Valori Referinta

223 subiecte 1 2 34 5 Înainte ›
0 mesaje
453 vizite
interpretare analize
Postat la data: 11-10-2009, ora 10:19

....nişte îndoieli în comparaţie cu valorile de referinţă la : hgb ....normali.ce ar putea insemna acele valori crescute. va multumesc!

0 mesaje
762 vizite
interpretare analize
Postat la data: 31-08-2009, ora 01:21

....min spunandu-mi ce inseamana aceste valori care ies din intervalul de ....

2 mesaje
244 vizite
interpretare analize TSH FT4
Ultimul răspuns: 31-10-2015, ora 23:49, postat de addamatte

....si doresc sa stiu daca valorile sunt normale in urma analizelor ....4 cm. tsh 0.7226µui/ml interval referinta: 0.35 - 4.94 µui/ml free ....

2 mesaje
1365 vizite
Va rog sa-mi interpretati analizele hormonale!
Ultimul răspuns: 05-08-2011, ora 20:35, postat de Nicu76

....rog sa-mi raspundeti! iata rezultatele valori obinute valori de referinta tsh- hormon tireostimulator 1, 24 ....

1 mesaje
672 vizite
Va rog interpretati aceste analize
Ultimul răspuns: 17-04-2010, ora 17:17, postat de Casa drhouse

....raport a/g 2.13 interval de referinta 1 va rog spuneti-mi ce regim ....sa urmeze pentru toate aceste valori sa revina cat de cat ....

1 mesaje
4400 vizite
Umflaturi dureroase pe partea stanga (gat + axila)
Ultimul răspuns: 04-12-2009, ora 09:43, postat de alllinna

....frecvent oxalat de calciu") - rezultate valori in sange: nr. leucocite 13310.0/ul ....referinta fiind 4100-10900/ul) %neutrofile 26.9% (valori referinta fiind 37-92%) %eozinofile 45.2% (valori ....fiind 1-4%) nr.neutrofile 3590.0/ul (valori referinta fiind 2000-7500/ul) nr.eozinofile 6010.0/ul (valori ....

0 mesaje
748 vizite
CROMOGRANINA A
Postat la data: 08-02-2011, ora 11:40

....- in conditiile in care valorile de referinta ale laboratorului sunt 27-94. stiu ....

0 mesaje
636 vizite
Va rog sa ma ajutati la interpretarea analizelor
Postat la data: 06-04-2011, ora 00:43

....de sange mi-au iesit urmatoarele valori mai mari decat cele de ....analize au iesit in limita valorilor normale. precizez ca am 28 ....

2 mesaje
29 vizite
Am hepatita? Va rog, lamuriti-ma!
Ultimul răspuns: 02-07-2015, ora 19:04, postat de Dr. Lacramioara Sint

....rog sa imi explicati aceste valori. in urma unor transaminaze putin ....boli infectioase. analize interval biologic de referinta / um 1. anti-hcv -ser rezultat 0, ....

0 mesaje
3833 vizite
Profil trombofilie screening
Postat la data: 14-09-2014, ora 12:07

....(aptt sensibil pentru la)- 42.2 (valori de referinta 45 sec) - drvvt (test cu ....fi cuprinse in intervalele de referinta, nu stiu in ce masura ....

3 mesaje
3318 vizite
Toxo si CMV - pot sa mai am copii?
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....analizele abia in ianuarie 2008. valorile au fost: cmv igg 22 ( ....8 ( interval biologic de referinta: < 15 negativ 15-30 incert ....tg. mures). am refacut analizele si valorile nu sau schimbat aproape deloc: cmv ....

0 mesaje
1915 vizite
triplu test-parametrii normali
Postat la data: 25-02-2010, ora 08:10

....3 markeri. dupa intervalul biologic de referinta oferit par sa fie rezultate ....dori sa stiu. iata rezultatele:beta-hcg-37724, 3miu/ml (valorile intre 4720-80100) free-estriol-1, 24ng/ml (valori ....0, 4-5, 2) alfaproteina-15, 20iu/ml (valori 14, 45-72, 25)mentionez ca nu ....

0 mesaje
713 vizite
rugaminte interpretare analize medicale proaspata mamica
Postat la data: 10-08-2011, ora 14:11

....eventuale carente sau anemii.unele dintre valori au fost semnalate cu rosu ....anticipat. o zi buna test rezultat int. referinta metoda rbc 4.48 3.8 - 4.8 ....- 8 % biochimie test rezultat int. referinta metoda acid uric 1.6 6.0 mg/dl ....mg/dl chimie umeda hematologie test rezultat int. referinta metoda vsh 11 mm/1h 29 mm/2h 20 mm/1h analiza ....

5 mesaje
2316 vizite
Analize ingijoratoare?
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....42 (0-34) - intre paranteze valori normale de referinta tgp 83 (0-38) bilirubina totala directa ....

1 mesaje
1423 vizite
Colesterol marit
Ultimul răspuns: 12-11-2012, ora 19:57, postat de dr_stancristina

....mai jos: - glicemie 140 mg/dl (valorile de referinta ale laboratorului 74-106 mg/dl); - colesterol ....total 315 mg/dl (valorile de referinta 20-200 mg/dl). mentionez ca este vorba ....

1 mesaje
210 vizite
Toxoplasmoza
Ultimul răspuns: 15-07-2014, ora 08:09, postat de Dr. Baciu Damian

....igm si a iesit 0.38, valori de referinta fiind 0.5 nonreactiv.pentru interpretare mai ....

0 mesaje
3416 vizite
Gama GT si TGP crescute
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....a, g si m si valorile rezultate se incadreaza in cele ....- negativ; - anads - valori referinta; - hepatita b si c ....

2 mesaje
1014 vizite
rog interpretare...sifilis s-au nu?
Ultimul răspuns: 07-03-2009, ora 04:46, postat de my_ana76

....tpha valoare obtinuta +/- si valori biologice de referinta negativ si vdrl-cantitativ valoare obtinuta ....

0 mesaje
821 vizite
rog interpretare analize medicale
Postat la data: 16-03-2009, ora 22:38

....complet de analize medicale;exista niste valori care pe mine ma ingrijoreaza ....poate ma lamureste cineva daca valorile de mai jos ar trebui ....6 albumina 46, 42.acestea sunt valorile care au depasit cifrele de ....

1 mesaje
2890 vizite
Analiza Helicobacter Pylori
Ultimul răspuns: 08-12-2013, ora 10:02, postat de Frasia

....prezenti; titru=1/1 u.m.: - interval biologic de referinta: absenti; metoda imunocromatografica vsh: 10 mm leucocite: ....componentelor din hemoleucograma sunt in valori normale. as vrea sa stiu daca ....

4 mesaje
27780 vizite
NUMAR MARE DE LEUCOCITE IN URINA
Ultimul răspuns: 04-02-2010, ora 15:20, postat de gmgc

....mai atent si comparand cu valorile de referinta, am remarcat un numar crescut ....la femeile insarcinate sunt alte valori de referinta. rog sa mi se dea ....

0 mesaje
980 vizite
antifosfolipidici!!!
Postat la data: 24-01-2010, ora 11:32

....anticorpi antifosfolipidici care au urmatoarele valori: aptt 40; r=1, 32 (val. ....1, 57; 52% (val de referinta 10, 5 - 14, 3"). ....

1 mesaje
2459 vizite
interpretare analiza
Ultimul răspuns: 02-01-2012, ora 23:45, postat de uca27

....si interpretari diagnostic hemoleucograma test rezultat int. referinta metoda rbc 4.37 3.8 - 4.8 ....probele supuse analizei. biochimie test rezultat int. referinta metoda iga 153 65 - 421 ....alpha 1 alpha 2 beta gamma valori obtinute 2.00 66.7 1.8 8.1 ....

0 mesaje
736 vizite
Interpretare analize sange
Postat la data: 27-05-2010, ora 14:58

....un sfat legat de anumite valori care sunt peste limitele indicate ....hemoglobina este 15.75 g/dl iar valorile de referinta sunt 12.30-15.30 hct - hematocrit este ....- limfocitele sunt 23.10 iar valorile normale sunt 25-50 ceilalti parametri ai ....

2 mesaje
2701 vizite
Rezultat analize HIV
Ultimul răspuns: 02-04-2009, ora 13:44, postat de monica 22

....; rezultate : 0, 35; valori biologice de referinta: s/co < 1 = negativ; ....

1 mesaje
2400 vizite
Analize medicale bebelus de o luna jumatate
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....luna si jumatate: rbc 2.73 (valori referinta intre 4 -6); hgb 8.9 ....(21-50); eo% 6.5 (2-6). restul valorilor din hemoleucograma sunt in limite ....

1 mesaje
2442 vizite
INTERPRETARE ANALIZE 2009
Ultimul răspuns: 09-05-2009, ora 20:22, postat de Dragut Nicoleta

....in interpretarea lor leucocite 6, 99 valori biologice de referinta 5-10 lymfocite 0, 91 1, 2-4 monocite ....

0 mesaje
499 vizite
IgE peste 1600
Postat la data: 30-08-2011, ora 15:34

....o valoare de peste 1600 (valori de referinta intre 0 si 100) si ....

2 mesaje
865 vizite
este posibil asa ceva?
Ultimul răspuns: 09-02-2011, ora 21:46, postat de b.elena2010

....primit urmatorul rezultat de la sinevo: referinta culoare bruna turbiditate clara densitate 1029 1015-1025 ph 7 ....glanulocitara) continui analizele de mai sus referinta glucoza nedecelabil nedecelabil corpi cetonici 5 mg/dl ....nici un tratament sa revina valorile la normal intr o saptamana ....daca se pot modifica aceste valori intr o perioada atat de ....

0 mesaje
1987 vizite
Ce inseamna?
Postat la data: 14-10-2009, ora 20:51

....pot lua. rezultat / u.m. valori biologice de referinta u.m. hemetologie (wbc) leucocite 8, 27 10^/lul ....

0 mesaje
2065 vizite
interpretare analize
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....iesit din nou cu cateva valori sub cele normale. am mers ....si ambele au iesit la valori normale. precizez ca am o .... manual test rezultat interval de referinta frotiu sanguin usoara neutropenie usoara ....

6 mesaje
2790 vizite
rog interpretare analize
Ultimul răspuns: 21-05-2010, ora 09:17, postat de marcelaaaa

....de urina urmatoarele rezultate: densitate: 1010, valori de referinta 1015 - 1025 ph 6, 5 nitriti ....

0 mesaje
1632 vizite
INTERPRETARE ANALIZE
Postat la data: 08-11-2011, ora 08:48

....mica-la jumatate- in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 50-75%)!!! eosinofile%: 3, 3% basofile%: ....(este mare in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 25-40%)!!! monocite%: 7, 7% ....(este mare in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 3-7%)!!! neutrofile#: 1, 82x10^9/l ....(este mica in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 2, 5-7, 5x10^9/l)!!! eosinofile#: ....

0 mesaje
2288 vizite
NEUTROFILE SI CREATININA MICA
Postat la data: 09-11-2011, ora 08:18

....mica-la jumatate- in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 50-75%)!!! eosinofile%: 3, ....(este mare in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 25-40%)!!! monocite%: 7, ....(este mare in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 3-7%)!!! neutrofile#: 1, ....(este mica in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 2, 5-7, 5x10^9/l)!!! ....

2 mesaje
1598 vizite
interpretare analize sange si urina
Ultimul răspuns: 23-04-2009, ora 19:13, postat de angyca_d

....- 3.66 mii/ul (interval de referinta 4, 00-10, 50); limfocite % ....negativ. acestea au fost cele cu valori in afara limitelor admise pt ....

0 mesaje
1193 vizite
Interpretare Buletin de analize
Postat la data: 10-07-2010, ora 11:57

....vdrl / rexultat: negativ / valori de referinta negativ buletin analiza 2: denumire analiza: microbiologie ....

0 mesaje
3513 vizite
analize citomegalovirus si toxoplasmoza
Postat la data: 22-04-2009, ora 18:34

....2, iar intervalul biologic de referinta in testul respectiv era 0-0, ....09, iar intervalul biologic de referinta in testul respectiv era 0-0, ....10, iar intervalul biologic de referinta in testul respectiv era 0-0, ....132, in conditiile in care valorile de referinta sunt: negativ<0, 8 coi, pozitiv ....393, in conditiile in care valorile de referinta sunt: negativ<0, 7 ....luat medicatie in acest sens, valorile de azi sunt mai ingrijoratoare ....mi-e frica de faptul ca valorile la citomegalovirus ig m sunt ....

1 mesaje
1624 vizite
sumar urina si sange
Ultimul răspuns: 22-03-2013, ora 11:08, postat de B.M.Maria

....sange urmatoarele mi-au iesit cu valori care nu se incadreaza intre ....- 16.5 % ldl-colesterol 120 interval referinta: nivel optim: 100 mg/dl risc ....mg/dl 25-oh vitamina d 11.3 interval referinta: 30 - 100 ng/ml deficit ....

0 mesaje
1255 vizite
Interpretare analize
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....un set de analize. unele valori nu sunt in intervalele de ....

0 mesaje
1227 vizite
interpretare analize
Postat la data: 22-04-2012, ora 23:07

....valoare obtinuta unitate de masura valori de referinta magnezemie (chimie umeda) 1.89 mg/dl 1.9 ....

5 mesaje
2425 vizite
analize-motiv de ingrijorare?
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....analize si o serie de valori sunt modificate.va rog frumos sa .... analize rezultate interval biologic de referinta / um leucocite 7.4 4 ....

0 mesaje
648 vizite
Interpretare analize; ce trebuie facut?
Postat la data: 00-00-0000, ora 00:00

....sa fac pt a avea valorile normale. in urma analizelor valorile ....fost in afara celor de referinta inscrise pe buletinul de analize ....descoperit ca unele dintre aceste valori sunt normale.daca imi puteti spune ....

1 mesaje
735 vizite
Rezultate analizele mamei
Ultimul răspuns: 23-02-2011, ora 22:37, postat de yo_un_baiat

....sunt in normal: rezultat valori biologice de referinta anticorpi antimicrozomiali tiroidieni tpo - ....

6 mesaje
5120 vizite
REACTIE DUPA HISTERECTOMIE SAU REUMATISM?
Ultimul răspuns: 08-02-2014, ora 19:30, postat de karona

....1. ck/cpk (creatinfosfokinaza) = 60.00, valori referinta 24.00 - 170.00 u/l; 2. ....spiralat tip igg) = 30.60, valori referinta 0.00 - 40.00 ui/ml; 3. ....peptid citrulinat ciclic) = 5.10, valori referinta 0.00 - 15.00 u/ml; 4. ....rf total = 13.50, valori referinta 0.00 - 25.00 u/ml; 5. ....

1 mesaje
38 vizite
posibil problema cu tiroida?
Ultimul răspuns: 22-04-2015, ora 19:43, postat de clara_p

....7.13 fata de valoarea de referinta 0.4-4 si atpo 1000 fata ....aceste doua 'anomalii' legate de valorile tsh-ului si atpo-ului.multumesc anticipat!

0 mesaje
794 vizite
rezultat analiza microscopia urinii
Postat la data: 22-09-2009, ora 21:25

....apare un tabel cu urm valori in rosu: microscopia urinii rezultat um ....

0 mesaje
1227 vizite
interpretare analize si indrumare
Postat la data: 03-05-2010, ora 23:56

....pasi ce se impun, din valori inteleg ca am o problema ....inca cu ele) denumire rezultat um valori de referinta m (wsbnyi[b) mrn: valori in afara limitelor admise pentru varsta ....

3 mesaje
245 vizite
Interpretare analize citomegalovirus si rubeola
Ultimul răspuns: 30-07-2014, ora 10:10, postat de Dr. Diana Enachescu

....in vedere ca intervalul de referinta este 0-15. de asemenea, citomegalovirusul ....de 65, iar intervalul de referinta 0-6. va rog sa-mi explicati ....

1 mesaje
2432 vizite
rezultat la analize rele:monocite trombocite si scaun
Ultimul răspuns: 13-05-2010, ora 13:16, postat de danyella79

....cam asa: rezultat /u m valori biologice de referinta/ u.m. monocite% 12.20% 1.7-9.3% indice ....

1 mesaje
3816 vizite
hemoleucograma completa- sarcina 30 sapt.
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....de sapt. ma nelinistesc niste valori care nu se incadreaza in ....ca sunt insarcinata? fractii val. de referinta rezultat nr.celule albe 3.800 - 8.200 ....

223 subiecte 1 2 34 5 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK