sange
Ultimul răspuns: 01-08-2015, ora 19:04, postat de clara_p

....urmatoarele probleme la analiza de sange (hemoleucograma completa) : - mid ....fi problema? mentionez ca celelalte analize de sange si urina sunt ....

0 mesaje
1518 vizite
ANALIZE SANGE
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....legatura cu o analiza la sange: limfocit: 17.3 % 20-55 limfocit: 1.15 mii/ul ....<= 1 in rest sunt la valori normale toate. as dori un raspuns ....

0 mesaje
599 vizite
Analize sange
Postat la data: 21-01-2011, ora 16:10

....stiu daca in cazul unor analize (vhs, hemoleucograma, analize imunologice, probe biochimice) cu valorile ....diverse simptome specifice. pot rezultatele analizelor sa fie normale in acest caz? sau anumite ....dori sa stiu daca si analizele de sange se modifica, pentru ca de ....tot acest timp analizele de sange pot fi normale sau vor ....

2 mesaje
972 vizite
analize sange
Ultimul răspuns: 10-01-2013, ora 19:49, postat de vladvintu

....de 8ani si a facut analizele la sange si urina si unele valori ....

4 mesaje
1768 vizite
analize sange???
Ultimul răspuns: 16-04-2009, ora 19:55, postat de stefan86

am luat azi rezultatul analizelor si urmatoarele valori sunt in afara graficului mchc 31.96 ....

0 mesaje
1315 vizite
analize de sange
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....cu o saptamana am facut analize de sange si mi-a iesit urmatoarea hemoleucograma: wbc ....care nu sunt in plaja valorilor normale? mentionez ca nu am fost racita ....

4 mesaje
1620 vizite
analize de sange
Ultimul răspuns: 09-02-2010, ora 19:20, postat de alinush 22

....ziua. am facut mai multe analize de sange, printre care o hemoleucograma si ....care a fost de 10.8, valorile normale fiind 12.0 - 16.5. in ....

4 mesaje
4017 vizite
analize de sange
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....cu o saptamana am facut analize de sange si urmatorii parametri nu sunt ....fost racita cand am facut analizele si nici nu stiu sa ....a ficatului. la o analiza a sangelui facuta in aprilie 2008, acesti ....

3 mesaje
1215 vizite
analize sange
Ultimul răspuns: 23-01-2011, ora 08:46, postat de dr i.f.

....de curand mi -am facut analizele de sange printre care si hemoleucograma cu ....fiind de 51.5%. ( val normale 55.0- 70.0%). credeti ca e ....

0 mesaje
888 vizite
analize sange
Postat la data: 17-10-2009, ora 12:31

....si indici.toate se incadrau in valorile de referinta inafara de monocit:18.3 ....

0 mesaje
1393 vizite
Interpretare - analize sange?!
Postat la data: 25-01-2010, ora 13:44

....cu interpretarea urmatoarelor rezultate ale analizelor la sange??? tsh - 5, 000 uui/ml / ....- 1, 030 ng/dl / valori normale: 0, 8 - 1, 9 ....- 115, 00 ng/dl / valori normale: 82 - 179 ng/dl anti-tpo ....- 10, 0 ui/ml / valori normale: 35 ui/ml cum se face ....

0 mesaje
795 vizite
interpretare analize sange
Postat la data: 19-10-2009, ora 12:27

....36 ani si la niste analize de rutina mi-a iesit nr ....(valori referinta 4-8) si monocite 3.4 (valori referinta 4-8) in rest toate sunt ....

1 mesaje
766 vizite
analize de sange pregatire fiv
Ultimul răspuns: 02-03-2011, ora 20:49, postat de Casa drhouse

....ziua as dori interpretarea unor analize de sange efectuate in a doua zi ....1;lh6, 1;prolactina 283 ; sunt valori normale?va multumesc si astept raspuns

0 mesaje
500 vizite
interpretare analize sange
Postat la data: 09-02-2010, ora 10:08

....gamma gt 69 in rest valori normale

0 mesaje
1155 vizite
interpretare analize sange
Postat la data: 14-06-2010, ora 01:24

....este grav ca sunt depasite valorile normale? limfocite % rezultat / u.m.: 45 ..../ u.m.: 47, 1 % valori biologice de referinta / u.m.: ....rezultat / u.m.: 32 pg valori biologice de referinta / u.m.: ....

3 mesaje
984 vizite
Interpterare analize sange
Ultimul răspuns: 19-01-2010, ora 14:56, postat de emyrob

....va rog, in interpretarea unor analize primite, analize ale calor valori ....observ ca nu prea sunt normale. ma refer aici la: neutrofile ....(celelalte rez. incadrandu-se in limite normale inclusiv vsh-ul - 4), diagnosticul ....

0 mesaje
736 vizite
Interpretare analize sange
Postat la data: 27-05-2010, ora 14:58

....un sfat legat de anumite valori care sunt peste limitele indicate ....hemoglobina este 15.75 g/dl iar valorile de referinta sunt 12.30-15.30 hct - ....hematocrit este 46.37% iar valorile normale 36 - 45 lym - limfocitele ....hemoleucogramei se situeaza in limite normale. valorile prezentate mai sus indica o ....

2 mesaje
1314 vizite
Analize sange, anormale.
Ultimul răspuns: 03-03-2009, ora 19:59, postat de copes

....facut acum 2 saptamani niste analize si as dori sa stiu ....t4, tsh, tgo, tgp, lipaza valori normale sumar urina ok, exudat faringian ok. simptomele ....a spus ca sunt bune analizele

1 mesaje
925 vizite
Interpretare analize sange
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

buna ziua, in urma analizelor obligatorii la sange, au rezultat urmatoarele valori, inafara limitelor normale: rbc=7.17; mcv=71.7; mch = 22.7; mchc ....

0 mesaje
1088 vizite
interpretare analize sange
Postat la data: 09-09-2012, ora 10:48

hemoleucograma completa, valori modificate la hematii 5, 46 ....si 5.1, trombicite 408 val normale intre 150 si 400, hem ....total 227. fibrinogen 410 iar val normale sunt cuprinse intre 200 si ....

0 mesaje
2791 vizite
Interpretare analize sange
Postat la data: 10-02-2009, ora 13:17

....rbc= 5.6, plt=220, hgb=17.1, restul normale, biochimie cu tgp=193, chol=246, trigliceride=220, ....glicemia 107, uree si creatinina normale.- jena in partea dreapta superioara ....impresia ca de la garou valorile mai scazute...ca nu prea gasea ....chol 183. ultimele 2 analize au fost recoltate dupa amiaza. va ....rog sa-mi spuneti daca aceste valori sunt normale sau exista un ....care ar trebuie sa efectuezi analize suplimentare. va multumesc!

3 mesaje
14102 vizite
interpretare analize sange
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....ptr hepatite sunt ok, limite normale, respectiv absente-, proteine totale 8, ....

6 mesaje
21 vizite
rezultat analize sange
Ultimul răspuns: 26-06-2014, ora 15:12, postat de brinzea adina

la analizele efectuate de sotul meu la ....66 mgdl(1, 80-2, 60)calciu val normale 9, 42(8, 60-10, 30) timp de ....frontiu sanguin in care toate valorile sunt in limite normale.acum simptomele ....sa stiu ce inseamna aceste valori modificate.

1 mesaje
1019 vizite
lamurire analize sange
Ultimul răspuns: 20-11-2012, ora 08:33, postat de maria 123

....am facut o hemoleucograma completa. valorile sunt normale in afara de concentratia medie ....tare diferenta mare fata de valorile normale.va rog daca se poate sa ....

1 mesaje
737 vizite
interpretare analize sange
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....de 16 ani am efectuat analizele de sange. cele care au fost in ....

0 mesaje
1948 vizite
interpretare analize sange
Postat la data: 25-11-2009, ora 10:19

....de referinta 50%-70%.dar cu restul analizelor in valori normale. va multumesc anticipat si poate ....

2 mesaje
3496 vizite
interpretare analize sange si urina
Ultimul răspuns: 03-06-2011, ora 16:48, postat de crisa_sas

....sa-mi interpretati urmatoarele rezultate ale analizelor (sange): mxd% = 9.2 (3.0-9.0 ), ....1025 ). mentionez ca restul analizelor sunt in valori normale.va multumesc !

2 mesaje
1598 vizite
interpretare analize sange si urina
Ultimul răspuns: 23-04-2009, ora 19:13, postat de angyca_d

....un doctor sa-mi interpreteze rezultatele analizelor: hemoleucograma completa (cu formula leucocitara): leucocite ....negativ. acestea au fost cele cu valori in afara limitelor admise pt ....rezultate au iesit in limitele normale. multumesc anticipat!

4 mesaje
1243 vizite
Interpretare analize sange sarcina
Ultimul răspuns: 22-05-2011, ora 21:08, postat de Casa drhouse

....sunt insarcinata, mi-am facut niste analize la sange. rezultatele sunt urmatoarele: hemoglobina 9.7g/dl hematocrit 31.5% hem ....26.2pg chem 30.8g/dl reticulocite 16% sideremie 22.1ug/dl glicemie 58mg/dl. restul valorilor sunt normale. am fost la medicul de familie ....aceasta anemie si daca rezultatele analizelor indica si altceva decat o ....

0 mesaje
904 vizite
Rezultat analize sange: anemie, hepatita?
Postat la data: 23-10-2013, ora 21:26

....sa ma ajutati cu interpretarea analizelor de mai jos si cu ....destul de pronuntate. hct: rezultat 36.3%; valori normale femei: 37-42% mchc: rezultat 36.9 pg; ....32-36 pg gpt/alat: rezultat 37.6 u/l; valori normale: 0-31 u/l multumesc.

7 mesaje
29 vizite
Analize la sange si doua sarcini pierdute
Ultimul răspuns: 03-03-2014, ora 01:06, postat de JuliaP25

....15 saptamani, nu mai e.urmatoarele analize la sange sunt facute in perioada in ....ruga sa imi spuneti daca analizele care nu au valori normale sugereaza vreo boala sau ceva.va ....

9 mesaje
153 vizite
Hematii, Leucocite urina + analize sange (Rog interpretare medic)
Ultimul răspuns: 28-10-2013, ora 06:52, postat de Dr. Macovei Catrinel

....fi cauza acestor modificari de analize. va multumesc! analize urina: modificari sunt la urmatoarele: densitate-sumar 1025 ....(valori normale 1015-1022) eritrocite sediment 38.9 (valori normale 0-22.7) leucocite-sumar 25 (valori normale 0-15) cilindrii sediment 0.91 (valori normale 0.00-0.56) eritrocite sumar 25 (valori normale ....iar a 3-a e aproape deloc. sange in urina a aparut si ....cand merg 1-2 km. ma ingrijoreaza analizele la urina deoarece medical la ....in vedere rezultatele la urina. analzie sange: pdv 15.7 (valori normale 9.5 - ....

0 mesaje
9752 vizite
Hemoleucograma in afara limitelor normale
Postat la data: 17-11-2012, ora 14:36

....3 ani si 3 luni analize la sange, iar hemoleucograma a iesit foarte ....rezultat nu este in limitele normale. in ziua recoltarii sangelui el a fost diagnosticat si ....familie. poate fi aceasta cauza valorilor anormale ale analizei? multumesc.

0 mesaje
45 vizite
sideremie peste valorile normale
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....ziua, astazi am primit rezultatul analizelor la sange si, pentru a 2a oara ....intr-un an, sideremia (fierul in sange) este crescuta peste valorile normale. anul trecut fierul mi-a iesit ....vreo legatura cu fierul din sange... colesterolul este si el marit, globulele ....

0 mesaje
3115 vizite
valori absolute si relative?
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

valorile analizelor sunt: leucocite 14, 7 eritrocite 6, 5 hemoglobina ....v. abs 0, 0 acestea sunt valorile care ies din plaja valorilor ....ele reflecta o infectie in sange? astept cu interes parerile dvs multumesc ....

3 mesaje
59 vizite
Hemoleucograma-valori ingrijoratoare
Ultimul răspuns: 13-11-2012, ora 16:49, postat de RaulDuke

....nu fie cancer osos). mentionez ca analizele au fost facute cand tata ....neaparat obligatoriu ca leucocitele din sange sa fie in afara valorilor ....

2 mesaje
2291 vizite
neutrofile si limfocite -valori anormale
Ultimul răspuns: 11-06-2009, ora 21:23, postat de genna

....sa ma ajutati cu aceste analize deoarece m-au speriat destul de ....calcul la rinichi, mi-am facut analizele de sange. au iesit cu valori anormale urmatoarele: neu% neitrofile 42, 30 (val ....cu valoarea 10. in rest toate analizele au valori normale, insa acestea m-au speriat ....

0 mesaje
6197 vizite
valori scazute la monocite si hematocrit
Postat la data: 08-04-2009, ora 10:40

analizele la sange au evidentiat valori scazute la hematocrit si moncite#. ....si calciul se incadreaza in valori normale va mutumesc mult.

2 mesaje
39 vizite
valori ale glicemiei si siderimiei la copii
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....3 luni si i-am facut analizele pentru prima data.din cate am ....hemoleucogramei sunt situate in limite normale, insa la biochimia sangelui, glicemia si siderimia se situeaza ....familie a spus ca sunt normale pentru varsta lui, dar eu ....

0 mesaje
558 vizite
valori date de centru de transfuzii-interpretare
Postat la data: 30-06-2009, ora 15:50

....si m-am hotarat sa donez sange acest gand exista de mult ....ca e si rh negativ.facand analizele necesare mi-au iesit eia sifilis ....si 0 189 nu cunosc valorile normale si nu stiu cu cat ....sa-mi spuneti ce fel de analize sa fac la un cabinet ....

1 mesaje
1624 vizite
sumar urina si sange
Ultimul răspuns: 22-03-2013, ora 11:08, postat de B.M.Maria

....pe mine cineva cu rezultatele analizelor, va rog? :( mentionez ca ....epiteliale plate iar la cele de sange urmatoarele mi-au iesit cu valori ....care nu se incadreaza intre valorile normale: rdw-cv 16.1 11.5 - 14.5 % ....

0 mesaje
319 vizite
mielocite in sange, anisocitoza, LDH crescut
Postat la data: 27-02-2016, ora 10:03

.... de curand am facut niste analize de sange, iar valorile rezultate sunt cele de mai ....acestora. - mielocite 2 - leucocite 9.1g/l (valori normale 4.0-10.0) - hematocrit 0.50 (valori normale 0.37-0.47) - mcv 102 (valori normale 81-100) - mch 30.1 (valori normale ....

279 subiecte 12 3 4 5 6 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK