Cauza atacurilor de panica

08-07-2009
hspinache
Nu este medic/terapeut
hspinache
Dupa parerea mea, cauza este psihologica. _ In situatia cind apare ideia declansatoare, avem 2 cazuri :
_ in o anumita perioada de timp, uitam cauza initiala si eventual ne aducem aminte dupa o perioada cind sintem in aceasi situatie. _Pe perioda de timp respectiva, luam medicamente tipice.
_nu uitam nimic ; ne obisnuim cu ideia respectiva si gasim argumente favorabile obisnuintei. _Treaba dureaza un timp in care luam medicamente tipice. Varianta acesta se poate concepe cu medicamente mai putine, anxietatea pe care o vom avea va face parte de tratament.

Care variantea credeti ca este mai buna ?
3 comentarii
0
08-07-2009, ora 22:57
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Matale ai o obsesie??????? Ai mai postat chestia asta si cred ca ai primit raspuns si de la specialist! Si inca un sfat, ca sa nu fac si eu atac de furie: scrie corect ROMANESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sanatate!
0
09-07-2009, ora 14:31
hspinache
Nu este medic/terapeut
hspinache
Nu inteleg. _ Care este problema user Teosophia ? _Daca voi fi banat, probabil ca nu voi mai deschide subiecte. _ Mai exista si varianta sa nu citim ce nu ne place.
0
09-07-2009, ora 16:29
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Problema este ca aici intra oameni care chiar au probleme reale, care asteapta ajutor, iar tu pari numai sa te joci. Nu te judec, dar din moment ce ai primit raspunsul cel mai riguros de la un specialist, de ce tot insisti? E corect? Deci, exista si varianta de te gandi inainte sa postezi o intrebare, chit ca ceea ce ai tot postat tu inteleg ca nu e intrebare, e doar o concluzie personala care, de asemenea, nu face bine pentru ca induce in eroare pe cei care ar putea avea chiar serioase probleme legate de atacurile de panica. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: