Ce pot sa cred?

27-04-2010
stephany
Nu este medic/terapeut
stephany
Buna, Citesc de ceva vreme acest forum si iata ca a venit si randul meu sa adresez o intrebare, in speranta ca imi va raspunde cineva.Sunt stabilita de mai multi ani in America.Aici totul este cu susul in jos cand vine vremea de mers la doctori.Si sa va spun si de ce..Am 39 de ani si de cativa ani buni am o durere difuza, in stern care se schimba cand in umar, cand in spate, cand simt precum un cutit in coloana.Am tratat eu cu bai (cand veneam acasa)si fizioterapie.se mai amelioreaza dar cand este vreme umeda gata fac asa o frica si imediat merg in urgenta zicand ca am un atac de cord.Am mers la dc cardiolog sa verific inima.Am facut o ecografie un test de stress care nu evidentiaza o boala de inima.Atunci dc meu ca sa nu ma lase sa traiesc (pentru ca daca pana acum muream de hard atack acum mor ca am...lupus.Mi-a dat un sir de analize care verifica osteoporoza, lupus, fibromialgia, ficatul.nu stiu ce proteine si vitamine b12...calciu si iarasi lyme disease.dupa cum vad eu sunt banuita de multime de boli...de ce suspiciunea asta??ce sa am??? Ma sperie gandul ca sunt testata pentru 1000 de boli ca si cand as avea nu stiu ce...Cu multumiri si respect pentru ceea ce faceti!!Si inca ceva...doctorii din Romania the best !!!!
9 comentarii
0
27-04-2010, ora 09:32
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Probabil medicii de acolo vor să înlăture orice posibilă boală care dă dureri articulare, nu vă speriaţi, probabil este o formalitate- ei testează probabil anticorpii pentru a exclude toate diagnosticele pe rând, aşa sunt protocoalele- pentru a vă putea trata, ei trebuie să afle ce cauzează şi ce cale terapeutică trebuie urmată. Aşteptaţi, deci rezultatele, ca să vă liniştiţi şi apoi veţi vedea ce e de făcut- posibil ca toate simptomele să fie date de o simplă lipsă de calciu sau vitamine şi atunci posibil să vă fi speriat degeaba
0
27-04-2010, ora 11:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Aceasta durere este tipica pt. anumite remedii homeopate care o pot vindeca f. usor.
Multe lucruri nu se pot depista cu nici un aparat sau metodele de analiza alopate si nu este deloc de mirare ca sunteti bolnava cu analize "bune". Foarte multi sunt in aceasta situatie. De vina sunt metodele de anliza. Boala se vede si cu ochiul liber.
Acum, vad ca aveti destule probleme pe langa simptomul acela si va sfatuiesc sa faceti pt. prima data in viata ceva intelept referitor la mersul la doctori: sa mergeti la un medic homeopat bun si sa uitati alopatia.

Insa un astfel de medic nu este usor de gasit si daca imi spuneti in ce oras locuitz va pot poate recomanda pe cineva bun. Cu alopatia va pierdeti oricum timpul, indiferent in ce tara va aflati, caci se folosesc aceleasi metode de analiza si aceleasi medicamente.

Evitati vitamina B12 caci este toxica, iar Calciul anorganic ca orice mineral anorganic va deregleaza inmod cronic metabolismul acestora. Evitati orice vitamina sintetica de fapt, cat is zinc, seleniu, cupru si alte metale toxice.
0
27-04-2010, ora 11:35
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Uite în momentul ăsta şi eu aş putea să zic că eşti pe urmele mele paranoicule! Dacă dau clic şi răspund la toate întrebările la care pot într o zi dar cumva se suprapun cu răspunsuri de ale tale înseamnă că te urmăresc? Uite acu tu mă urmăreşti pe mine ha!

Doamnă nu credeţi că sunt toxice vitaminele, calciul, mineralele pt că nu are rost să credeţi aşa ceva... e doar o obsesie a acestui individ
0
28-04-2010, ora 17:10
stephany
Nu este medic/terapeut
stephany
Multumesc mult pentru raspuns.Este bine primita orice informatie.Despre tratament homeopat nu stiu unde as putea sa ma adresez aici.Eu locuiesc in New Jersey.as vrea tare mult sa urmez un tratamen de felul acesta dar din pacate pana cand voi veni in tara nu cred ca as avea vreo sansa.Ieri am facut nuclear stress test.In sfarsit tare uracios cu multe medicamente in vena cu inducerea tensiunii arteriale la 190 cu coborarea ei tot datorata medicamentelor.cu cate trei etape de MRI si fuga pe banda.Testul la efort a iesit normal nu se stie inca rezultatul computerului tomograf, doctorul zice ca este bine.Mi-a schimbat metoprololul (pe care il luam de 2 anideoarece am o hipertiroidie..boala grove)acum iau atenolol 25 de mg la culcare.Si pentru durere mi-a dar Lirica zice ca un medicament nou inovator.Eu ma simt aiurea tare.Nu am incredere in doctorii americani care unii rad de tine cand le spui ca te doare si rezultatele analizelor sunt bune...spun asa..relaxare...Altii mai paranoici te supun la teste sofisticate si pentru o simpla durere in gat.Acum astept multimea rezultatelor la analizele la sange.sper din inima sa nu am Lupus care e un fel de cancer (ma spperie si gandul!!)sau stiu eu..Lyme diseaze...in sfarsit cum o vrea Dumnezeu.Cu multi ani in urma am locuit intr-un mic orasel di moldova acolo aveam un doctor de familie..extraordinar.Fara analize fara MRI fara nimic punea diagnostice si dadea tratamente atat de corecte incat multa lume ramanea mirata de precizie.Multi oameni a vindecat Domnul dc Condrea!Daca le spun la dc de aici despre el spun ca asa ceva nu exista in realitate, nu ma cred.Acum astept si aceasta asteptare ma enerveaza la culme!!Va multumesc din inima pentru ca sunteti alaturi de mine!!!
0
05-08-2010, ora 22:51
maryymeda
Nu este medic/terapeut
maryymeda
doamna doctor o rugaminte mare.ajutati-ma cu un raspuns.ultimele analize arata ca am un IGM la limita, iga si igg normale.dureri musculare de nedescris.pe picioare, ameteli, imi amorteste mana noaptea, simt cum se zbat nervii in tot corpul si asta de 4 ani de zile, , , , , acum insa dupa multe controale medicale am ajuns la limita nu mai stiu unde sa merg...ce ma sfatuiti?
0
22-06-2011, ora 19:02
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
daca aveti durerea difuza in stern cu siguranta medicii sunt tampiti (cei din America ) pai daca era lupus pana acum mureati cu steag la poarta cum spunem noi romanii,. sau se manifesta in vreun fel,
adurerea in stern este cauzata de modificari pe coloana, v-au crescut ceva ciocuri, acestia ating nervi care dau dureri difuze in diverse parti, pot da in maini in stern in picioare, depinde unde sunt localizati.
Faceti radiografie ce coloana si de torace s-ar putea sa aveti si in torace ceva ciocuri pe langa coaste., acestea se trateaza cu ceaiuri. si homeopatie. Ma indoiesc, ca aveti probleme cu ficatul, oricum ficatul nu doare ci vezica biliara si nu da dureri in zona indicata de dv.
Deci
In cazul dv, nu va trebuiesc minerale pentru ca si asa aveti prea multe sunt sedimentate si se depun pe coaste si vertebre, probabil ati mancat consistent si la ore neadecvate, indopat spunem noi, si mineralele s-au depus,. N-am nimic impotriva lor dar daca sunt depuneri nu mai este cazul sa luati.
Pentru bolile tiroidiene stiu ca sunt bune alimentele bogate in iod, mama are hipertiroidie si isi prepara ceai de nuci verzi sau ia tinctura de nuci verzi dar mai sunt si alte alimente care pot compensa lipsa de iod, orice alte lipsuri are organismul dv incercati si dregeti-le cu alimente, alimentele sunt medicamente, repet n-am nimic impotriva medicamentelor dar sunt de sinteza, chimice, si si asa bagam in noi o gramada de substante chimice, mai nou am aflat ca in romania (nu stiu daca si la dv ) alimentele animale sunt tratate cu 17 hormoni care mai de care iar legumele trecute prin raze gama ionizate, va dati seama ce composturi mancam.
Ce va dat pentru durere este numai si numai pentru durere si va poate afecata stomacul si ficatul in timp,
daca durerea este de la coloana exista in romania mese de elongatie, se pune pacientul pe o masa si se aduce coloana si celelate elemente la o stare aproximativa cu cea dinainte, nu stiu daca exisata asa ceva si acolo.
RADIOGRAFIE DE TORACE SI DE COLOANA SA FACETI.
EXISTA SI ACUM MEDICI IN ROMANIA CARE STIU SA TRATEZE FARA NICI O ANALIZA, SI 100% REZULTATELE MINTII SALE SUNT MAI BUNE DECAT ORICE MRI
DOAMNA NU AVETI MARE LUCRU, ESTE DE LA COLOANA, S-AU DEPUS MINERALE SI ACELE SUNT PE NERVI, ATAT
PENTRU ACELE OSTEOFITE GASITI CEAIURI SI TINCTURI PE NET, DACA N-ARE CINE VI LE TRIMITE VI LE TRIMIT EU FARA PROBLEME, BANII MI-I TRIMITETI DUPA CE VINE PACHETUL VI LE PROCUR DE LA PLAFAR VA PUN SI BONUL, SANATATE MULTA SA VA DEA DUMNEZEU.
0
22-06-2011, ora 19:05
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
@MARYYMEDIA
SI DV AVETI TOT PROBLEME CU COLOANA MAI SUS EXPLICAM CA OSTEOFITELE POT DA DIVERSE, INCEPAND DE LA TREPIDATII ALE MUSCHILOR INSOMNII PANA LA PARESTEZII, RADIOGRAFIE DE COLOANA, TRATAMENT HOMEOPATIC SAU DE LA PLAFAR PENTRU OSTEOFITE SI MASA DE ELOGATIE PENTRU PUNEREA VERTEBRELOR LA LOC.
UN CIOC SPONDILOZIC APASA PE UN NERV ACESTA FACE LEGATURA CU TOTI NERVII DE PE COLOANA SI NERVII LA RANDUL LOR CU MASELE DE MUSCHI. SANATATE
0
24-02-2012, ora 04:48
stephany
Nu este medic/terapeut
stephany
Multumesc Alina pentru raspuns!Nu am mai intrat pe acest forum de mult si nu stiu cum se face ca nici emailul nu m-a anuntat.Intre timp am pus la punct niste chestii nu am lupus, nu am fibromialgie, nu am lyme disease, am o hernie de disc lombara si un inceput de herine de disc toracic.Da este adevarat ce ai spus tu inainte ca am depuneri de...nu stiu pe stern si acum sunt diagnosticata cu costodontritis.Acum partea proasta este ca am palpitati.De fapt nu am tahicardie (si acum intru in alta istorie mai veche)am avut tahicardie in 2009 cand am avut hipertiroidism, Am tratat boala dar am ramas cu aceste batai de inima, uneori ca o falfaiere de aripi, alteori ca o lovitura in stern.Nu sun dureroase, nu ametesc si nici nu raman fara aer.Ele vin si pleca.dar eu innebunesc.Am luat paducel pastila de vreun an sii vitamina d care vesnic este lipsa in corpul meu, uneori mai iau ca plus mg.Acum simt asa o ff usoara bataie in plus fara ca pulsul sa fie ridicat.Am controlot inima in mai multe etape.Am avut monitor holter pentru 21 de zile.NIMIC.Si eu.mor, Este groaznic sa ai si durerea aceea intercostala si in piept completata de palpitatii.Am si cate 2-3 batai de astea intr-o zi.Apoi trebuie 2 ore sa ma linistesc.Nu stiu ce sa fac.ce pastile ca de xanax nu mai vreau sa aud.Poate ca cineva ma ajuta...va multumesc, dragi prieteni!
0
08-05-2012, ora 22:01
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
sper sa nu razi dar multe boli de stomac, gastrite duc la palpitatii si tahicardie. daca ai aicidtate, gura uscata, acru in gura diaree dureri in stern sa fii sigura ca palpitatiile sunt de la stomac, daca o sa tii regim fara dulciuri acru cruditati cafea tigari, o sa vezi ca dispar si palpitatiile, tahicardia.
stephany nu stiu ce varsta ai dar dupa 45 de ani este destul de periculos sa iei minerale, se depun.
este posibil ca durerile in spatele sternuluis a fie de la hernia de disc toracic nu stiu daca si palpitatiile, nervii din zona merg in toate zonele corpului asa ca nu ma pronunt ca nu stiu, poate iti raspunde un medic, sunt draguti pe site-ul asta si isi rupdin timpul liber pentru a posta pentru noi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.