Cauzele intarzierii ciclului menstrual

17-02-2011
mih90
Nu este medic/terapeut
mih90
Ultima data cand mi'a venit cm a fost pe 23 decembrie.In ianurie nu mi'a venit si sunt ingrijorata.Am facut si 2 teste de sarcina dar au iesit negative.In ultima vreme sunt foarte stresata.Vreau sa precizez ca in saptamana cand trebuia sa imi vina luna trecuta am avut ovarul stang umflat.Am amanat viziita la medic, si am fost la farmacie, mi s'a dat sa iau ibuprofen si daca nu imi trece sa iau mai multe.Nu am niciun simtom cum ca as fi insarcinata.Semne ca trebuia sa imi vina am avut..m'au durut sanii burta dar degeaba.Chiar nu mai stiu ce sa mai fac.A trecut aproape o luna.
10 comentarii
0
17-02-2011, ora 20:05
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu mai lua tratamente date de farmacisti, mergi la un ginecolog.sau macar consulta-te cu medicul tau de familie.
0
18-02-2011, ora 00:15
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
Cauza acestori intarzieri la femei sunt de regula supararile si stresul. Atata vreme cat menti acest fel de viata vei avea mereu probleme de acest gen. Te-ar ajuta un remediu homeopat atat sa-ti reapara menstra cat si la rezisenta la stres.
0
18-02-2011, ora 22:02
elenamarin_1
Nu este medic/terapeut
elenamarin_1
buna seara am si eu o problema grava am facut analiza Prolactina la sange si m-ia iesit 241, 42 in schimb am o mare perioda de intarzierea mestruatiei, nu stiu ce sa fac si ce sa iau ca sa-mi vina imi puteti interptreta aceste analize?va rog.
0
19-02-2011, ora 15:28
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
cati ani ai? in ce unitate de masura este aceasta valoare a prolactinei? si daca mai ai si alte analize scrie-le.o ecografie ai facut ?
0
22-02-2011, ora 14:26
alexa210
Nu este medic/terapeut
alexa210
Buna ziua!Am si eu o serie de intrebari care ma nelinistesc in ultima vreme.Am 21 de ani si timp de 3 ani am luat anticonceptionale marvelon, iar din ianuarie anul acesta a incetat administrarea lor.Menstruatia trebuia sa apara pe 14 februarie dar a intarziat deja 8 zile.ca protectie am folosit ovule dar de la acestea am avut usturimi si prezervativ. am avut si 2 contacte cand am folosit coitul intrerupt.intrebarea mea este daca menstruatia imi intarzia din cauza anticonceptionalelor, sau ar putea fi vorba si despre o sarcina.am facut un test de sarcina la 5 zile de la intarziere si a iesit negativ.
0
22-02-2011, ora 18:30
elenamarin_1
Nu este medic/terapeut
elenamarin_1
25 de ani prolactina, chemi biochip array, randox 01 214, 424 mlU/l, am facut si testul papanicolau, Valoare diagnostica a frotilului;satisfacator pentru evaluare;frotiu negativ pentru leziuni intraepiteliana sau maligna.Infectii cu;candida a;flora microbiananespecifica bacilara;Modificari reactive ale celulelor epiteliane scuamoase si din zona de transformare asociate cu inflamatia relativ moderata;Evaluare hormonala;pattern hormonalcompatibil cu varsta;Recomandari;tratament de specialitate;de urmaritevolutia citologic;Diagnostic citopatologic;modificari reactive ale celulelor epiteliale scuamoase si din zona de jonctiune asociate ci inflamatia mixta relativ moderata.Am facut tratament 10 zile cu;Ginazol ovule, pliculete de tantum rossa spalaturi vaginale cu irigatorul plus spalaturi cu bicarbonat de sodiu.
0
22-02-2011, ora 18:33
elenamarin_1
Nu este medic/terapeut
elenamarin_1
ecograf nu am facut mi sa spus cand am fost ca trebuie sa fac ecograf in interior, ca ovarele sunt inflamate, va rog sa-mi spuneti ce sa fac, sunt tare speriata.Va multumesc!
0
11-04-2011, ora 15:43
denisaady
Nu este medic/terapeut
denisaady
Buna!am 15 ani si mi-am inceput viata sexuala acum 9 luni.acum trei zile trebuia sa imi vina ciclul si nu mi-a venit inca, dar simtomele sunt tot acelea(dureri de burta si spate)din ziua in care trebuia sa imi vina.am mai patit asa acum 2 luni si mi-am facut un test de sarcina si nu a iesit pozitiv si nici negativ ce mi-a aratat sa mai fac inca unul.dar dupa 2 zile de cand am facut testul de sarcina mi-a venit.acum iar ma dore burta, spatele si nu mi-a venit.Va rog sa imi dati un sfat cat mai repede posibil.Multumesc!!!!
0
11-04-2011, ora 15:45
denisaady
Nu este medic/terapeut
denisaady
Si mai ales ca mai stiu cand trebuie sa imi vina ciclul ca inainte cu 1 saptamana aproape mi se intaresc sani, ma dor si imi apar cosurile si mie dar si prietenului meu de asemenea
0
11-06-2020, ora 23:20
Roxana1203
Nu este medic/terapeut
Roxana1203
Buna! Am si eu o problema, si sunt foarte ingrijorata, nu stiu ce sa mai fac, este deja aproape a 3 luna de cand nu imi vine menstruatia! Ultima menstruatie a fost pe data de 29 Martie si a durat 7 zile.. Nu am o menstruatie regulata, iar testul de sarcina e negativ! As dori si eu un sfat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •