Ce as putea sa fac sa trec peste relatia asta?

05-05-2011
singura
Nu este medic/terapeut
singura
Buna

As dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. Am avut o relatie de 9 ani cu un om pe care l am adorat, in acest timp el m a tot inselat, dar l am iertat pentru ca il iubeam, insa povestea s a schimbat acum. Acum 2 luni mi a cerut o pauza sa isi dea seama ce vrea si atunci am aflat ca umbla cu alta. Ne am certat, au fost momente cand l am urat, mi am schimbat numarul de telefon, intre timp el l a aflat si am discutat cu el. Nu a recunoscut ca este cu altcineva. Acum 2 zile ne am certat rau si de atunci el declara la toti ca este cu altcineva. Eu nu ma pot gandi decat la asta, risc sa imi pied jobul, nu mai mananc nu mai am chef decat sa dom si sa evadez din lumea asta, plang mereu. Acum il urasc acum il iubesc simt ca imi pied mintile si nu ma rezist.
Ce as putea sa fac sa trec peste?
5 comentarii
0
05-05-2011, ora 16:17
Stefanye
Nu este medic/terapeut
Stefanye
Nu este nimeni in masura sa ti zica ce sa faci. Tot ce pot sa-ti spun eu este ca acest om nu te merita...tu ii daruiesti toata iubirea ta si lui nu i pasa din moment ce umbla cu alte femei. A fost prea sigur pe iubirea ta si si-a permis sa umble si cu altele bazandu-se ca il vei ierta. gandeste-te ca acum tu singurica iti faci rau prin simplul fapt ca nu mananci nu dormi si esti stresata gandindu te la asta. Niciodata nu este usor sa treci peste o relatie mai ales unde ai pus suflet dar nu este sfarsitul lumii, vei gasi un alt baiat care sa te aprecieze cu adevarat si sa te iubeasca. Parerea mea este ca trebuie sa l uiti, sa-ti vezi de viatza mai departe..o sa rasara soarele si pt tine.
0
05-05-2011, ora 19:24
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara,

intrebare:
- relatie de 9 ani, inseamna si ca ati locuit impreuna?...
ca atunci, se cam schimba situatia...
- Nu mai pune la suflet..e greu, e f. greu -stiu si te inteleg...DAR, crezi CA EL MERITA TOTUL si TU NIMIC?
- peste ani, vei rade ce "prostuta"...ai fost..iertare pt. afirmatie la figurat...
- NU mai sunt baieti ? ai vazut la Pepe si DOAR dupa 7 ani?..si ce face...?..nu mai mananca la fel ca tine?..si daca pierzi jobul..va fii mai bine?

STOP:
...gandeste-te DOAR la tine...

vai, vai, vai...
Iti doresc sa-ti fie bine, sa fii iubita si sa iubesti pe altcineva...
O seara frumoasa.
0
05-05-2011, ora 21:43
singura
Nu este medic/terapeut
singura
Probabil ca ai dreptate dar acum de fiecare data cand inchid ochii il vad cu ea, nu pot dormi noaptea, mi am luat concediu pentru ca ziua dorm si noaptea ma fastacesc in pat.
Da am stat 2 ani impreuna pana cand l am prins in pat cu alta acum 4 ani si m am mutat
0
05-05-2011, ora 22:35
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara draga mea,

IN NICIUN CAZ.NU te mai gandi la el..

sau, atunci cand gandul iti zboara la el...

zii cu voce tare, sa te auzi: "NU MA MERITA, NU MA MERITA" vb. serios...ca sa te auzi...si sa n-asculti ce-ti dicteaza inimioara.

Succes si s-auzim de bine.

Somn linistit.
O seara buna.
0
15-02-2013, ora 21:31
Gr Mr
Nu este medic/terapeut
Gr Mr
aceiasi problema o am si eu, doar ca stiu ca nu merita, stiu ca imi fac rau, da fara sa imi dau seama tot il caut. ma gandesc la el, el si-a refacut viata si eu am ramas tot asa, nu ma pot apropia de nimeni, ma gandesc numai si numai la el, orice lucru imi aduce aminte de el, ce este de facut, nu vreau sa ajung sa fac alte lucruri fara sa vreau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: