ce fac daca ma respinge? | Forumul Medical ROmedic

ce fac daca ma respinge?

04-06-2007
baypkee
Nu este medic/terapeut
baypkee
buna ziua.am si eu o mare nelamurire.am o relatie de 10luni si persoana cu care mi-am inceput viata sexuala a fost chiar el.Problema e ca sexul e la pamant, o facem o data pe saptamana...in cazuri fericite.I-am explicat ca eu as vrea mai mult...dar zice ca asa e el...ma respinge d.p.d.v sexual dar nu intr-un mod agresiv si f fin. Imi spune ca sunt chestii strict masculine pe care nu le poate discuta q mine...ca ar putea sa discute cu oricne dar nu q me. E mai placuta o masturbare dkt un act sexual? HELP GUYS!
5 comentarii
0
04-06-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
Da-i un sut in fund si trimite-l la maica-sa!Pe bune!Nu e suficient de viril, poate e inhibat...oricum lasa-l!Astia-s dezastre pt femei, le baga in pamant!
0
06-06-2007, ora 00:00
ov
Nu este medic/terapeut
ov
sunt de acord!stiu cazuri in care fata se lasa mai greu dar ca baiat sa ai asa comportament fata de prietena ta e mai mult ca penibil. daca viata voastra sexuala nu poate fi o placere pentru el atunci nu te merita. e baiat sau ce naiba? chestii de baiat, ce sa-ti spun, daca nu te vrea tu de ce sa-l vrei?
0
08-08-2011, ora 00:19
STC22
Nu este medic/terapeut
STC22
Buna am si eu o problema cu iubita numai stiu ce sa mai fac. O iubesc foarte mult nu mi s-a mai intamplat asta pana acuma sa ma indragostesc asa de repede. In curand implinim 2 luni si am intrebato daca ea stie de cat timp suntem impreuna si nu ma asteptam la un raspuns negativ din partea ei mi-a raspuns doar : "asa de mult? a trecut repede". de cateva zile ma cam respinge ma simt foarte respin ii foarte rece cu mine nici sarutul nu mai ii cum era acuma mai mult ne pupam nu ne mai sarutam trebuie sa ma rog de ea ca sa ne sarutam si are un sarut asa de rece parca as saruta un cub de gheata :(( eu nu stiu ce sa mai fac parca cateodata as fi inexistent pentru ea :| stam seara nici nu discutam nimic nu prea vorbim tot eu trebuie sa incep ceva subiect de discutie si cand vine vorba despre relatia noastra se cam enerveaza si se vede ca nu ii place sa vorbeasca despre asta. din ce mi-a zis ea, ca a avut o relatie de 4 ani cu un baiat cu care s-a inteles foarte bine, si s-au departit doar pentru ca ea a venit aici in Italia la parinti sa lucreze si ea si a zis ca nu se merita sa continue relatia si sa se minteasca. eu ma fac ca o cred dar dupa 4 ani sa fie asta un motiv... ma lasa cam rece :( ma gandesc sa termin relatia cu ea ca sunt mai tot timpul suparat si sufar forte mult mai ales cand vad ca ma respinge. nu vrea sa ne tinem de mana de sex nici numai are rost sa vorbesc, nu prea vrea sa ne afisam in public cica ii e rusine( "dar nu ii e rusine cu mn" ) eu nu stiu ce sa mai fac simt ca am ajuns la capatul rabdarilor va rog sa imi dati un sfat, sa ma ajutati :)
0
08-02-2019, ora 11:13
Simona mona
Nu este medic/terapeut
Simona mona
Am si eu o problema de genul asta.suntem impreuna de 4 ani dar in ultima perioada ma respinge in pat ba ca nu se simte bine ba ca_i este somn sau mai imi spune, serios acum, si se intoarce cu spatele.mai rau este ca se masturbeaza in baie dimineata inainte de a pleca la servici.chiar nu stiu ce si cum sa mai fac am incercat orice. Multumesc sper sa inteleg ce se intampla cu toate că în mintea mea sint semne de întrebare dar pe care nu vreau sa le accept inca
0
07-03-2019, ora 12:18
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
In primul rand ai putea sa discuti cu el in mod deschis despre asta.
Incearca sa intelegi de ce face asta iar daca ai nevoie de sprijin in rezolvare situatiei apelati la un psihosexolog.
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: