Ce curatitor de colon este mai eficient?

51 comentarii 1 2
0
09-05-2011, ora 20:51
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Nu e tot una cu : -----------* ? Sau mi se pare mie :-??

(*modificat de admin)
0
09-05-2011, ora 21:02
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Bestiutza23, NU, nu este acelaşi produs!
0
10-05-2011, ora 22:22
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Am inteles sa traiti ! As vrea si eu sa iau ceva de genul.PREVENTIV !!! Daca tu il recomanzi si garantezi pentru el o sa incerc sa mi-l procur cat mai curand !!! Te sarut cu drag !
0
11-05-2011, ora 23:37
madia
Nu este medic/terapeut
madia
pentru mariaioana 39
Folosesc Colon help de 11 zile..abia azi am simtit o amelioarare, in sensul ca eram mereu balonata si ieri am atins apogeul : nu ma incapeau hainele! Am vrut sa-l arunc sa nu-l mai vad, dar azi de dimineata mi-am zis sa mai incerc.si azi si-a dat drumul tratamentul, ma simt super, nu mai sunt balonata, am avut scaun moale de 2 ori..! Poate la tine dureaza procesul, cu toate ca ar trebui sa inceapa sa-si faca efectul.tu ai citit brosura de la ei? eu am tot analizat-o!.Oricum, depinde numai de tine daca mai vrei sa continui sau nu! Eu am vrut sa-ti spun ca eram pe punctul de a-l arunca...si cand colo? imi e bine.sper sa-ti fie si tie la fel de bine! Bafta!
0
11-05-2011, ora 23:44
madia
Nu este medic/terapeut
madia
pentru cornelia 1
imi pare rau pentru baietelul tau, dar e prea mic pentru Colon help! Poate gasesti o solutie, tot naturista, pentru micutul tau! Sincer, nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau, dar daca aflu ceva te anunt! Sper sa aud de bine si iti doresc Sanatate!
0
12-05-2011, ora 07:22
dimache
Nu este medic/terapeut
dimache
A aparut colon help junior
0
12-05-2011, ora 09:42
nellyy
Nu este medic/terapeut
nellyy
Am luat si eu Colonhelp si nu am fost multumita. Mie mult mai bun mi sa parut Detoxicolon de la Daciaplant. E mai complex, efectele sunt mai rapide si nici nu ai acea senzatie de balonare daca nu consumi multa apa, cum e la colonhelp.
Cum ziceam in pagina anterioara, eu am rezolvat problema constipatieie (intr-o oarecare masura) cu kiwi. Daca sunt ff balonata si nu am iesit cu scaun de cateva zile, iau un kiwi seara, inainte de culcare si unul dimineata pe stomacul gol. Pt. intretinere, mananc un kiwi dimineata. Cel putin stiu ce mananc, nu consum niste "ierburi" dubioase, despre care nu am auzit. Sanatate tuturor
0
10-06-2011, ora 12:39
Dorina Matar
Nu este medic/terapeut
Dorina Matar
Eu folosesc Colon Help de 3 luni, mi-a fost prescris pe linga alt tratament pe care l-am tinut o luna pentru colon iritabil.Treceam foarte repede de la constipatie la purgatie, nu stiam ce sa mai fac si ce sa mai iau.Acum ma simt extraordinar de bine, am avut o pauza de 2 saptamini pt. ca nu aveam banutii necesari si nu imi revenise acele stari.Nu am slabit de la el asa cum auzisem, cu toate ca il luam inainte de masa, mi-as fi dorit, dar in schimb sunt multumita de efecte.
0
19-07-2011, ora 13:17
1978
Nu este medic/terapeut
1978
Buna ziua.Am luat si eu Colon Help si nu am nici un rezultat. L-am luat cu iaurt, sau apa, sau suc de fructe, tot in speranta ca-si va face efectul, dar nimic. Imi pusesem toate sperantele in acest produs, dar cred ca functioneaza diferit, in functie de organism. Oricum am incercat.
0
20-09-2011, ora 10:18
deutza_28
Nu este medic/terapeut
deutza_28
Buna ziua tuturor ! Am inceput si eu cura de ColonHelp de trei zile, in prima zii...seara mi-a aparut o iritatie la nivelul gatului semn ca intradevar aveam nevoie sa iau asa ceva deoarece am inteles ca asa incepe detoxifierea.Cu un Claritin si apa termala am rezolvat problema ! Daca iritatia nu disparea trebuia sa opresc tratamentul ( am vb.cu un specialist de la firma producatoare ).A disparut...deci continui tratamentul...o data pe zii dimineata o masura ColonHelp cu 250g iaurt...apoi la 15 min dupa un pahar mare de apa, apoi in cursul zilei 2l de apa, fructe multe si o singura masa pe zii ( fara paine )...am 76 kg la 1.70m...deci pt.inceput cred eu ca este suficient sa incepem cu o masura...apoi luna urmatoare sa marim doza daca este necesar...la mine chiar functioneaza ! Este super, ma simt bine, mai multa energie, nu ma mai simt balonata...FOARTE EFICIENT ! Va tin la curent !
0
14-02-2012, ora 15:51
maria.toader
Nu este medic/terapeut
maria.toader
E adevarat ca rezultatele nu apar din prima zi daca iei Colon Help. La mine tranzitul s-a reglat cam dupa doua-trei saptamani. In plus, imi era greu sa beau atata apa. La inceput au fost si balonari, pentru ca luam prea mult. In prima luna nici nu am slabit, dar am continuat trei luni si rezultatele au fost multumitoare. Daca vreti rezultate rapide, daca nu va modificati deloc dieta si daca nu faceti un pic de miscare rezultatele nu vor fi cele pe care vi le doriti.
0
18-04-2012, ora 13:10
maria.toader
Nu este medic/terapeut
maria.toader
Eu am slabit 6 kilograme si nu le-am pus la loc nici dupa un an. E adevarat ca am grija ce mananc, dar nu pot zice ca sunt tot timpul la regim. Cred ca la fel e si in cazul tranzitului. Daca ai o dieta OK nu ar trebui sa fie probleme.
0
23-04-2012, ora 14:18
EasternRay
Nu este medic/terapeut
EasternRay
Un produs foarte bun, dupa parerea mea cel mai bun program de curatare a colonului, este Colo Vada Plus. De fapt acest program complet natural nu face doar curatarea colonului, ci detoxifica intregul organism si de asemenea face deparazitarea (marea majoritate a oamenilor au si paraziti). Este special conceput pentru a imbunatati sanatatea, dar are ca efect secundar si slabirea, in special combinat cu dieta corecta (e normal daca elimina kilogramele acumulate in zona abdominala). Programul dureaza 14 zile si are 3 etape. Daca se face si pregatirea, atunci intregul program dureaza o luna. -*


(*modificat de admin)
0
21-05-2013, ora 13:00
irina901
Nu este medic/terapeut
irina901
Pentru mine foarte bine s-a comportat suplimentul Untoxin. L-am folosit intr-o cura de 2 luni si acum ma simt destul de bine. L-am luat la recomandarea unui coleg. Acum nu mai am starea aia de balonare si dureri abdominale. trebuie sa recunosc ca de cand folosesc suplimentul asta mi-am schimbat radical si stilul de viata. Mananc mai sanatos, fac sport si exercitii fizice si nu mai fumez!
Sper sa dureze o vesnicie starea asta:)
0
22-05-2013, ora 14:18
nadia231
Nu este medic/terapeut
nadia231
Cred ca Untoxin este de putin timp pe piata romaneasca ca pana acum nu am auzit de el:). Am intrat pe sit-ul lor si par ok!
0
17-06-2013, ora 14:56
raluca891
Nu este medic/terapeut
raluca891
Trebuie facut si altceva in afara de faptul ca se iau pastilele astea? As vrea sa fac si eu o cura cu suplimentul asta si m-ar interesa daca detoxifierea organismului presupune si sa fac altceva in afara pastilelor pe care le iau.
Multumesc mult!
0
01-08-2013, ora 12:31
irina901
Nu este medic/terapeut
irina901
In principiu nu trebuie sa faci mai nimic. Ideea e ca se presupune ca ai o alientatie echilibrata, ca faci sport si ca duci o viata lipsita de stres. Astea sunt pe prospect, dar fie ca luam sau nu luam suplimente din start ar trebui sa avem comportamnetul asta.
O zi buna!
0
26-08-2013, ora 11:28
nadia231
Nu este medic/terapeut
nadia231
Pana la urma m cumparat mai mut din curiozitate o cutie de Untoxin. Nu cred ca poate sa faca minuni, dar sunt curioasa sa vad daca ma ajuta cu ceva. De maine incep cura cu ele. Sper sa mearga pentru ca vreau din tot sufletul sa scap de toxinele din organism!
0
07-10-2013, ora 14:46
anda10
Nu este medic/terapeut
anda10
Suplimentul asta de care zici tu e destul de eficient pentru detoxifierea organismului. Facut in intregime din plante poate ajuta atat la detoxifiere cat si la slabire. Cel putin asa s-a intamplat in cazul meu, dar eu in perioada tratamentului am tinut o dieta destul de drastica, din care au lipsit grasimile, dulciurile si carbohidratii si am facut si foarte mult sport. Toate astea combinate cu suplimentul Untoxin pe care l-am luat pe o perioada de 2 luni, m-au ajutat sa scap de toxinele din organism dar si sa slabesc cateva kilograme. Daca iti programezi cum trebuie cura de detoxifiere si folosesti produse sigure, care au functionat si in cazul altora, atunci nu prea ai cum sa dai gres!
0
25-10-2013, ora 10:32
catalinageo
Nu este medic/terapeut
catalinageo
Indiferent de numele suplimentului pe care-l iei pentru a-ti detoxifia organismul e nevoie ca in timpul curei sa faci foarte mult sport, sa mananci sanatos si sa incerci sa fii cat mai putin stresat. S-a dovedit ca stresul iti poate intoxica organismul! In momentul in care luati un anumit supliment cititi cu atentie ce scrie pe lista ingredientilor. E foarte important sa stii ce consumi!
O zi cat mai frumoasa!
0
04-03-2016, ora 15:16
nelu1955
Nu este medic/terapeut
nelu1955
Frate in hristos Mr.Nick va urmaresc cu mare interes postarile dumnevoastra insa bine ati si specificat pentru Colon Cleance Documentaţi-vă cu privire la acest produs naturopat şi luaţi decizia de a-l consuma sau nu, în funcţie de propriile considerente şi de cele ale medicului dv. curant.. Insa va garantez eu pe propia pele ca sunt niste sarlatani astiea cu produsul respectiv de nu va puteti inchipui. Nu va ajuta la nimica acest produs da nici nu va face rau. Luatio logic cine garanteaza 100% ca este adevarat plantele respective bagate in interior ? este o sarlatanie de a se inbagati pe seama oamenilor bonlavi. Eu am dat 137 de lei bani aruncati prin scaun fara nici un rost.adica el costa 125 de lei si transportul este 12 lei. pe saitul lor la Pro-Naturals.ro cata excrocherie pusa la cale vedeti ? Au postat cateva figuri adica poze de anumite persoane ca sa ne abureasca de cap, sa le facem vanzare lor ca apoi sa poata distra pe bani nostri in statiunile exotice. cei care spun ca au produse naturale trebuie sa dea explicatie dece ne excrocheresc. Daca vor sa vanda produse naturale nau decat intai sa ne dea sa consumam apoi daca avem rezultate sa le dam bani. altfel nu trebuie dat nici un ban sa se termine odata pe totdeauna asemenea excrocherie cu abureala de plante naturiste. ceia ce faci trebuie sa si garantezi nu sa spui asa cum fac si astea uitati ce scrie pentru ca sa ne abureasca de minte. citit pe saitul lor si veti vedea. cat si vidio apoi intrun final jos spune asa. Pro-Naturals si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.vedeti cum in final ne spune stind ca nu ne foloseste la nimica. tot ce o sa vedeti ca scrie careva ca ia folosit este abureala pentru-ca astiea sunt aghiotanti care vende si ei fac fel de fel de logari cu diferite nume ca sa ne abureasca de cap. punctul meu de vedere personal este asa. eu nu mai cumpar nici un produs natural fara sami garanteze 100% rezultatul la boala de care sufar ok am rezultate ii dau banul. nu am rezultat nui da nimica. asa ca ganditiva de 10 ori si apoi faceti comenzi.
Adaugă un comentariu / răspuns
51 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Colonoscopia virtuală 3-D ar putea include și analiza prin holograme
  •