Ce analize sa fac

29-11-2017
Luca24
Nu este medic/terapeut
Luca24
Revin cu o întrebare la care sper sa găsesc puțin ajutor sau măcar îndrumare către ce analize ar trebuii sa fac.
In urma cu aproximativ doua luni am început sa am niște palpitații puternice și in zona pieptului. Am chemat salvarea, cei de pe salvare Mi-au făcut un EKG unde a ieșit la momentul respectiv ca am un “ PR interval scurt “ și o “ tahicardie sinusală “ spunându-mi de fapt ca a fost un atac de panica
In urma cu 3 săptămânii am ajuns la urgente, simptomele fiind din ce in ce mai apăsătoare
Analize de sânge, EKG, analize de urina, radiografie toracică.
Verdictul medicilor a fost ca sunt perfect sănătos, cel puțin in cazul inimii, dar ca as avea o infecție in organism ( neputând explicându-mi ce fel de infecție ) și dându-mi amoxicilina 500ng 3xzii. Ceea ce ma face sa cred ca a fost un diagnostic dat din lipsa de dovezii.
Am luat amoxicilina 3 zile timp in care am crezut ca voi face o reacție adversa și am întrerupt tratamentul ( gura foarte uscata, stări de leșin, amețelii, pete roșii pe piele, mâncărimi )
Din păcate in Uk analizele sunt stocate in baza de date neputând fii date către pacient.
Simptomele le am in continuare...
Simt furnicături in mâinii, picioare, amorțeala mâinilor însoțite de senzația de mâini/picioare reci, transpirații abundente, dureri de cap de cel puțin 3-4 ori săptămâna, presiune in zona cefei. Și o stare accentuată de oboseala continua deși dorm și 8-9-10 ore pe seara
Am observat când stau întins in pat respir foarte greu, de asemenea dacă stau întins pe partea stânga îmi amorțește foarte tare mâna și simt o durere in zona omoplatului stâng întinzându-se către coaste. Dacă ridic mâinile deasupra corpului același lucru îmi amorțesc mâinile.
Stări de amețela, obosesc foarte repede și simt ca aerul ajung pe nas nu este suficient și trebuie sa respir pe gura.
In alta ordine de ideei. Se întâmpla uneori înainte de somn după 1-2 minute sa simt cum tresar și ma trezesc pulsul inimii fiind mai accelerat. Săptămâna trecută mi sa întâmplat de cel putin 30 de ori intr-o seara.

Sper ca nu V-am plictisit cu toate simptomele mele. As dorii un sfat cu ce analize sa încep. Sau o cauza care poate determina toate aceste simptome.
Va mulțumesc mult

Update : in timpul exercițiilor fizice ( alergare de exemplu ) după doar 4-5 minute bătăile inimii urca spre 160-170 bmp
Sunt fumător ( 1 pachet pe zii ) nu consum alcool.
1 comentarii
0
30-11-2017, ora 06:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pot fi somatizari de anxietate si atacuri de panica. Mergeti sa va evalueze un medic psihiatru.
Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: