ce cauze sunt pentru limba alba?

10-02-2009
Alina18
Nu este medic/terapeut
Alina18
altceva in afara de candidoza pt ca pt asta m-am tratat si oricum am limba asa de ani de zile... la exsudat nu a mai iesit candida. ce poate fi altceva?
4 comentarii
0
10-02-2009, ora 19:57
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Poate indica un colecist (fiere) lenesa sau digestie greoaie cauzata de organele implicate in digestie. Nici alergiile sau alti paraziti nu-s excluse, dar asta numai verificat se poate spune. Sanatate deplina!
0
17-02-2009, ora 12:39
Alina18
Nu este medic/terapeut
Alina18
pai si ce e de facut? vezica o am mai lenesa pt ca am avut probleme. dar acum toate analizele au iesit perfect
0
17-02-2009, ora 15:30
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Poti lua dupa mese colebil, iti usureaza digestia si nu mai e senzatia aia de limba incarcata. de asemenea, poti sa te clatesti cu apa si putin bicarbonat alimentar. Numai Bine!
0
25-09-2014, ora 22:28
Robertdata
Nu este medic/terapeut
Robertdata
Este o nebuloasa cu "limba alba" iar majoritatea medicilor habar n-au despre problema si nici calea catre rezolvare...de 3 ani am fost cobai, tot felul de presupuneri si, nimic.La un mic interogatoriu al cunoscutiilor am constatat ca multi au aceasta problema dar nu-i dau importanta...sa nu fie o facatura a mafiei medicamentelor pentru ca, personal o am de cand am fost la dentist si am loat Augumentin, coincidenta, nu stiu. Limba este de un alb uniform, cand este mai accentuat gatul este uscat si vorbirea nu are vlaga iar cad merg cu bicicleta in aceasta perioda muschii nu au tonus si in scurt timp devid fleasca brusc.Folosesc pasta de dinti Parodontax care local are efect si apa de gura Corsodyl. In general analizele cele cerute de doctori sunt bune, cica nu am Candida, bacillus nu stiu de care, diabet, etc.Am fost si sunt aproape vegetarian. Daca apare vreo schimbare sau calea va anunt... toate cele bune
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: