Valori Normale Analize Sange

279 subiecte 1 2 34 5 6 Înainte ›
2 mesaje
8003 vizite
pt. specialist - analize, echo, probleme stomac, colon?
Ultimul răspuns: 24-10-2013, ora 14:13, postat de ac

....ziua, am efecutat in sept analizele gratuite respectiv in data de ....mare), rbc= 5.6, plt=220, hgb=17.1, normale toate), biochimie cu tgp=193, chol=246, ....glicemia 107, uree si creatinina normale. medicul de familie a zis ....unei vesti eronate legate de analizele de mai sus( in loc ....aparuta din 30.11.2008. dupa efectuarea analizelor de mai sus si in ....azi. am efectuat din nou analizele la sange si biochimie pt a elimina ....plt =230, hgb=16.8, si restul normale toate), tgp=68 - limita laborator ....impresia ca de la garou valorile mai scazute...ca nu prea gasea ....

11 mesaje
6049 vizite
zeci de analize--investigatii medicale fara rezultat.rog un sfat!..
Ultimul răspuns: 14-06-2013, ora 10:20, postat de bia1

....investigatii medicale (ecografii, teste papa-nicolau, analize secretii vaginale, analize urina) mi-au prescris diferite tratamente ....cont propriu am facut unele analize in ro. povestea actuala a inceput ....ele. am facut zeci de analize medicale, fara a primi vreun ....de 3 ori in 2 ani"”valori normale, analize glanda tiroida normale, diabet -normal, hiv negativ, hepatite ....cand am urinat si putin sange, am dus imediat proba de ....tensiune de aviator 120/70). aceste valori sunt constante si uneori din ....

4 mesaje
64 vizite
Ce inseamna PLT si Fibrinogenemie marite?
Ultimul răspuns: 02-02-2010, ora 14:10, postat de linzy

....de ani si la ultimele analize medicale au iesit urmatoarele rezultate: - ....metoda automata micros 60 wbc 7300 valori normale 4500.00 - 10000.00 rbc 4530000 valori ....normale 4000000.00 - 550000.00 hgb 12.7 valori normale 11.00 - 16.00 g/dl hct 40.4 ....

1 mesaje
2132 vizite
este grav?
Ultimul răspuns: 17-01-2011, ora 18:19, postat de lala2004

.... sotul meu(25 ani) si-a facut analizele la sange si i-a iesit urmatoarele valori ....: pozitiva + -limfocite % 17.00 valori normale 25.00-40.00 -monocite % 14.20 valori normale 3.00-10.00 -monocite (mo) 1.01 valori normale ....

3 mesaje
4650 vizite
Interpretare rezultate hemoleucograma si biochimie serica
Ultimul răspuns: 23-08-2012, ora 08:31, postat de ralucaa

....stare generala proasta, mi-am facut analize de sange, sumar de urina si exudat ....exudatul faringian sunt in limite normale, in schimb la hemoleucograma si ....sa-mi spuneti ce pot indica valorile respective si la ce medic ....saptamani. hemoleucograma completa: leucocite: 5.4 (valori normale 5.00-10.00) limfocite: 33.7 (valori normale 25.00-40.00) mid (%) (eoz, baz, ....28.00-34.00) concentratie medie hb./100 ml sange 30.7 (valori normale 32.00-36.00) latimea ....

0 mesaje
1440 vizite
Interpretare rezultat hemoleucograma si biochimie serica
Postat la data: 05-07-2012, ora 10:35

....stare generala proasta, mi-am facut analize de sange, sumar de urina si exudat ....exudatul faringian sunt in limite normale, in schimb la hemoleucograma si ....sa-mi spuneti ce pot indica valorile respective si la ce medic ....peste 2-3 saptamani. hemoleucograma completa: leucocite: 5.4 (valori normale 5.00-10.00) limfocite: 33.7 (valori normale 25.00-40.00) mid (%) (eoz, baz, mono): ....normale 28.00-34.00) concentratie medie hb./100 ml sange 30.7 (valori normale 32.00-36.00) latimea distributiei ....

0 mesaje
2453 vizite
PLT si PCT scazute
Postat la data: 12-05-2010, ora 18:57

....saptamani si mi-am facut recent analizele de sange din care plt -127 valori ....180-370, si pct 0, 14 valori normale 0, 18-0, 39, restul analizelor ....sa stiu ce inseamna aceste valori. multumesc

2 mesaje
1724 vizite
Urocultura, Limfocite si PDW
Ultimul răspuns: 13-12-2013, ora 22:47, postat de Petruts

buna ziua!in urma unor analize la sange, mi au iesit 3 valori ....sub limita:limfocite 43.9%(val.normale 25-40), pdw 36.6(val.normale 40-60) iar urocultura sub 1000 ....ceva in neregula cu aceste valori ?multumesc!

4 mesaje
1644 vizite
Sa fie tiroida ?
Ultimul răspuns: 09-05-2009, ora 19:57, postat de Alexandra2009

....e foarte deranjanta.. am facut analizele la sange si urina.voi scrie aici analizele .... densitate 1.030 (1015 - 1035 valori normale ) calciu ionic 4.1 ....mg/dl ( 4.2.- 5.2 valori normale ) vsh 17 mm/h ( ....% 51.4 % (17-48% valori normale ) monocite # 0.2 (0.30-0.80 ....

3 mesaje
50 vizite
neutrofile si limfocite
Ultimul răspuns: 26-03-2010, ora 11:40, postat de Chriss89

....sa ma ajutati cu aceste analize deoarece m-au speriat destul de ....calcul la rinichi, mi-am facut analizele de sange. au iesit cu valori anormale urmatoarele: neu% neitrofile 42, 30 ....cu valoarea 10. in rest toate analizele au valori normale, insa acestea m-au speriat ....

3 mesaje
47 vizite
sangerari nazale dese
Ultimul răspuns: 05-04-2011, ora 13:47, postat de Psihoterapeut

....fiecare dimineata ma trezesc cu sange langa nari.mentionez ca in aceasta ....are vreo importanta dar la analizele de sange mi'au iesit linfocitele ....valori normale( 40-50).iar fibrinogenemie 24mg/dl valori normale (200-400 mg/dl) analizele au fost facute in luna ....

1 mesaje
5222 vizite
VSH (viteza sangelui) !?
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

am facut analizele de sange iar la vsh la 1h ....la 2h mi-a iesit 4mm (valori normale fiind 15-30mm). mi se pare ....

0 mesaje
25 vizite
Sarcoidoza
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....hilare bilaterale - posibil sarcoidoza, sange acs 38 (vn 15-28), ....probe functionale - debite pulmonare normale, aspect de platou, transfer gazos ....in saptamana 19, am facut analize de sange - hemograma normala in afara ....1.2-4.95)si eo- 0.04 (0.09-0.44), alte valori wbc 7.21 (4.8-11), ne 5.66 ....mo% 5.4 (2-8%. in rest valori normale biochimie, aslo, electroforeza, fibrinogen ....(8.4-10.2), ca ionic 4.16 (3.8-4.8). in analize scrie frotiu sanguin - limfopenie. intrebare ....

4 mesaje
24 vizite
hepatita C
Ultimul răspuns: 09-02-2011, ora 15:48, postat de bianca2011

....in 7 săptămani, iar la analizele de sange mi-a ieţit la ac antigen ....slab pozitiv, got şi gpt valori de 13, 47 respectiv 8, ....iat got şi gpt cu valori normale. vă mulţumesc.

0 mesaje
6458 vizite
uree serica scazuta!
Postat la data: 22-12-2011, ora 19:40

....8-a. tocmai am primit rezultatele analizelor de sange si urina si cateva dintre ....este de 80, 0 fl (valori normale: 84-96 fl) conc. medie de ....uree serica: 8, 4 mg/dl (valori normale: 13-43 mg/dl) in rest rezultatele ....

0 mesaje
493 vizite
Leucocite
Postat la data: 10-03-2016, ora 20:59

.... am facut zilele trecute niste analize de sange, urina si scaun. au iesit in ....rezultat ? ce inseamna aceste valori ? o poza cu rezultatele complete: ....

0 mesaje
1837 vizite
Parametrii legati de fier sunt foarte contradictorii
Postat la data: 11-03-2013, ora 17:38

....de rutina, fierul foarte jos, analize peste analize, exclus cancer de sange si talasemie, facut injectii de ....un an si jumatate. - feritina: 150 valori normale: 22-322 hemoglobina: 135 valori normale: 135-175 rdw: 15.4 valori normale: 11.5-14.5 fier: 7 valori normale: 14-29 capacitatea totala de legare a ....urmeaza sa se mai faca analize pentru campylobacter, shigella sau yersinia, ....

0 mesaje
1251 vizite
Rog raspuns
Postat la data: 14-09-2010, ora 09:15

....de curand un set de analize care au urmatoarele valori : rbc 4.48 hgb 9.39 .... mchc 31.10 rdz 16.81. celelalte analize din hemoleucograma sunt in limite ....tratament si nu mai pierde sange. va multumesc!

6 mesaje
13396 vizite
ma poate ajuta cineva?? :-s
Ultimul răspuns: 19-06-2013, ora 16:20, postat de Diaboliq

....gat si cad. :-s am facut analize la sange si nu prea sunt in ....ele.. (in paranteza voi scrie valorile normale) calciu seric total - 9 ....mai sunt cateva dar in valori normale... va rog sa ma ajutati! ....

0 mesaje
1213 vizite
ASLO marit va rog datimi si mie un raspuns
Postat la data: 25-04-2012, ora 17:36

....de ani si miam facut analizele de sange di mia reiesit ca am ....seric de 10.10..acestea fiind singurele valori marite care au reiesit din ....fiind in valori cred eu normale.va multumesc

8 mesaje
5824 vizite
Mastocitoza cutanata-sistemica
Ultimul răspuns: 23-07-2009, ora 12:52, postat de danielaneagoe

....si cand mi se ia sange). mai adaug faptul ca mi-am ....triptaza (care a iesit in valori normale) iar la analizele de sange- bilirubina a iesit 1.8, in ....erau mari- au intrat in valori normale fara nici un tratament. alte ....

0 mesaje
2936 vizite
ROG FRUMOS interpretare ALT|TGP si FIER marit
Postat la data: 08-09-2010, ora 21:38

buna, mi-am facut toate analizele, din hematologie analizele care nu mi-ai iesit bine ....latimea distributiei eritrocitelor rezultat 11.2 valori normale 11.5-14.5 si volum trombocitar mediu ....valori normale 7.4-10.4 iar din analizele biochimie -sange mi-au iesit prost urmatoarele ast/tgo ....10.0-31.0 si alt/tgp rezultat 76 valori normale: 10.0-34.0 si fierul este 220 ....colesterolul au iesit ok, toate analizele ok inafara de acestea, la ....

1 mesaje
614 vizite
Va rog ajutati-ma
Ultimul răspuns: 31-03-2011, ora 20:49, postat de psh. ioana.Panculesc

....65cm, greutate 79kg, mi-am facut analize la sange si la unele analize valorile sunt mai mari:wbc:10.3;hct:55.4;mchc29.0;colesterol seric total ....ce sa fac, ca aceste valori sa ajunga la valorile normale, daca puteti sa-mi prescrieti o ....

1 mesaje
2712 vizite
Fosfataza alcalina
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....3 ani. azi i-am facut cateva analize de sange :igetotal care a iesit - ...."fosfataza alcalina" care a inregistrat valori duble fata de limita max ....250, 00). cum se traduc aceste valori? din informatiile gasite pe internet ....

0 mesaje
636 vizite
Va rog sa ma ajutati la interpretarea analizelor
Postat la data: 06-04-2011, ora 00:43

.... in urma unor analize de sange mi-au iesit urmatoarele valori mai mari decat cele de ....analize au iesit in limita valorilor normale. precizez ca am 28 ani. va ....

0 mesaje
907 vizite
Timp Quik foarte mare
Postat la data: 30-03-2011, ora 16:02

....am facut un set de analize, mai exact analize de coagulare. ....timpii de coagulare si de sangerare si aptt-ul au valori normale. va rog sa imi spuneti ....

1 mesaje
1215 vizite
trebuie sa-mi fac griji ?
Ultimul răspuns: 24-02-2012, ora 23:40, postat de looly

....intrucat am pierdut 2.5 l sange. acum la analize mi-au iesit cateva valori care nu se incadreaza in ....probleme de cateva zile cu sangerarea gingiilor, la modul ca imi ....aspenter. dar sa va spun valorile care nu sunt normale. plt 570 pdw 16.9 wbc ....

3 mesaje
4845 vizite
poate fi o poliglobulie?
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....18 ani i-au iesit urmatoarele analize peste valorile normale: rbc: 6, 2milioane(val normale date ....hemoleucogramei este normala.va dau si valorile pt.plt:308000(normal pana la 450000)si wbc:9490(val.normale ....putea avea o boala de sange (am citit de policitemie pe ....fac daca si dupa repetarea analizelor ies valori la fel de mari. va multumesc ....

0 mesaje
1748 vizite
cand vorbim de anemie in sarcina? e normal vsh marit?
Postat la data: 25-10-2010, ora 16:13

....am primit urmatoarele rezultate la analizele de sange efectuate: vsh: 56 - (valori normale dupa laboratorul unde le-am efectuat: ..../ mm/h) hemoglobina: 12, 2 - (valori normale: 12 - 14 / g/dl) hematocrit: ....

0 mesaje
15 vizite
poate fi o poliglobulie?
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....medicale au fost constatate urmatoarele valori: - in luna noiembrie 2007: wbc ....h restul analizelor fiind in valori normale, - la data de 06 ....h restul analizelor fiind in valori normale, - la data de 22 ....analizelor fiind de asemenea in valori normale. mentionez ca am 34 ani, sex ....urma interpretarii acestor valori ale sangelui, se poate concluziona diagnosticul de ....

0 mesaje
780 vizite
colesterol scazut
Postat la data: 27-11-2009, ora 21:12

buna seara! am facut analizele la sange si urina si urmatoarele valori ....nu se incadreaza intre cele normale: choles:115 wbc:3.9 ne:40.1l ly:47.3h ne#:1.58l stiu ca wbc reprezinta numarul de ....

0 mesaje
2485 vizite
acid uric, proteine corpi cetonici in urina
Postat la data: 14-06-2013, ora 19:57

....am facut acum 2 zile analize la sange pt dosarul m.a.i iar cateva ....nu se incadreaza in limitele normale, acidul uric este 7.78 limita ....si corpi cetonici, luni refac analizele. as vrea sa stiu ce ....face ca sa aduc aceste valori in limitele normale, va mai anunt ca inainte ....

2 mesaje
5371 vizite
crp cu valoare mare
Ultimul răspuns: 20-09-2009, ora 12:19, postat de elena_anastasia

....2 zile i am facut analize la sange ;.coprocultura si urina au iesit ....

13 mesaje
114 vizite
Insulina bazala
Ultimul răspuns: 28-05-2010, ora 21:15, postat de cristipopa65

....la aproape toate rudele de sange, ajuns deja la a treia ....la sp. militar bucuresti) am facut analize de insulina si glicemie, din ....sange venos, ieri dimineata pe nemancate: valori: insulina 10, 7 (valori normale cuprinse intre 2 si 25) ....1998 o aveam in jurul valorii de 75, apoi de vreo ....

0 mesaje
499 vizite
IgE peste 1600
Postat la data: 30-08-2011, ora 15:34

....o valoare de peste 1600 (valori de referinta intre 0 si ....cauzele alergologice si parazitologice. restul analizelor de sange au iesit in limite normale, ....putin mai mic decat limitele normale (81, in conditiile in care ....

3 mesaje
2049 vizite
Faringe plin de mucozitati, dureri musculare...Rog raspuns!
Ultimul răspuns: 13-04-2010, ora 18:50, postat de anuscaMaria

....aceste simptome? va multumesc.am facut analizele de sange, totul a iesit normal in ....: monocite 10, 30 % (valori normale 3-7), bazofile 1, 35% (val ....rdw 15, 1 % (val normale 11, 6-14, 8).am facut deasmenea ....

0 mesaje
1538 vizite
analiza sumara urina
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....ma ajutati cu interpretarea unor analize la urina: glucoza- norm, sediment ....epitelii plate, in rest sunt valori normale. nu inteleg ce poate insemna ....urina. ar trebui sa fac analize la sange, pentru a stabili despre ce ....

0 mesaje
18 vizite
TGO marit
Postat la data: 02-05-2012, ora 11:43

....ca am tgo marit (112 valori normale 7-37) am citit pe internet ca ....forta si cand mi-am luat analizele avea febra la piept, spate, ....distruse sa fie eliminate prin sange. se poate sa fie de la ....putin mai mare (48, 3 valori normale 15-39)

4 mesaje
30 vizite
Tiroidita Hashimoto? Rog interpretare
Ultimul răspuns: 25-06-2011, ora 20:20, postat de oana85

....am 26 de ani. la analize ceea ce a iesit anormal ....mm stanga si chisturi de 3-4mm sange: anticorpi 72, 0 ui/ml (valori ....ui/ml), prolactina ridicata -29 ng (valori normale pentru femei care nu sunt ....

0 mesaje
7097 vizite
Neutrofilie si eozinofile scazute!Rog rasp urgent!
Postat la data: 30-09-2009, ora 01:32

....exista! mi-am facut ieri si analizele de sange si mi-au iesit neutrofilele 72, ....eozinofilele doar 0, 20 % (valori normale 1-3 %) iar rdw ....

0 mesaje
618 vizite
icter?!
Postat la data: 07-02-2013, ora 21:13

....persistenta. afectarea hepatica este minima, analizele uzuale pentru ficat sunt in ....colesterol, trigliceride, siderimie, glucoza in sange, timpii de coagulare, vsh, hemoleucograma, ....care bilirubina totala este in valori normale (mai exact 0, 60 iar ....bilirubina si mereu au iesit valori normale. 2.se poate vorbi de icter sau ....

8 mesaje
31 vizite
durere partea dreapta
Ultimul răspuns: 12-02-2015, ora 22:44, postat de tinatinza

....sau de la stres), si analizele de sange au iesit normale, adica bilirubina si tgp (ficatul). ....totusi exista. de ce ies analizele de sange normale? daca problemele astea sunt temporare ....nu e normal sa iasa valori anormale ale bilirubinei sau tgp? multumesc! ....

3 mesaje
12168 vizite
leucocite marite
Ultimul răspuns: 28-04-2012, ora 07:27, postat de simona68

buna ziua in urma unor analize de sange, baietelului meu de 3 ani, ....-3, 74}, in rest sunt valori normale, . eu am mai citit ca ....

4 mesaje
4620 vizite
Polimiozita - ajutor!
Ultimul răspuns: 20-11-2014, ora 21:18, postat de ruru_gr

....am fost sa imi fac analizele la tiroida pentru ca in ....crescut (7, 9 cand limitele normale sunt 2, 6-6, 0). am ....bune): biochimie: -acid uric: 8, 9 (valori normale: 2, 6-6, 0); -gpt: 239 (valori ....139 (valori normale: 5-34); -ck: 680 (valori normale: 29-168); -ggt: 76 (valori normale: ....(valori normale: 2-12) imunologie: -hepatita b/c: negativ; hematologie (sange integral) : mono si pdw ....doctor care mi-a facut aceste analize m-a trimis la gastroenterologie crezand ....fac o electromiografie (emg) si analizele de sange: ac anti jo1 ....

3 mesaje
29 vizite
pancreatita sau tumora ?
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....la pancreas in urma unor analize de sange. la operatie s-a constatat ca ....in schimb, in urma unor analize de sange, la indicatorii macrotumorali ....depasit. intrebarea mea este : valorile acestor indicatori pot fi mari ....sau exista posibilitatea sa prezinte valori mari in conditiile in care ....usor inflamat? precizez faptul ca analizele glicemia si amilazemia sunt in ....

0 mesaje
1627 vizite
Tiroida interpretare rezultate
Postat la data: 26-08-2010, ora 17:22

....si trebuie sa fac niste analize: sange, hormoni sexuali, tiroidieni. mentionez ca ....hormoni tiroidieni sunt in limitele normale tsh - 1.76, t4 - ....interpretat bine doctorul. 1. progesteron: 0, 92 valori referinta: - faza foliculara 0, 27 ....- 38, 63 2. estradiol 29, 0 valori referinta: - faza foliculara 21-251 -faza ovulatorie ....21 - 312 3. fsh 4, 12 valori referinta: -faza foliculara 3, 03 - ....

1 mesaje
1249 vizite
Rog interpretare
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....ziua, am primit rezultatul unor analize medicale si singurele valori in afara limitelor normale au fost: pdw - 16.9 (iar ....8 %) tgp - 47 (val. normale: < 41 u/l) am citit ca ....(si e vorba de coagularea sangelui), iar tgp (transaminaza glutamil piruvica) ....

3 mesaje
3285 vizite
Icter prelungit
Ultimul răspuns: 08-02-2010, ora 20:52, postat de scarface

....si are icter. i-am facut analize de sange si bilirubina i-a iesit modificata ....bilirubina totala: 7.78 fata de valorile normale de 0.3 - 1.2 - bilirubina ....bilirubina indirecta: 7.0 incadrata in valorile normale 1.4 - 11.8 medicul pediatru ....

1 mesaje
2226 vizite
un sfat
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....am facut o serie de analize pentru diversi microbi cum ar ....negativ rubeola-negativ rujeola-negativ antitrombina iii negativ anticorpi lupici negativ fosfolipidici valori normale porteina c reactiva usor pozitiva proteina ....30 valori normale 60-130 cu aceste analize am fost la doi medici ....mi s-a recomandat sa fac analize genetice. am citit mult despre ....ca viteza de coagulare a sangelui e prea mare si ca ....nici o probleme cu aceste analize. poate sa am ceva genetic ....

0 mesaje
911 vizite
Interpretare hemoleucograma
Postat la data: 02-09-2011, ora 19:54

.... mi-am facut astazi analizele de sange si mi-au iesit cateva valori ....nu se incadreaza in limitele normale. in cadrul homoleucogramei, valorile cu problema sunt urmatoarele: - hemoglobina ....% 2, 8%...3-7% in rest toate valorile homoleucogramei sunt in parametri normali, ....uric, uree serica sunt in valori normale. ar mai fi o valoare ....urina a iesit in valori normale. mentionez ca in urma cu 7 ....

279 subiecte 1 2 34 5 6 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK