Ce afectiune am?

10-05-2010
ecucu27
Nu este medic/terapeut
ecucu27
buna ziua,
nu prea am stiut unde sa postez asa ca am postat aici, scuzati-ma daca am postat in zona gresita, de 1 luna si ceva am niste simptome groaznice, sunt intr-o stare de oboseala 24/27... de dormit nu prea pot sa dorm ma trezesc numai dimineata, am dureri de cap uriase, am pierderi de memorie, sunt asa obosit plictisit tot timpul.. imi este greu sa-mi amintesc. din trecut chiar si de ziua precedenta sau 2-3 zile in urma, cand sunt treaz parca sunt intr-un vis permanent, parca nu-mi mai constientizez propria persoana, parca nu mai stiu cine sunt. si ce am facut pana acum, parca m-am rupt de realitate complet, parca nu mai judecat, parca nu ai gandesc cine sunt eu...
4 comentarii
0
10-05-2010, ora 09:51
ecucu27
Nu este medic/terapeut
ecucu27
este probabil sa am tulburare de personalitate ?, simt ca parca am uitat cine sunt, am fost prea ocupat cu alte chestii si parca am uitat cine sunt, am stat atat de mult la calculator incat am pierdut contactul cu realitatea.si acum cand ma gandesc la "mine" la cine sunt eu, ca fiinta, ca om ma apuca panica oarecum deoarce parca nu mai stiu, credeti ca am nevoie de un psihiatru, am o afectiune psihica ?
0
10-05-2010, ora 10:06
ecucu27
Nu este medic/terapeut
ecucu27
sau poate fi vorba de un inceput de schizofrenie...sau ceva de genul, ma regasesc si in acele simptome in 2-3..: sunt lipsit de viata etc...nu am chef de nimic, sunt intr-o stare asa parca de vis, amorteala generala, parca m-am deconectat de la propria persoana, am dureri de cap, parca nu pot gandii si nu constientizez cine sunt eu !..sunt simptome de schizofrenie sau este doar stress si oboseala surmenaj psihic ?
0
10-05-2010, ora 11:49
ivanus paulina
Nu este medic/terapeut
ivanus paulina
nu ai schizofrenieee!! Doamne fereste!! Ai cumva halucinatii?? Esti rupt de realitate?? eu cred ca ai o depresie...sau cel mai probabil o stare de anxietate profunda!! Atentie mare! Mergi la un psihoterapeut nu la psihiatrie! Iti lipseste ceva din viata, ai nevoie de un stimul afectiv!! O alta preocupare! Multa Sanatate!
0
16-05-2010, ora 09:20
Laura.2010
Nu este medic/terapeut
Laura.2010
Ai DEPRESIE.care doar TU, o poti trata.prin vointa si rabdare.Nici un psihiatru, psiholog sau psihoterapeut nu te poate ajuta...si ti-o spun din proprie experienta. Si nici macar antidepresivele nu te vor ajuta prea mult.la inceput iti vor creea o stare de euforie, ca viata e roz.si cand vei deveni dependent de ele, vei cadea intr-o alta depresie.Chiar nu mai exista nimic in viata asta care sa te anime sau sa te bucure?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Consumul de vin roșu ar putea preveni pierderile de memorie
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Persoanele care nu conștientizează pierderile de memorie au risc crescut de Alzheimer
  • Suplimentele pentru îmbunătățirea memoriei chiar funcționează?
  • Retinopatia ar putea indica viitoare probleme de memorie
  • Pierderile de memorie pot fi tratate, inclusiv la bolnavii de Alzheimer
  • Pierderi de memorie la tineri - ce e normal și ce nu
  •