ce pastile de slabit poate lua o persoana cardiaca si hipertensiva?

28-07-2008
a. carlos
Nu este medic/terapeut
a. carlos
stie cineva ce "pastile de slabit" poate lua o persoana cardiaca si hipertensiva, care este supraponderala?
3 comentarii
0
28-07-2008, ora 00:00
carmen_ktp
Nu este medic/terapeut
carmen_ktp
Buna! Iti recomand sa nu incepi un tratament de sbabit pe baza de medicamente. Poti sa slabesti cu succes cu ajutorul uniu kinetoterapeut care iti poate face o consultatie de specialitate si un program de gimnastica adecvat propriului tau organism.Sub stricta supraveghere a unui specialist kinetoterapeut o sa efectuezi gimnastica de recuperare care te va ajuta sa arzi grasimile, sa elimini toxinele din organism si sa tonifiezi musculatura. In plus acesta iti va monitoriza tensiunea arteriala si pulsul. Succes!
0
29-07-2008, ora 00:00
a. carlos
Nu este medic/terapeut
a. carlos
multumesc tuturor pentru raspunsuri, care sint, de altfel, de bun simt. Credeam ca exista un tratament minune pentru cei fara vointa... mai astept in continuare...
0
13-08-2008, ora 00:00
lyanageorgescu
Identitate neconfirmată
lyanageorgescu
Medicament minune pentru slabit nu exista.Din cate stiu, unul dintre criteriile de excludere a acestui tip de tratament este tocmai boala cardiaca. Nu realizez cata gimnastica poate face o persoana cardiaca in scopul de a slabi.Opinia mea este ca trebuie sa luati legatura cu un medic specialist in diabet si boli de nutritie care, in functie de stilul de viata al persoanei in cauza, stabileste nr. de calorii zilnice si planul alimentar( ca sa nu spun regim).Din pacate in momentul cand boala cardiaca va incepe sa se agraveze, va gasi de nevoie si vointa; dar eu sper ca va constientiza ACUM si va trece la fapte. Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.