Valori Referinta

223 subiecte 12 3 4 5 Înainte ›
4 mesaje
867 vizite
Valori de referinta diferite ???
Ultimul răspuns: 25-09-2009, ora 17:35, postat de genesis

....nelamurire, va rog...in sensul ca valorile de referinta date de laboratorul la care ....

0 mesaje
1356 vizite
valori biologice de referinta hemoglobia
Postat la data: 23-03-2010, ora 17:29

....9 luni vreau si eu valorile de referinta minime maxime la urmatoarele analize ....

0 mesaje
2013 vizite
rezultate buletin de analiza peste valori de referinta
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....de ce sunt determinate aceste valori.multumesc!

1 mesaje
3997 vizite
Interpretare markeri tumorali in raport cu intervalul de referinta
Ultimul răspuns: 31-08-2014, ora 22:23, postat de dr i.f.

....analize consta in intervalul de referinta pentru respectivii markeri. poate fi facuta ....comparatie directa intre cele doua valori? adica se poate pune semnul ....zis ca, intrucat intervalul de referinta este diferit, cele doua valori ....

1 mesaje
1490 vizite
ASLO foarte mare peste valorile de referinta
Ultimul răspuns: 11-01-2012, ora 00:03, postat de tema

....am mai ales ca celelalte valori sunt foarte bune si nici ....

0 mesaje
2287 vizite
Valori analize medicale
Postat la data: 19-09-2009, ora 15:20

....mi-au iesit peste sau sub valorile de referinta. imi puteti spune despre ce este ....(ggt) este de 44, 0 (valorile de referinta fiind intre 5 - 32) 2. .... 3. acid uric seric 6.01 (valori de referinta fiind intre 3.4 - 5.7) 4. ....anti triglobulina 45.100 (valori de referinta 0 - 34) 5. progesteron 0.140 ....

0 mesaje
3773 vizite
valori analize medicale
Postat la data: 27-10-2014, ora 16:55

....curind analizele si sint citeva valori anormale. volum mediu eritrocitar = ....

2 mesaje
1180 vizite
hemoleucograma cu valori modificate
Ultimul răspuns: 08-08-2013, ora 13:52, postat de marlena85

.... bazofile-0, 12 neutrofile%-42, 3 limfocite%-45, 8(referinta-21-40) monocite%7, 5(referinta-3-7) eozinofile%-2, 9 bazofile%-1, 5 eritrocite-4, ....

3 mesaje
144 vizite
Analize - Testosteron - Valori normale
Ultimul răspuns: 22-01-2014, ora 20:41, postat de alexa madre

....52 ng/ml 19, 17 nmol/l valori biologice de referinta: 21 - 49 ani: 3 ....ng/ml testosteron liber. 13, 56 pg/ml valori biologice de referinta: barbati: 5, 5 - 42 ....17.1 ng/ml 358, 9 mu/l valori biologice de referinta adult: 3, 46 - 19, ....00 pg/ml 0, 17 nmol/ valori biologice de referinta = 21 ani: 11 - ....

0 mesaje
1843 vizite
Interpretare valori analize Hcv ac Hbs ag Chlamydia trachomatis ac Ig G Ig M
Postat la data: 21-09-2011, ora 14:29

....virali (markv) rezultat interval de referinta hcv ac** -cobas e411- electrochemiluminiscenta ....

1 mesaje
1738 vizite
interpretare analize medicale
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....medicale si ma ingrijoreaza anumite valori care nu sunt in limitele ....normale: leucocite - 10, 7 ( valori de referinta: 4-8) eritrocite 3, 79 ( valori ....referinta 4, 2-5) limfocite 20.3 ( valori de referinta 25-30) granulocite 73, 6 ( valori ....

1 mesaje
1374 vizite
Interpretare rezultat analize
Ultimul răspuns: 14-11-2012, ora 12:05, postat de dr_stancristina

....din parametrii normali: biochimie sange: creatinina 1.04 valori de referinta 0.5-1.00/mg/dl tgp 178 valori de referinta 5-41/u/l tgo 58 valori de referinta 5-38/u/l ggt 108 valori de referinta 8-61/u/l colesterol 235 valori de referinta ....

0 mesaje
428 vizite
Intrebare
Postat la data: 25-02-2010, ora 21:48

....parametrii) au fost eozinofile 1, 9 valori de referinta (2-4) vol med. tromb 12, 1 ....de referinta (7, 4-11) vsh 20 valori de referinta (2-12) gpt 52 valori de referinta (43) colesterol 211 v-as ruga sa ma ....

3 mesaje
3382 vizite
interpretare analize GPT marit
Ultimul răspuns: 24-04-2010, ora 01:13, postat de anna1990

....parametrii) au fost eozinofile 1, 9 valori de referinta (2-4) vol med. tromb 12, 1 ....de referinta (7, 4-11) vsh 20 valori de referinta (2-12) gpt 52 valori de referinta (43) colesterol 211 v-as ruga sa ma ....

4 mesaje
1285 vizite
Interpretare analize
Ultimul răspuns: 19-11-2012, ora 16:50, postat de anna-maria20

....cu niste analize: rdw-sd 36.7 [fl] valori de referinta : 37.0-54.0 mpv 11.0 [fl] valori ....referinta : 5.0-10.0 mono# 1.09 [10^3/ul] valori de referinta 0.00-0.90 mono# 14.4 [%] valori de referinta 2.0-13.0 mai jos undeva sub toate ....

2 mesaje
16324 vizite
Interpretare rezultate complex TORCH
Ultimul răspuns: 07-03-2014, ora 12:17, postat de alexalexa_85

....toate analizele toxoplasma gondii igg val: 1.25; valori biologice de referinta:(mai mic de 2 neg, 2-3 ....3 pozitiv ) igm val: 0.21; valori biologice de referinta: (mai mic de 0.5 neg, ....de 0.6 pozitiv) rubella igg val: 2.68; valori biologice de referinta:(mai mic de 5 neg, 5-10 ....10 pozitiv ) igm val: 0.40; valori biologice de referinta:(mai mic de 0.9 neg, 0.9-1.1 ....

0 mesaje
2803 vizite
dozari hormonale
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

urmatoarele analize hormonale: prolactina 318.4 (valori de referinta 127-637) testosteron 3.5 (valori de referinta 0.22-2.9) fsh si lh - ziua ....duminica, laboratoarele inchise): fsh - 6.06. (valori de referinta pentru faza foliculara 3.5-12.5) lh - ....

0 mesaje
1155 vizite
interpretare analize sange
Postat la data: 14-06-2010, ora 01:24

....este grav ca sunt depasite valorile normale? limfocite % rezultat / u.m.: ....45 % valori biologice de referinta / u.m.: 20-40 % granulocite % ..../ u.m.: 47, 1 % valori biologice de referinta / u.m.: 50-70 % (mch) hemoglobina ....rezultat / u.m.: 32 pg valori biologice de referinta / u.m.: 27-31 pg (mchc) concentr.med. ....2 g/l valori biologice de referinta / u.m.32-36 g/l

4 mesaje
7675 vizite
Analiza glanda tiroida
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....tiroida: t4 = 11, 725 (valori de referinta 4, 5 - 12, 5 ....2 ng/dl) tsh = 0, 1 (valori de referinta 0, 4 - ....

1 mesaje
1159 vizite
tgo si tgp marite
Ultimul răspuns: 18-05-2012, ora 17:49, postat de vasi-viorica

....iesit foarte marite.tgp 141, 4(7-40 valori de referinta), tgo 135, 9(9-48 valori de referinta) si colesterol total ....

2 mesaje
20 vizite
glanda
Ultimul răspuns: 02-03-2015, ora 17:31, postat de dora84

....analizele la glanda adica tsh 1.35-valori de referinta 0.27-4.2 ft4 1.42 -valori de referinta 1-1.6 atpo 8.18-valori de referinta 0-5.61 intrebarea este am ....

4 mesaje
36 vizite
Rezultate CIUDATE HORMONI
Ultimul răspuns: 26-06-2014, ora 20:06, postat de inn.ocence

....mi-au iesit urmatoarele rezultate: acth 70.01 (valori de referinta: 7.20-63.30 ) dhea-s 445 ....(valori de referinta: 148-407) prolactina 1454 (valori de referinta: 102-496) progesteron 9.59 (valori de referinta pt faza foliculara: 0.2-1.5) catecolamine urinare ....

0 mesaje
872 vizite
Interpretare analize dupa 2 ani de la tiroidectomie totala
Postat la data: 21-01-2013, ora 18:25

....levotiroxina de 100. ft4 17.3 - valori de referinta 12-22 tsh 2.07 - valori de referinta 0.27-4.2 pth 70.6 - ....

1 mesaje
1550 vizite
Va rog sa ma ajutati
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....medie a hb/eritrocit 31.6 g/dl valori de referinta 32-36, numar trombocite 134 mii/ul ....trombocitar mediu vtm 13.1 fl valori de referinta 7.4-13, largimea distributiei trombocitare 19.7% ....

2 mesaje
25 vizite
interpretare analize calciu
Ultimul răspuns: 10-11-2012, ora 12:05, postat de paola alexandra

....luni calciu ionic 4.71 mg/dl valori de referinta 4.2 - 5.2 calciu seric 10.2 ....10.4 proteine totale serice 6.5 g/dl valori de referinta 6 - 8 din ....

1 mesaje
1342 vizite
Rezultate analize sange si urina
Ultimul răspuns: 09-02-2014, ora 08:48, postat de Daniel07

....iesit mari (usor crescute) urmatoarele valori: bazofile: 1.39% (interval de referinta 0-1%) bilirubina total: 1.29 mg/dl (interval ....referinta 49-181 ug/dl) ce reprezinta aceste valori crescute? ar trebui sa ma ....

0 mesaje
3102 vizite
Numar de trombocite mare, iar volumul de trombocite este foarte mic
Postat la data: 28-12-2012, ora 18:41

....in italia. rezultatele din romania: trombocite: 478mii/microl (valori de referinta 150-450mii/microlitru) volum trombocitar mediu: 3.9 (valori ....din italia: trombocite/piastrine (plt) : 529mii/microl (valori de referinta 130-400mii/microl) volum trombocitar mediu (mpv): 7.9 ....

2 mesaje
3986 vizite
rezultat analiză fier
Ultimul răspuns: 06-04-2014, ora 14:47, postat de ioana antoanela

....sideremie 19, 8 ug/dl ( valori de referinţă 49, 2 - ....limfocitelor este 22, 4% ( valori de referinţă 25 - 50% ....

0 mesaje
795 vizite
interpretare analize sange
Postat la data: 19-10-2009, ora 12:27

....mi-a iesit nr leucocite 9.5 (valori referinta 4-8) si monocite 3.4 (valori referinta 4-8) in rest toate sunt in ....

1 mesaje
1927 vizite
Tratament tiroida
Ultimul răspuns: 17-05-2010, ora 06:27, postat de Casa drhouse

....cu eutirox 120 mg/zi. ultimele valori la analize au fost: - ....meia abbbott) = 0, 211ui/mg, valori de referinta = 0, 49 - 4, ....abbbott) = 1, 49 ng/dl, valori de referinta = 0, 71 ....

0 mesaje
1804 vizite
Plachete sangvine si fibrinogenemie
Postat la data: 08-11-2011, ora 10:50

....si cateva analize nu au valori normale : volumul mediu al ....11, 3 fl ( val.de referinta este 6 - 11 ) .... restul analizelor se incadreaza in valorile de referinta va rog ....cand aceste analize nu au valori normale si ce medic ar ....

1 mesaje
1253 vizite
ROG INTERPRETARE ANALIZE TGO SI TGP
Ultimul răspuns: 25-01-2014, ora 04:22, postat de dr Petre Muresan

....efectuat analizele pentru sarcina si valorile la tgo si tgp mi-au ....ajutati cu interpretarea lor. tgo valori de referinta 9-48 si mie mia iesit ....la rezultatul de 67, 1 tgp valori de referinta 7-40 si mia ....

1 mesaje
1422 vizite
Analize endocrinologie
Ultimul răspuns: 10-05-2009, ora 14:43, postat de Casa drhouse

ft4 (tiroxina libera).valori de referinta : 12 - 22 rezultat ....l tsh (hormon de stimulare tiroidiana). valori de referinta : adulti: 0.27 - 4.2 ....

0 mesaje
1064 vizite
Tratament tiroida post operatoriu
Postat la data: 03-05-2010, ora 06:41

....cu eutirox 120 mg/zi. ultimele valori la analize au fost: - ....meia abbbott) = 0, 211ui/mg, valori de referinta = 0, 49 - 4, ....abbbott) = 1, 49 ng/dl, valori de referinta = 0, 71 ....

3 mesaje
1383 vizite
T4 marit
Ultimul răspuns: 18-04-2011, ora 19:39, postat de oroles

....in felul urmator: t4 ser 13.7 valori de referinta 5.2-12.5. deci este marit tsh: 1.94 ....

0 mesaje
1129 vizite
Interpretare analize
Postat la data: 11-06-2013, ora 19:19

....de rutina mi-au iesit urmatoarele valori pe care daca se poate ....noaptea. alfa 1!-2.4 % interval de referinta (2.5%-6%) gama !-22.3% interval de referinta ....seric total!-234 mg/dl interval de referinta (60-200 mg/dl) hdl colesterol *! 82 ....

0 mesaje
884 vizite
Examenul la hormoni
Postat la data: 11-08-2011, ora 10:23

....(tsh) rezultat -1, 7 { valori de referinta ( 0, 4-5, 0)}; -h.luteinizant (lh) ....rezultat -2, 55 {valori de referinta (0, 5-10, 5)}; -h.foliculostimulant (fsh) -7, ....0)}; -testosteron total- 1, 92 { valori de referinta (0, 31-3, 78)}; -ac anti helicobacter ....

2 mesaje
2028 vizite
Interpretare analize medicale
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....cateva nu se incadreaza in valorile de referinta: p-lcr 44.61%, valori normale 13-43% pdw 17.91%, valori normale 9-17 % ba% 1.31 %, ....

1 mesaje
1809 vizite
Analize sange si probleme cu tiroida
Ultimul răspuns: 02-08-2013, ora 00:13, postat de mariana91

....- 28, 30 pg din valori biologice de referinta 30-35 pg con. med. de ....- 31, 50 g/dl din valori biologice 31.5-36g/dl vsh ora 1 .... fosfataza alcalina 63 u/i din valori biologice 98-279 u/i ft4 34.85 ....

0 mesaje
1447 vizite
rog interpretare analize TABLOU HEMATOLOGIC
Postat la data: 27-11-2010, ora 14:48

....prezint mai jos indicii cu valori: eritrocite - interval de referinta 4.04 - 6.13 iar valoarea ....obtinuta 3.46 hematrocit - interval de referinta 37.7 - 53.7 iar valoarea ....30.40 distributie eritrocitara - interval de referinta 11.6-14.8 iar valoarea obtinuta 21.20 hemoglobina ....

0 mesaje
844 vizite
Analize sange va rog mult sa ma ajutati!
Postat la data: 25-07-2013, ora 14:39

....- 28, 30 pg din valori biologice de referinta 30-35 pg con. med. de hem.eritr ....- 31, 50 g/dl din valori biologice 31.5-36g/dl vsh ora 1 6 ....mm fosfataza alcalina 63 u/i din valori biologice 98-279 u/i ft4 34.85 pmol/l ....

0 mesaje
847 vizite
dilema mare
Postat la data: 15-05-2009, ora 15:14

....urmatoarele analize pt tiroida: ft3 3.61 valori de referinta 2.39-6.79 ft4 7.27 val de ref ....1.15-130.77 ab antitireoglobulina 0.01 val de referinta 0-4.9 tpo 0 val de referinta ....

2 mesaje
991 vizite
suspect alergie
Ultimul răspuns: 14-05-2013, ora 08:34, postat de stefancojocaru

....i-au iesit limfocitele%56, 80 ( valori de referinta 25, 50-55, 00), limfocite # ....80), numar eritrocite 3, 61 (valori 3, 90-5, 20), concentratie medie ....

0 mesaje
2382 vizite
analize hormonale
Postat la data: 24-08-2009, ora 21:05

....ziua 21 - tsh 0.92 ( valori de referinta 0.27-4.2) - prolactina: 498.2 (valori de ref. : lipsa sarcina ....faza foliculara: 12.53-165.5) - progesteron: 34.42 (valori de ref. : postmenopaza 0.1-0.8, ....

8 mesaje
135 vizite
Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA
Ultimul răspuns: 06-04-2013, ora 14:56, postat de tesla84

....) - rezultat negativ - valori de referinta negativ 2.v.d.r.l rpr cantitativ - metoda imunoturbidimetrica ....- rezultat 0 r.u - valori de referinta mai mic decat ....- rezultat 9 t.u - valori de referinta mai mic decat ....

0 mesaje
1948 vizite
interpretare analize sange
Postat la data: 25-11-2009, ora 10:19

....total 140mg/dl cand valoarea de referinta este intre 150mg/dl -250mg/dl.analiza proasta ....si la tgp 39u/l val referinta 0 u/l -32u/l , tgo ....50%-70%.dar cu restul analizelor in valori normale. va multumesc anticipat si ....

0 mesaje
7043 vizite
MARKERI ENDOCRINI
Postat la data: 14-02-2014, ora 20:58

....12 ani, au rezultat urmatoarele valori care nu se regasesc in ....rezultat um interval biologic de referinta free t4 2.28 ng/dl normal - ....dori o interpretare/evaluare a acestor valori, posibile cauze care au determinat ....

0 mesaje
1481 vizite
Interpretare analiza
Postat la data: 19-03-2009, ora 17:26

....; rezultate - 0, 35; valori biologice de referinta - s/co < =negativ, s/co ....calitativ ; rezultate - negativ; valori biologice de referinta - negativ va rog interpretati-mi rezultatul. ce ....

0 mesaje
2954 vizite
Analize glanda suprarenala
Postat la data: 25-08-2014, ora 18:58

....urma analizelor, mi-au iesit aceste valori: dhea: 17.04 valori de referinta, adulti: 1, 3 -9, 8 ....de ref. 98.8-340/qg/dl cortisol: 29.7 (recoltat dimineata)valori normale: dimineata:4, 30-22.40 qg/dl. doresc ....

2 mesaje
788 vizite
fosfataza alcalina
Ultimul răspuns: 15-06-2010, ora 08:22, postat de viorica_

....fosfataza alcalina 169 u/l iar valorile de referinta sunt 98-279 u/l. pe internet ....am vazut cu totul alte valori de referinta(20-90 sau 15-45), care este realitatea? ....

223 subiecte 12 3 4 5 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK