Valori Tensiune

120 subiecte 12 3 Înainte ›
4 mesaje
5829 vizite
tahicardie-valori tensiune arteriala
Ultimul răspuns: 28-10-2009, ora 18:42, postat de dora_dora490

....am si transpiratie rece si tensiunea este de 140 cu 90.as ....

2 mesaje
2875 vizite
Buna ziua, va rog intepretare valori tensiune arteriala
Ultimul răspuns: 11-04-2012, ora 10:08, postat de rebeca05

....dori o interpretare scurta a valorilor tensiunii arteriale : 180 / 120 ....

0 mesaje
6026 vizite
pO2 valori sub limita
Postat la data: 28-06-2014, ora 14:39

....totusi de 100& la aparat. tensiunea bina. medicii de la urgenta ....

3 mesaje
5531 vizite
tiroida valori ecograf marite
Ultimul răspuns: 08-02-2012, ora 15:18, postat de PAULA CATALINA0

....letargie, oboseala accentuata, ritm si tensiune mica ;nu transpir.dar am o ....

1 mesaje
2312 vizite
Tensiune 190-130
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....comotii cerebrale). are acasa tensiometru. tensiunea ei arteriala are uzual valori ....

1 mesaje
2237 vizite
tensiune oscilanta
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....in fiecare zi imi urca brusctensiunea la valori de 155/110.ma ia brusc asa ....si tremur si imi creste tensiune.am si foarte mari ameteli si ....atunci.de ce imi oscileaz asa tensiunea? ce sa fac? ajutati-ma va ....

3 mesaje
3046 vizite
Probleme tensiune!
Ultimul răspuns: 10-01-2011, ora 19:02, postat de kara97

....a lua acest tratament aveam tensiunea 13.8 13.7. acum tensiunea mea este 11.8 11.7 si ....tensiunea si o aduce la valori normale. credeti ca tensiunea mea ....

4 mesaje
39 vizite
tensiune oscilatorie
Ultimul răspuns: 02-03-2010, ora 17:40, postat de bulatsergiu.flp

....problema: acum trei saptamani am avut tensiunea 150 cu 105, (mi-am luat ....si tot in jurul acestor valori se afla) mentionez ca am ....si spre seara ajung la valori normale de 120 cu 80. ....

6 mesaje
92 vizite
TENSIUNE OSCILANTA
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....de catva timp imi urca tensiune brusc de mai multe ori ....noapte in somn ajungand la valori de 150/110 si puls marit.ma ....si cand mi se ia tensiune are valori f mari.sau cateodata stau si ....

1 mesaje
2751 vizite
tensiune oscilanta
Ultimul răspuns: 21-11-2011, ora 17:39, postat de blancap97

....de exemplu azi mi-am luat tensiunea la intervale de 3-4 minute ....

1 mesaje
1847 vizite
tensiune mica
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....din ultima luna, insotita de valori foarte mici ale tensiunii (78/49, ....acestea ar putea fi cauza valorilor scazute ale tensiunii sau ce ....

3 mesaje
3533 vizite
tensiune arteriala
Ultimul răspuns: 12-04-2013, ora 18:17, postat de ddiana

....a-si avea o intrebare cu tensiunea mea este buna sau nu.acum ....zile mi-am luat tensiunea avea valori de 147/82 si astazi 152/90.vreau ....de efort)+analize de sange, atunci tensiunea mi-a fost de 135/80.cardiologul mi-a ....

8 mesaje
107 vizite
Tensiune arteriala
Ultimul răspuns: 31-01-2013, ora 22:33, postat de DIANA TIM

....am facut un puseu de tensiune e 160/110 in urmatoarea zi ....si sucuri care contin cofeina..insa tensiunea mai creste unori in deoseb ....am facut o obsesie pt tensiune o masor de cateva ori ....aproximativ. la proba de efort valorile maxime avute au fost 150/85 ....

1 mesaje
1986 vizite
tensiune oscilanta
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....cu o lamurire.imi creste brusc tensiunea arteriala (stand in pat facnad ....casnic sau de birou) la valori mari de 150-110.in momentele alea ....

0 mesaje
771 vizite
Sarcina si tensiune 140 90 saptamana 36
Postat la data: 20-02-2013, ora 23:39

....ajutati ca sant tare nedumerita.am tensiune in mişcare daca mă ridic ....sa iau nifedipin la aceste valori de 140/9 si ca o ....stau pe partea cu inima tensiunea in repaus este 120/80, , ....stres continu si îmi iau tensiunea mereu ca sa fiu sigura ....

2 mesaje
12 vizite
am tensiune oscilanta. ce anticoceptionale pot lua?
Ultimul răspuns: 04-05-2011, ora 23:18, postat de Lone

....doctor vazand ca uneori aveam tensiunea 12/8, sau 13/9 iar alteori ....dupa 3 saptamani de novinette tensiunea mea era 15/11. am intrerupt ....din nou anticonceptionalele. mentionez ca tensiunea mea in ultimele luni pare ....

2 mesaje
1602 vizite
Tensiune si bataile inimii
Ultimul răspuns: 05-12-2012, ora 09:07, postat de ionela83

....este cineva care imi poate rasp.tensiunea am ajuns sa o masor ....o perioada cam in jurul valorii de 64 sau 72, de ....

5 mesaje
101 vizite
Puls marit, tensiune 14.9
Ultimul răspuns: 01-03-2015, ora 23:49, postat de eddy93

....de 90-100 la repaus. si tensiunea 14 cu 9... mentionez ca ....fier ( am 32 si valorile normale ar fi intre 49-167). ....

0 mesaje
1898 vizite
Valori duble decât cele normale. Doresc lamuriri. Mulţumesc!
Postat la data: 03-05-2010, ora 15:52

....de sănătate datorită acestor câteva valori depăşite (chiar şi dublu) ale ....ceva îngrijorător, problematice fiind doar valorile de mai sus, care sunt ....dreaptă, având în acel moment tensiunea 20, acum revenind la normal, ....

4 mesaje
48 vizite
Tensiune arteriala mare dimineata
Ultimul răspuns: 18-12-2015, ora 19:17, postat de Cafea Sanatoasa

....varsta de 79 ani are tensiunea marita dimineata cu valori intre 16 /8 si 18/9 ....cateva zile). in cursul zilei tensiunea este 12/7 ana la 14/7. tratamentul ....

8 mesaje
169 vizite
Tensiune arteriala foarte ridicata
Ultimul răspuns: 11-06-2014, ora 18:44, postat de alinageorgescu79

....un organism care are o tensiune arteriala -medie de 155/95 (ma ....a facut un puseu de tensiune ajung astfel pana la 188 ....cardiolog- si am observat ca valorile zilnice ar fi:dimineata 140/97, puls ....rar tensiunea se regasestebin juru valorii de 139/75 si pulsul 70. astept ....

7 mesaje
18159 vizite
urechi infundate ! Poate fi tensiune?
Ultimul răspuns: 09-05-2011, ora 12:26, postat de Cristian-Alexandru06

....ce poate fi? mi-am masurat tensiunea arteriala cu tensiometrul meu digital ....daca e cazul sa-mi masor tensiunea, am auzit doar din "popor"ca ....

2 mesaje
2897 vizite
Tensiune arteriala crescuta:revenire
Ultimul răspuns: 22-08-2013, ora 17:57, postat de Dr George Stancu

....un organism care are o tensiune arteriala -medie de 155/95 (ma ....a facut un puseu de tensiune ajung astfel pana la 188 ....cardiolog- si am observat ca valorile zilnice ar fi:dimineata 140/97, puls ....rar tensiunea se regasestebin juru valorii de 139/75 si pulsul 70. ....

2 mesaje
1920 vizite
Tensiune dereglata dupa fizioterapie
Ultimul răspuns: 03-04-2012, ora 20:49, postat de Gabi-val

....simtiti tot mai rau. acum tensiunea sa este mai mare dar ....de exemplu, azi avea 113/90. tensiunea ei normala se invirte in ....cum imi creste si mie tensiunea! ce inseamna asta, ce sa ....

0 mesaje
1637 vizite
fibrilatie atriala, tensiune mica
Postat la data: 13-04-2012, ora 23:09

....saptamani. inainte, urma tratament pentru hipertensiune. in prezent, pastilele pe care le ....dimineata aspenter la pranz de 2-3 zile tensiunea sistolica trece rar de 100, ....lui? inr-ul i-a iesit in jurul valorii 5-6, i-a fost redusa portia ....

20 mesaje
553 vizite
puls marit si pusee de tensiune
Ultimul răspuns: 15-09-2015, ora 23:23, postat de tanutza26

....abia suflam si am avut tensiunea 50 cu 30. am fost ....aveam un puls de 180. tensiunea nu am reusit s-o iau ....in mod normal la mine tensiunea este 110 cu 65 si ....diferenta. dar eu am aceste valori din 2008 cand s-au facut ....

4 mesaje
36 vizite
Rezultate CIUDATE HORMONI
Ultimul răspuns: 26-06-2014, ora 20:06, postat de inn.ocence

....mi-au iesit urmatoarele rezultate: acth 70.01 (valori de referinta: 7.20-63.30 ) ....(valori de referinta: 148-407) prolactina 1454 (valori de referinta: 102-496) progesteron 9.59 ....simptome la fel de ciudate: tensiune mica, puls slab (uneori), nu ....

0 mesaje
13 vizite
aspenter in sarcina 26 saptamani
Postat la data: 10-12-2012, ora 18:44

....am avut o pulsatie de tensiune ajungand la 15/9.am pus mana ....mi sa dat nifedipin pt tensiune, am trecut cu bine peste ....ceva mai scazut dar in valori normale...m-au trimis la fundeni unde ....off0.8 pornind de la aceste valori am fost trimisa la cardiolog, ....

2 mesaje
5572 vizite
urgent un raspuns-
Ultimul răspuns: 19-04-2014, ora 10:04, postat de lara_marik

....ca iau noliprel mai fac tensiune cate odata...cele mai mari valori ....

0 mesaje
1064 vizite
interpretare buletin analiza
Postat la data: 22-02-2012, ora 14:18

....schimbat medicamentatia la inima si tensiune. vsh 28mm/ora, gr%69, 5, rdw ....scazute in rest au avut valori normale. pa puteti ajuta. de ....

5 mesaje
2408 vizite
va rog dati-mi un sfat
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....56 de ani sufar de hipertensiune de aprox 20 ani, am ....boala de refux esofagian pt.ca tensiunea a fost buna, doctorul mi-a ....accentuate si daca intr-adevar pentru tensiune nu trebuie sa mai iau ....ceva{cu acest tratament am inregistrat valori si de 19/11}

1 mesaje
5025 vizite
tensiunea in sarcina
Ultimul răspuns: 06-10-2011, ora 16:14, postat de iuliana73iuliana

....la inceput m-am confruntat cu tensiune.primele 3 luni am avut intre ....din nou sa ajunga la valori cuprinse intre140/90-150/100.mentionez ca nu am ....faptul de a-mi controla frecvent tensiunea si aplelind doar cind aceasta ....

0 mesaje
31 vizite
cum se masoara corect tensiunea ? ajutor medic si colegi forum
Postat la data: 02-08-2015, ora 10:12

....chiar tare. cand imi iau tensiunea prima data este 11 cu ....nu stiu care dintre aceste valori este cea corecta. am un medic ....recunoscand ca el poate scadea tensiune. dar intrebarea mea este cum se ....

0 mesaje
1319 vizite
hipo sau hiper tiroidie?????
Postat la data: 07-10-2010, ora 10:19

....fost: tsh-67.530uu/ml (0.270-4.2) ft4-5.12pmol/l (10-23) ecografie tiroidiana cu valori: lob drept:long.max.57, antero-post 23, transvers.22.4, volum ....ianuarie, dupa 6 luni 1.610 uu/ml(0.270-4.2) valori ecografie tiroidiana lob drept long max ....gat, vedere incetosata, puls scazut, tensiune foarte mica, tremur si amortire ....noua analiza tsh valoare tsh(01.10.2010) 0.0447 uu/ml-(0.35-4.94) valori ecografie lob drept long max.55.1, ....

3 mesaje
1365 vizite
ingrijorator??
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....ceva. mi-am facut analizele si valorile sunt normale in afara calciului ....:d. am crezut ca am tensiune si de aceea mi-am si ....de frica sa nu am hipertensiune sau tensiune oscilanta si asta ....

0 mesaje
8429 vizite
hipertiroidie autoimuna
Postat la data: 13-11-2014, ora 13:16

....furtuni tirodiene, atac de panica, tensiune crescuta, durere in piept... voi reda ....din analize care nu au valori normale: - creatinina serica - 0, ....

3 mesaje
2121 vizite
Glanda?
Ultimul răspuns: 06-03-2013, ora 12:17, postat de violetta_86

....era peste 100/pe min -obosesc ff usor -tensiune de cateva ori 16cu 10 ....analiza si rezultatul e urmatorul tsh 6.07..valori de referinta 0.40-6.20 uu/ml -nu m-a ....

2 mesaje
4142 vizite
nefrita cronica bilaterala
Ultimul răspuns: 22-02-2009, ora 17:27, postat de carstean

....srg. 51%, dr. 48%, cu valori ale creatininei de 2, 72 ....o crestere a tensiunii cu valori de 15 -16 cu 9 ....2 sau trei zile, urmarind tensiunea zilnic si lipantil pentru colesterol ....luate fiecare separat ) dar valorile erau in jur de 220-240, ....nici un tratament sa monitorizam tensiunea si analizele de creatinina, uree ....multe proteine, a mentinut totdeauna tensiunea in limite normale si nu ....respectat cu strictete tratamentul de tensiune si a monitorizat tot timpul ....

7 mesaje
88 vizite
va impolr ajutati-ma
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....pt ca sunt disperata.imi creste tensiunea arteriala brusc zilnic (si chiar ....cauza cresterilor astea bruste de tensiune -care nu depind de ora ....

3 mesaje
78 vizite
degetele la maini umflate
Ultimul răspuns: 19-06-2012, ora 15:59, postat de yndy2000

....si ekg-ul a iesit bine tensiunea 12-8 mentionez ca am tensiunea ....la analizele la sange urmatoarele valori au iesit rau biochimie uree ....

6 mesaje
32 vizite
Cerculete colorate
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....mi se gasi o problema (tensiune intraoculara valori normale mai exact 10 sau ....care apare de obicei cu tensiune intraoculara dar este posibil sa ....cel putin 2 ani am tensiunea arteriala mare sau cel putin ....

2 mesaje
1062 vizite
UNDE T NEGATIVE
Ultimul răspuns: 23-02-2011, ora 23:55, postat de inimioara30

....extinse care dispar la incarcatura...non aritmie.valori normale tensiune arteriala...acestea sunt rezultatele ultimelor mele ....

2 mesaje
2045 vizite
cardiopatie ischemica?
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....am nascut(4 ani)ma confrunt cu hipertensiune arteriala forma oscilanta.asa dintr-o data ....imi creste brusc tensiunea la valori mari(mai ales cea mica)de 160/110.am ....stat in ger)si tensiunea area valori foarte mari(ajunge si la 115 ....

1 mesaje
2427 vizite
lamuriere
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....bine cu exceptia catorva si anume:valori mari ale proteine c reactive, ....e totul ok).iau bisoprolol pentru tensiune si doar atat dar eu ....

1 mesaje
1015 vizite
tensiunea la copii
Ultimul răspuns: 17-04-2011, ora 17:44, postat de lucia TM

....vizita a gasit aparatul de tensiune si a vrut sa il ....depistat, cred eu ca are tensiunea mare pt varsta lui. are ....daca e normal? care sunt valorile normale pt vârsta lui?

0 mesaje
6735 vizite
Va rog.
Postat la data: 13-12-2011, ora 11:00

....aprovel in schema mea pentruca valorile de tensiune sunt tot mari si nu ....

1 mesaje
1255 vizite
tulburari dupa mese
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....mai draga am puseuri de puls(tensiunea cred ca ramane normala)..apar la ....lesin. de obicei am o tensiune mica 10-7 sau 9 cu ....mine, fara folos.de altfel toate valorile, inclusiv colesterol, valori tiroidiene au iesit bine... acum, ....

2 mesaje
3348 vizite
Probleme cu tensiunea arterială
Ultimul răspuns: 20-04-2011, ora 20:08, postat de Lence

ajutati-mă vă rog!!! valori anormale ale tensiunii arteriale: ta ....

2 mesaje
8738 vizite
urticarie cronica autoimuna
Ultimul răspuns: 00-00-0000, ora 00:00, postat de

....ft4, anticorpi anti tpo, in valori normale, antigen hbs si hcv ....senzatia de ameteala si instabilitate, tensiunea arteriala care era 110/65 acum ....cunosc cazuri de remitere a valorilor anticorpilor antinucleari.?si daca boala nu ....

3 mesaje
1868 vizite
Dureri picioare
Ultimul răspuns: 07-05-2010, ora 16:55, postat de Dr. Marius Uscatu

....cauza durerilor.am tratament si pentru hipertensiune cu bisoprolol.mi s-a spus ca ....si dureri musculare.am facut analize recent.valori crescute au aparut la pdw-19.3 ....aslo, fact.reumatoid si pcr au valori negative. m-am gandit sa incep sa ....

120 subiecte 12 3 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK