CE COMPLICATII MAI POT APAREA??

27-04-2010
Pufulici
Nu este medic/terapeut
Pufulici
Lamuriti-ma si pe mine, va rog!!!

Pe 19 februarie am fost operata de peritonita.
Am asteptat mai mult de 10 ore in salonul spitalului ca sa intru in operatie. "Neintelegere" intre medici, schimb de garda... In fine. Mi s-a perforat apendicul, medicul mi-a spus ca mi-a spalat toata cavitatea abdominala, mi-a spalat intestinele asa cum se spala o soseta cu mana. Eram plina de puroi. Mi s-a facut drenaj. De parca eu eram vina ca am asteptat atata timp, mi-au zis ca mai aveam maxim doua ore, daca nu ma opera muream. Dupa 6 zile mi-au scos tuburile(3 la numar) si firele(doar 3, celalalte 3 dupa 10 zile), iar la o saptamana am fost externata. Cam 3 saptamani mi-a curs foarte mule puroi. Cam dupa 4-5 saptamani mi s-a cicatrizat taietura. Nu am depus efort si pe cat am putut am tinut si regim primele saptamani. Nu am avut probleme, nu am avut dureri.
De vreo doua saptamani a inceput sa ma injunghie operatia, ba chiar sa ma si doara putin. Am revenit la medicul care m-a operat si in urma consultatiei prin palpare m-a trimis sa fac ecografie abdominala. Am facut. Rezultatul: ecografii normale! M-am intors la medicul meu si mi-a prescris Nidoflor crema sa ma ung de 3 ori pe zi. Doua zile m-am uns cu acea crema si pe langa faptul ca ma durea mai tare operatia, mi-a fost si foarte rau. De trei zile de cand nu ma mai ung sunt mai bine, dar operati ma doare. Azi stau intinsa in pat, ma doare rau (doar apasata am si dureri abdominale). Uneori am o senzatie ca si de carcel inauntru, alteori simt de parca cineva ar rupe din mine bucati de carne sau ca ceva m-ar jena. Si astea zi de zi... Acum momentan simt doar durere, de parca as fi operata de doua-trei zile... Mi-e foarte rosie cicatricea de cand am dureri si ieri am observat ca am un punctulet, zici ca e cosuletz... Fix pe taietura.
Nu stiu ce sa cred si ce sa fac. Nu mi se pare normal ca dupa saptamani intregi in care nu am mai simtit nimic, acum sa am asemenea dureri. Nu am febra, nici nu mi s-a desprins taietura ca sa pot zice ca nu imi accepta organismul firele despre care mi-au spus ca se dizolva sau sa imi curga puroi. Pur si simplu, ma doare si am senzatii ciudate indiferent ca ma plimb sau stau intinsa. Ce aderente pot fi de nu se vad la ecograf?? Oare nu mi s-a inchis rana inauntru??
M-am gandit sa merg in control la un alt medic, sau poate la Cluj, dar Dvs. ce parere aveti???

Multumesc.
1 comentarii
0
27-04-2010, ora 15:27
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Iti recomand sa mergi cat mai repede la un medic homeopat in Cluj. Simptome prezente sunt cunoscute si vindecabile cu homeopatia si nu stiu nici un medicament chimic care ea poate faca ceva bun si folositor la ce ai tu acum. Nu cunosc personal nici un medic homeopat in Cluj, dar vei gasi cu siguranta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul