Ce implant sa pun pentru sistemul Fast & Fixed?

17-10-2016
DragosViorel
Nu este medic/terapeut
DragosViorel
Am optat pentru implant Fast & Fixed iar clinica imi propune sistem Israel sau Germania, diferenta de garantie fiind foarte mare de la 5 Isarel la 15 Germania. Evident ca si pretul este dublu! Ce ma sfatuiti?
4 comentarii
0
19-10-2016, ora 16:21
DragosViorel
Nu este medic/terapeut
DragosViorel
Am sa revin cu mai multe detalii:

Sistemul Dentin( Israel)
Sistemul Dentium ( Coreea)
Sistemul Fast&Fixed ( Germania)

Din tot ce am citit pe forumurile din alte tari pana la urma nu ar fi diferente de calitate prea mari - de luat in seama - desi nu inteleg diferenta de garantie de la 5 la 15 ani. As vrea totusi si parerea unor medici de aici de pe forum sau macar a celor care au apelat la Fast & Fixed si a trecut mai mult de cinici ani.

Cred ca foarte important ar fi sa se stie ce probleme ar putea sa apara dupa trecerea perioadei de garantie si ce interventii presupune remeddierea problemelor ( daca se mai pot remedia ).
0
16-11-2018, ora 20:21
AnaMaria 89
Nu este medic/terapeut
AnaMaria 89
Buna seara, acum un an in urma am mers la un Profesor universitar si am vrut sa incep o lucreare..aveam cativa molari tratati...El a considerat sa trebuie scosi si i-a scos am ramas doar cu cei 6 dinti.. Aceste implante Fast&Fixed sunt bune daca eu am nevoie doar de premolari si molari?
0
22-11-2018, ora 12:07
DragosViorel
Nu este medic/terapeut
DragosViorel
Anamaria, sistemul Fast&Fixed inseamna ca ti se vor pune toti dintii de pe maxilar, nu mai rame niciun din cei pe care ii ai, este de fapt o placa mai moderna. vezi ce spun cei care au mai facut si aici => ------8

(*modificat de admin)
0
07-12-2018, ora 11:30
omshanti
Nu este medic/terapeut
omshanti
Salut! Scriu aici pt ca maica-mea beneficiaza de o dantura noua cu sistemul Fast and Fixed. Acesta utilizeaza implanturi Bredent din Germania despre care vb mai sus. Pentru operatie am optat pt dr Anca Rusu din Bucuresti, desi maica-mea sta la 60 de km de Sibiu. Dar noi lucrand in Bucuresti, am insistat sa vina aici. Este un sistem foarte bun pentru persoanele care nu mai au deloc dinti sau foarte putini si care nu pot fi salvati. Am vazut ca foarte multi sunt speriati de acest tip de operatii, insa nu e cazul. La maica-mea nu au fost probleme, nu s-a umflat, evident ca a simtit un anumit disconfort in primele zile pt ca totusi este sectionata gingia in locul in care se introduc implanturile. Nu e chiar floare la ureche cum scriu majoritatea clinicilor, dar nici nu e scarry cum scriu unii pe net. Si-a luat pastilele indicate si atat. Dintii se simt foarte fain, in opinia ei. Singurul dezavantaj al acestui sistem pe care as putea sa-l numesc ar fi costul. Credeti-ma nu e deloc ieftin, dar ce nu faci pentru parinti?!? In rest cred ca sunt mai multe avantaje. Si inca ceva, sa nu uit, ea isi punea problema dc nu e prea in varsta (are 60 merge pe 61) dar am vazut si pacienti mai in varsta care au beneficiat de dinti pe implanturi. Deci se poate dc ai suficient os si evident o anumita stare de sanatate (i s-au facut niste analize etc, nu ma pricep). Curaj si multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •