Ce pot avea?

07-06-2009
andcatpl
Nu este medic/terapeut
andcatpl
Buna ziua,
De o perioada de timp (vreo 3 4 luni) ma confrunt cu o mare dilema. De ceva timp vad niste pete ba verzi ba galbene.sau niste dungulitze, cu un ochi vad cateodata in ceatza(nu tot timpul).Am impresia ca nu mai sunt la fel de atent, cateodata am impresia ca uit unele lucruri sau daca vorbesc acum o ora cu cineva la telefon...am impresia k a trecut mai mult de o ora. Cand vreau sa desfac ceva cu o surubelnitza imi tremura mainile. Trebuie sa fac un CT ??? sau sa fac niste analize la sange si ochi intai ??? Problema cu ochiul e doar la ochiul stang, cu dreptul vad perfect nu am nici o problema., dar simt ca imi lipseste lipsa de concentrare
2 comentarii
0
08-06-2009, ora 13:24
gege
Nu este medic/terapeut
gege
buna
lipsa de concentrare poate sa aiba mai multe cauze.ca si tremuratul mainilor
mergi la medicul de familie si spune-i tot ce simti tu ca este in neregula si daca este cazul sa faci niste analize, sau sa te trimita la vreun medic specialist(neurolog sau altceva)
poate sa fie o oboseala mai accentuata si sa ai astfel de simptome dar nu neglija-mergi la medic
orice boala daca e descoperita la timp se trateaza mult mai usor
multa sanatate
0
23-06-2009, ora 21:36
monybratu
Nu este medic/terapeut
monybratu
Buna ziua,
De aproape o lună mă confrunt cu o problemă de care n-am habar. Degetul cel mare de la mâna dreaptă a început să tremure. Este foarte enervant, mai ales când încerc să adorm el tremură. Nu ştiu ce să fac. Ar trebui să-mi fac probleme????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.