Ce m-ar ajuta sa retin mai repede + sa devin mai concentrat?

26-02-2012
paul_p
Nu este medic/terapeut
paul_p
In aceasta perioada am extrem de mult de invatat, din diferite domenii si ma intrebam daca ar fi indicat sa folosesc produse pentru imbunatatirea concentrarii si a memoriei.
Desigur, prima data mi-a venit in minte Memo Plus, apoi am citit ca si spirulina sau magneziul ar ajuta. Ca tot vine primavara, ma gandesc sa urmez si o cura de Magneziu + B6, cura ce o urmez de regula primavara si toamna. Ar fi de-ajuns cura de Magneziu + B6? Ar trebui sa incerc si cu altceva?
Multumesc frumos.
2 comentarii
0
27-02-2012, ora 00:22
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Buna seara,

Va va ajuta si sa aveti un regim sanatos de viata: 8 ore de somn, sa faceti 30 min sport, o dieta echilibrata care sa nu va solicite corpul (multe fructe si legume, apa, fara grasimi etc), un mod de invatare eficient (stimulativ, interactiv, dinamic), sa mai faceti si ceva distractiv intre reprizele de invatat. A sta si a invata in continuu nu este chiar asa de eficient cum pare. Este important sa fiti atent si sa va dati seama in care perioada din zi puteti retine cel mai mult si in care nu. In functie de acest lucru sa va si organizati programul.

Mult succes :)
0
27-02-2012, ora 17:12
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Ia lecitina, ajuta foarte mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: